Kennisruimte
Mobiliteit

Uw nieuwe elektrische scooter vindt u bij Mango!

Brommobiels, je ziet ze ook in Den Haag veelvuldig. En dat is niet verwonderlijk. Dit schone -in de letterlijke en figuurlijke betekenis van het woord!- vervoermiddel kent vele voordelen. In de eerste plaats is een brommobiel compact en uitstekend manoeuvreerbaar. Daarbij komt dat u ‘m op de stoep mag parkeren. Dit is heel handig als u bijvoorbeeld naar de tandarts of huisarts gaat. Een pluspunt is ook dat u geen autorijbewijs nodig hebt, een scooterrijbewijs voldoet.

Tegenwoordig zijn elektrische scootmobiels bijzonder in trek. Ze halen een snelheid van 45 km/u en u kunt er zich prima mee verplaatsen door de hele stad. Overweegt u een brommobiel aan te schaffen? Bij Mango Mobility bent u op het juiste adres. Er is een groot en afwisselend aanbod met alleen maar de allerbeste merken. In totaliteit zijn er verspreid over het land twaalf vestigingen en zeven occasion centers. Bij Mango Mobility kunt u een scootmobiel huren, leasen of kopen. Alle drie hebben zo hun voordelen. In één van de winkels kunnen ze u er alles over vertellen.

Van e-bike tot elektrische scooter

Naast scootmobiels verkoopt Mango Mobility ook e-bikes, brommobiels en elektrische scooters. Wat de laatste categorie betreft is EMCO een naam om te onthouden. EMCO is in Duitsland inmiddels marktleider en die kant kan het in ons land ook zomaar opgaan. Het interessante aan dit merk is dat het continu verbetert en innoveert. Iedere nieuwe serie elektrische scooters is weer aanzienlijk beter dan de vorige. Zowel de accu als de controller -de meest essentiële onderdelen van een scooter als deze- worden in Europa gemaakt. Ze voldoen aan alle veiligheid- en kwaliteitseisen. Elektrische scooters zijn prima geschikt voor privé en voor zakelijk gebruik. Het zijn betrouwbare, efficiënte scooters die er ook zeer modern uitzien. Bij Mango Mobility een EMCO kopen is een slim idee. U deelt mee in meer dan tien jaar ervaring. De landelijke thuisservicedienst is voor iedere klant beschikbaar.

https://www.mangomobility.nl/