Kennisruimte
Image default
Management

Low investment business

Kies uit een van deze innovatieve kleine zakelijke ideeën die je leuk vindt. De ondernemers moeten eerst kijken naar hun passie en vaardigheden. Dus je moet je richten op je vaardigheden en het soort dingen die je graag doet. Dit kan een uitstekende kans voor u om te komen met grote zakelijke ideeën. Combineer uw vaardigheden of passie met een of meer van deze om de kans te creëren die het beste bij u past. Eigen baas zijn geeft u keuzevrijheid en de mogelijkheid om uw verplichtingen te combineren.

 

#1. Fitness trainer

Veel mensen sporten om zichzelf gezond te houden. Als je een liefhebber bent van lichaamsbeweging, kan fitnesstrainer worden een bevredigende carrière voor je zijn. Het is een geweldig business idee voor vrouwen. Je verdient niet alleen geld, maar je houdt jezelf ook gezond. Je hebt een diploma, certificering en enige ervaring nodig voordat je de stap zet om zelfstandig te worden als personal trainer. In het begin van je trainingssessies zul je niet veel geld verdienen. Maar zodra je een goed aantal leerlingen hebt, zul je ook sponsoring gaan krijgen. De uurtarieven van een fitnesstrainer variëren van 10 tot 50 dollar per uur.

 

Als fitnesstrainer hoef je je niet te beperken tot alleen die klanten die naar je sportschool, je huis of een andere locatie van je voorkeur kunnen komen. U kunt een fitness app maken en klanten bedienen die het huis niet uit kunnen, in een ander deel van de wereld zijn, of gewoon niet aan uw schema kunnen voldoen. Maak je eigen fitness app met Appy Pie en je hoeft er niet eens voor te leren coderen!

 

#2. Bruiloft planning

Wedding planning is een populaire en spannende ingediend. Maar deze business kan ervaring en een goed startkapitaal vereisen. Om je eigen bedrijf op te starten heb je een aantal werknemers nodig. De bruiloften kunnen verschillende tradities met zich meebrengen waarvoor u en uw team de tijdlijn moeten opstellen en beheren. Als je eenmaal een paar contracten in je portefeuille hebt, kun je steeds meer bruiloften gaan plannen. Je kunt je klantenlijst uitbreiden door je portfolio online te publiceren. Een Wedding Planner verdient gemiddeld 41.076 USD per jaar.

 

Bruiloften kunnen chaotisch zijn en als je meerdere bruiloften plant, wil je niet dat een door sport geobsedeerd stel een taart krijgt die op een viool lijkt! Breng orde in de chaos, maak een bruiloft app met Appy Pie.

 

#3. Gezondheidszorg voor ouderen

Je kunt dit zelf doen of je kunt de hulp inroepen van een paar betrouwbare vrienden. Senioren hebben vaak iemand nodig om voor te zorgen. Soms hebben ze gewoon gezelschap nodig om te praten en te roddelen of om rond het huis te helpen. Daarom zijn ouderen op zoek naar verzorgers en begeleiders voor overdag. Maak reclame voor uw diensten in de lokale gemeenschap.

 

#4. Zeep maken

Biologische producten zijn de nieuwe norm in het leven. Aangezien de schapruimte van biologische producten is toegenomen, zijn mensen in de war over wat authentiek is en wat niet. Dus het beste wat je kunt doen is het proces van zeep maken leren en aan de slag gaan. Het opbouwen van een parttime of fulltime bedrijf kost tijd. Het kost ook geld. Een duidelijk plan is essentieel voor succes als een zeep maken ondernemer. Bepaalde staatsvergunningen en licenties zijn waarschijnlijk nodig om een handgemaakte zeep bedrijf te runnen, vergeet niet om ze te verkrijgen. Zeepmakers verdienen USD 22.000 tot USD 38.000 per jaar.

 

#5. Lesgeven of bijles geven

Lesgeven is een ander home-based business idee voor moeders. Als u lesgeeft aan een groep studenten bij u thuis, zult u minder in rekening brengen en zult u vervolgens een flink aantal studenten moeten krijgen om een fatsoenlijk inkomen te verdienen. Als u echter kiest voor thuisonderwijs, zult u hoge kosten in rekening brengen en kunt u voldoende geld verdienen met een paar studenten. Je kunt ook denken aan het gebruik van een online cursusplatform om een cursus te maken of je te richten op online bijles. Online bijles geven is een zeer trending business idee en veel leraren kiezen het boven het traditionele lesgeven. Online bijles geven is makkelijk om mee te beginnen omdat je lid kunt worden van populaire online bijles sites. Het gemiddelde jaarsalaris van bijlesgevers is 46.000 dollar.

