Kennisruimte
Image default
Hobby en vrije tijd

Pak je pakketjes in met bubbeltjeswrap

Het is weer bijna kerst. Dit jaar kunnen we kerst helaas niet met al onze familie en vrienden vieren. Maar cadeautjes willen we natuurlijk wel geven. Die kunnen dit jaar helaas niet face-to-face afgegeven worden, maar we kunnen de cadeautjes wel opsturen.

Cadeaus online kopen

Omdat we dit jaar zoveel mogelijk thuis moeten blijven, bestellen we steeds meer online. Via het internet kunnen we al onze kerstcadeaus zo toch shoppen. Dit wordt dan ook massaal gedaan en de post heeft het er maar druk mee.

Breekbare cadeaus

Ook breekbare cadeaus kunnen opgestuurd worden. Denk er wel aan dat je deze producten niet zomaar in een doos stopt en verstuurt. De kans is groot dat ze dan breken. Een goede oplossing is om de cadeaus in te pakken met bubble wrap. Zo kun je je pakketjes toch nog versturen, zonder dat ze breken. Hoef je je daar al geen zorgen over te maken.

Bubble wrap kopen

Bubble wrap is dus ideaal voor het verpakken van breekbare pakketjes. Hier wordt het dan ook veelvuldig voor gebruikt. Bubble wrap wordt ook wel bubbletjesplastic of noppenfolie genoemd. Het is doorzichtig en elastisch. Het zijn als het ware allemaal belletjes lucht. Samen vormen deze belletjes een klein kussentje. Zo breken producten niet als ze zijn ingepakt met bubbeltjeswrap.

Verhuizen

Niet alleen bij kerstcadeaus is bubble wrap handig. Denk ook maar eens aan een verhuizing. Vaak sjouwen dan veel mensen met jouw spullen. Om er zeker van te zijn dat jouw spullen veilig verhuisd worden kun je ook gebruik maken van bubble wrap.

https://verpakgigant.nl/bubblewrap/