Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

Hier moet je op letten bij nieuwe gevelverlichting!

Ben jij toe aan nieuwe gevelverlichting? Of wil jij voor het eerst gevelverlichting aanschaffen? Dan zijn er enkele zaken waar je goed op moet letten. Gevelverlichting is een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf, maar het is wel belangrijk om het goed toe te passen. In dit blog vertellen wij jou alle ins-en-outs over gevelverlichting. Zo weet jij waar je over na moet denken voor de aankoop, lees je mee? 

Door het oog van de klant

Zoals we net al kort benoemden, is gevelverlichting een mooi visitekaartje voor jouw klanten. Je laat jouw gebouw gemakkelijk opvallen en het is gemakkelijker om jouw gebouw te herkennen voor klanten. Belangrijk is dan ook om na te denken hoe de verlichting overkomt op jouw klanten. Het is voor de jouw klanten en jouw eigen bedrijf namelijk prettig als jouw gevelreclame uitstraalt waar jij als bedrijf voor staat.

LED verlichting

LED verlichting als gevelverlichting: veel mensen denken gelijk aan de schreeuwerige Las Vegas borden. Helaas is deze aanname onterecht, LED gevelverlichting kan namelijk een hele mooie uitstraling geven. Daarnaast is het een duurzame manier van verlichting, wat tegenwoordig een groot pluspunt is. Ook geeft LED verlichting een gelijkmatige uitstraling, waardoor alle letters goed opvallen.

Diverse letters

Tegenwoordig is gevelverlichting in veel soorten en maten beschikbaar. Dit betekend dat jij jouw gevelverlichting helemaal naar wens kan inrichten! Zo kun je voor aparte letters kiezen, maar heb je ook de keuze uit ‘standaard’ lettertypes. Andere opties die er zijn is dat je kan kiezen voor een lichtbak. Een wat nieuwere optie is de toepassing van lightline letters. Met lightline letters worden er door middel van een koof LED verlichting boven de letters gehangen. Deze manier geeft een mooie en luxe uitstraling.

Hulp van een adviseur

Het kiezen van de juiste verlichting kan een moeilijke klus zijn. Door je te laten adviseren door een expert kun jij ervan uitgaan dat jouw gevelverlichting tip top in orde wordt geleverd. Ook weet je zo zeker dat jouw gevelverlichting past bij jouw bedrijf. De specialisten van Bosman Reklame helpen je graag met de keuze van de best passende lichtreclame.

https://www.bosmanreklame.com/