Kennisruimte
Image default
Zakelijk

Vergaderen op een externe locatie

Hoe leuk hun baan ook is, veel mensen hebben een hekel aan vergaderingen. Veel mensen vinden vergaderingen niet zo leuk, omdat er weinig afwisseling op zo’n dag is en omdat het vaak een lange dag is waarop er voornamelijk op dezelfde plek gezeten wordt. Dit is voor veel mensen al een verwachting die vaak realiteit wordt en daarom is het goed om eens op zoek te gaan naar een beetje variatie. Zo zou je op zoek kunnen gaan naar een externe locatie om te vergaderen en daarbij zou je kunnen denken aan vergaderruimte Utrecht. Deze locatie ligt centraal in het land en is daardoor goed te bereiken.  

Interessante uitkomsten vergadering 

Als werkgever heb je er natuurlijk belang bij dat er zo veel mogelijk interessante uitkomsten ontstaan tijdens zo’n dagje vergaderen en als jij jouw personeel een extra stimulans kunt bieden, dan wil je dat waarschijnlijk wel doen. Kiezen voor een externe locatie is dan ook eigenlijk altijd wel een goed idee. Vermeld dit niet te vroeg bij je personeel, zodat zij verrast worden en met frisse energie op deze locatie aankomen. Zo gaat het team al met een heel ander gevoel de vergadering in. Zo wordt de dag voor het personeel minder vervelend en dat is al een gegeven waar je al snel voordeel uit zou kunnen halen.  

Een nieuwe omgeving 

Als je als werkgever besloten hebt dat het tijd is om het team naar een externe vergaderlocatie te sturen, dan is het belangrijk om een locatie te vinden waar je denkt dat het personeel echt iets uit kan halen. Het is goed voor de uitkomst van de vergadering als de ruimte inspirerend werkt en vernieuwend is. Je zou daarom kunnen kiezen voor een redelijk voordehand liggende optie in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan een bekend hotel met vergaderruimte in de buurt van het bedrijf of je besluit om eens gek te doen en iets verder van de vertrouwde omgeving te kijken.  

Een praktische locatie kiezen 

Door iets verder van huis te zoeken naar een vergaderlocatie, haal je het team echt een beetje uit hun comfortzone en dat kan voor veel frisse energie zorgen die goed van pas zou kunnen komen tijdens de vergadering. Ga op zoek naar een fijne omgeving, maar bekijk wel of deze goed te bereiken is door je personeel. Zo is een locatie voordelig, wanneer deze goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Zo is een vergaderlocatie Utrecht Centraal een goed plan, omdat je zo zeker weet dat je personeel geen moeilijkheden heeft om er te komen.  

 

 

 

 

 

 

https://spacetocreate.nl/vergaderlocatie-in-utrecht/