 

Of je nu een doorgewinterde bijlesgever bent of net begint, je kunt je bereik vergroten en leerlingen van over de hele wereld lesgeven door een app te maken. Een onderwijs app gemaakt op het Appy Pie platform, kan je niet alleen helpen met het beschikbaar stellen van leesmateriaal, maar ook met het plannen van toetsen, het toekennen van opdrachten, het markeren van werkstukken, en zelfs het geven van live lezingen.

 

6. Taart maken

Als je een slimme kok bent en gewoon van bakken houdt, dan is taarten maken jouw bedrijfsidee om aan te werken. Je kunt gemakkelijk uitblinken in de voedingsindustrie als je je hebt bedacht. De vraag naar taarten neemt meestal toe bij speciale gelegenheden, zoals Halloween en Kerstmis. Dus, kunt u veel geld verdienen bij dergelijke gelegenheden. Het goede deel is dat de vraag naar taarten niet zal dalen tijdens het laagseizoen aangezien er elke maand verjaardagen zullen zijn, het kan je een vast inkomen garanderen gedurende het hele jaar. Een bakker verdient ongeveer 25.000 dollar per jaar.

 

Deze business beperkt zich echter niet alleen tot uw bakkunsten. Je moet ook de logistiek beheren, de bestellingen in de gaten houden en ook de leveringen bijhouden. Maak een app met Appy Pie en zorg ervoor dat je een vrijgezellenfeesttaart niet verwart met een babyborrellevering!

 

7. Evenementenplanner

Het ontbreekt individuen vaak aan expertise en tijd om zelf evenementen te plannen. Dit probleem heeft een eenvoudig antwoord. Onafhankelijke evenementenplanners kunnen inspringen en deze speciale evenementen de aandacht geven die ze verdienen. Dat kunnen officiële evenementen zijn of gewoon een verjaardagsfeestje. In grote lijnen zijn er twee markten voor diensten op het gebied van evenementenplanning: zakelijke en sociale. U kunt beginnen met kleinere lokale evenementen. Overweeg een diploma of certificaat van een plaatselijke universiteit in evenementenplanning of -management. Een evenementenplanner verdient ongeveer 25 USD per uur.

 

Evenementenbeheer kan chaotisch worden en als u meerdere evenementen organiseert, hebt u een redder nodig. Er zijn een paar dingen die u kunt doen om deze chaos te beheren. U kunt uw workflow automatiseren door apps te integreren die u elke dag gebruikt, een evenement-app maken voor promotie en verkoop van tickets, en zelfs een chatbot toevoegen aan uw app zodat uw klanten en prospects uitstekende service krijgen en vragen onmiddellijk kunnen oplossen.

 

8. Verkoop uw ambachten online

Ambachten online verkopen is een geweldige manier om veilig te beginnen en overeind te blijven in de huidige economie. De COVID-19 pandemie was een ramp voor veel bedrijven, maar als je een van die slim genoeg om te pivot of start uw bedrijf online tijdens de crisis dan gefeliciteerd! U bent waarschijnlijk nog steeds in het bedrijfsleven vandaag de dag dankzij de manier waarop mensen zijn meer geneigd om producten te kopen van bedrijven die ze kunnen communiceren met op hun computers of smartphones dan ze zijn van de traditionele detailhandel die alleen offline bestaan.

 

U kunt een goede boterham verdienen door uw ambachten online te verkopen, maar er zijn veel stappen te nemen. De eerste stap in dit proces is het opzetten van je eigen winkel op een van de platforms zoals Etsy. Hierdoor kunnen mensen over de hele wereld je producten vinden en kopen, vanuit huis of waar dan ook. Maar voordat je dat doet, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je beschikt over een voorraad vol met verschillende goodies tegen redelijke prijzen om unieke ambachten te creëren. Je kunt ook denken aan het gebruik van Creative Fabrica, zij hebben een abonnementsplan dat toegang geeft tot duizenden fo, SVGs, borduur- en knutselbestanden voor je creatieve projecten. Als laatste stap zou je moeten leren om je eigen branding te maken en hoe je je producten kunt voorstellen aan potentiële klanten op sociale media, blogs of educatieve platforms.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/