Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

Maak je eigen eiwitrijke shakes!

Als je een manier zoekt om meer eiwitten in je dieet te krijgen, is het maken van je eigen eiwitshakes een geweldige optie. Ze zijn niet alleen snel en gemakkelijk te maken, maar je kunt ook precies bepalen wat erin gaat. Bovendien bespaar je, door thuis je eigen shakes te maken, geld in vergelijking met wanneer je ze vooraf in de winkel koopt.

Aan de slag

Om te beginnen heb je alleen een blender en wat basisingrediënten nodig. Voor de basis van je shake gebruik je melk of water. Voeg dan wat eiwitpoeder toe. Er zijn veel verschillende soorten eiwitpoeder op de markt, dus kies er een die past bij je behoeften en smaakvoorkeuren. Wei concentraat is een goede optie voor sporters omdat het gemakkelijk verteerbaar is en helpt bij spierherstel. Zodra je je eiwitpoeder hebt toegevoegd, is het tijd om wat fruit en groenten toe te voegen voor smaak en voedingsstoffen. Als je verse producten gebruikt, voeg dan eerst de zachtere producten toe, zodat ze gemakkelijker mengen. Voeg dan als laatste de hardere dingen toe, zoals wortels of selderij. Als je bevroren fruit en groenten gebruikt, hoef je ze niet eerst te ontdooien: doe ze gewoon rechtstreeks uit de vriezer in de blender. 

Mixen maar!

Als je al je ingrediënten hebt toegevoegd, mix dan tot een gladde massa en geniet! Als je vindt dat je shake te dik is, voeg dan meer vloeistof toe tot de gewenste consistentie is bereikt. Als hij te dun is, voeg dan meer vaste stoffen toe tot hij dikker wordt 

En daar heb je het: een heerlijke en voedzame eiwitshake die perfect is voor herstel na de training of als maaltijdvervanger tijdens drukke dagen. Probeer het eens en zie hoe gemakkelijk het is om thuis je eigen shakes te maken!

 

https://bestwayingredients.com/