Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

Een opfrisbeurt met tegelstickers

 

Je huisje is een plek waar je lekker op de bank ploft als je thuis komt, waar je de leukste gesprekken hebt met vrienden, waar je koelkast vol lekkers staat, een plek waar je je echt thuis voelt. Je thuis is een plek waar je altijd maar bezig bent om er het leukste stekkie ter wereld te maken. Er is altijd wel iets wat jij wil aanpakken of veranderen; een nieuw kleurtje op de muur, de hele indeling veranderen, wat nieuwe accessoires kopen of grootse veranderingen zoals een nieuwe keuken of badkamer. Maar niet alles is mogelijk, vooral als je in een huurwoning woont waarbij allerlei regels gelden. Een nieuwe vloer of kleurtje op de muur is wel mogelijk, maar een nieuwe keuken of badkamer helaas niet. Misschien heb jij wel helemaal genoeg van die lelijke tegels in de toilet of keuken, maar helaas kun je deze niet zomaar vervangen. Toch is het mogelijk om deze tegels een opfrisbeurt en een hele andere look te geven, namelijk met tegelstickers. 

 

De tegelsticker

Tegelstickers zijn eigenlijk gewoon stickers met aan één zijde een mooie kleur of print en aan de andere zijde een zelfklevende laag. Bij www.plakfoliewebshop.nl hebben ze een heel groot assortiment aan tegelstickers. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uni kleuren, met motiefjes, een print of afdruk van een foto. Je kunt kiezen voor iets simpels zoals een marmerlook wat mooi bij je toilet of keuken past, maar je kunt ook helemaal uitpakken met gekleurde Arabische tegeltjes of voor een vintage look kiezen. De stickers zijn verkrijgbaar in setjes van 12 of 24 stuks en helemaal niet duur.

 

Plakken van tegelstickers

Het plakken van tegelstickers is echt super simpel. De tegels die je wil beplakken moeten helemaal glad en vetvrij zijn. Je trekt het schutvel van de sticker en je plakt het op de tegel. Veeg de stickers wel even goed glad en zorg er voor dat er geen bubbels ontstaan, want dat ziet er niet mooi uit.
Je kunt alle tegels beplakken voor echt een hele andere look, maar als je dat iets te heftig vind kun je bijvoorbeeld alleen een strook opplakken. Een leuk zigzag patroon of her en der een sticker opplakken kan ook. Dat is niet te ‘wild’, maar geeft toch een groots effect. Je kunt echt alle kanten op met tegelstickers en lekker creatief zijn. Jij hoeft echt niet meer tegen die lelijke of saaie tegels aan te kijken, ook niet in je huurwoning. Met tegelstickers kun jij je stekkie nog meer thuis maken!

 

https://www.plakfoliewebshop.nl/