Kennisruimte
Image default
Zakelijk

Oplossingen op maat

GET biedt oplossingen op maat voor verschillende sectoren omtrent verschillende zaken. Het maakt niet uit in welke sector jouw bedrijf zit, indien je op zoek bent naar oplossingen omtrent tijdregistratie, urenregistratie personeel, personeelsplanning en toegangscontrole, ben je op het goede adres. Wanneer urenregistratie bij jouw bedrijf nog op de ouderwetse manier verloopt, is een urenregistratie systeem ideaal. Dit systeem laat de werkgever zien welke taken door welke werknemers worden uitgevoerd. Innovatieve systemen als deze hebben een overeenkomst: ze zijn allemaal efficiënt.  

Systemen voor op kantoor en thuis 

Innovatieve systemen zoals tijdregistratie personeel zijn geschikt voor op kantoor, maar ook voor thuis. We leven immers in een tijd waarin hybride werken steeds populairder wordt. Hybride werken betekent dat je met je werkgever afspraken kan maken over waar je gaat werken. Je kan dus deels thuis werken. Ook als je thuis werkt is het van belang dat je exact kan aangeven wanneer je aan het werk bent en wanneer je klaar bent met werken. Zo weet je zeker dat je overuren ook uitbetaald zullen worden. De innovatieve systemen kennen zowel voordelen voor de werknemers als voor de werkgever. De werkgever kan met behulp van één platform alles inzien. Het is dus heel overzichtelijk. Wanneer je zaken als verlof en verzuim zelf zou regelen, zou je nooit zo een overzichtelijk beeld kunnen creëren als met dit systeem. Daarnaast bespaart een systeem als deze enorm veel tijd voor de werkgever. Al de bespaarde tijd kan vervolgens besteed worden aan andere zaken van het bedrijf.  

Een systeem voor de veiligheid 

Toegangscontrole is een innovatief systeem voor de veiligheid van een bedrijf. Hiermee kun je mensen toegang weigeren wanneer ze het bedrijf willen binnentreden. Je beschermt het bedrijf dus tegen onbevoegde mensen. Dit systeem komt bovendien goed van pas in noodsituaties. Bij een noodsituatie kan je denken aan het ontstaan van brand. Dan is het de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk evacueert. Door dit systeem zal dit soepel verlopen. Het systeem kan namelijk inzien waar mensen zich bevinden. Vervolgens zullen automatisch deuren opengaan waardoor mensen het pand kunnen verlaten. In noodsituaties hoef je je dus geen zorgen te maken om een kaartlezer. Er zijn een aantal systemen die met elkaar interacteren. Daarom is het mogelijk om een systeem aan te schaffen die overkoepelend is. Wanneer je bijvoorbeeld een oplossing zoekt voor camerabewaking, inbraakdetectie en branddetectie, dan is een geïntegreerde beveiligingsoplossing ideaal. Dat betekent dat beveiligingspersoneel al deze zaken vanaf één platform kan reguleren.