Kennisruimte
Woningen

Sleutels kwijt? Zo komt u gegarandeerd binnen

U bent de wanhoop nabij, want u bent uw complete sleutelbos kwijt. Tot overmaat van ramp heeft niemand in uw naaste omgeving een reservesleutel. Hoe komt u nu uw huis binnen?

Wij openen afgesloten deuren schadevrij

Bel ons telefoonnummer en binnen 30 minuten staat een van onze vriendelijke servicemonteurs bij u op de stoep om u snel en zonder bijkomende schade naar binnen te helpen. Het enige wat we van u vragen is dat u zich kunt legitimeren als bewoner of als eigenaar van het pand. We willen leden van het inbrekerscollectief geen hulp bieden natuurlijk!

Sleutel aan binnenkant van het slot

Ineens realiseert u zich dat u weet waar uw sleutels zijn….. aan de binnenkant van uw voordeur! Voor u allerlei beren op het pad ziet: ook dit is geen enkel probleem. Onze slotenmaker Enschede heeft zo zijn trucs om uw slot desondanks zonder schade te openen voor u. Bijkomend voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verloren sleutels en waar die anders mogelijk zouden zijn. In een mum van tijd helpen we u uw woning binnen en gaan pas weg als uw slot weer naar behoren werkt.

Vervanging van slotcilinders

Maar stel dat u uw sleutels aan de buitenkant van de deur heeft laten zitten? U moet er niet aan denken dat iemand nu te allen tijde zo uw woning binnen kan komen als u er niet bent. We kunnen uw slotcilinder vervangen, zodat de vinder van uw sleutels er niets meer aan heeft. Desnoods vervangen we alle cilinders van alle sloten, of vervangen complete sloten voor u. Uw gevoel van veiligheid is wat telt!

Goede service tegen een zacht prijsje

Als u ons belt met een klus of vraag dan hoort u direct van slotenmaker Deventer aan de telefoon al een kostenindicatie van de klus. U betaalt bij ons altijd het zelfde uurtarief, of het nu een spoedklus of niet, nachtwerk of dagwerk.