Kennisruimte
Image default
Woningen

Een luxe badkamer met glasmozaïek tegels

Om je badkamer een luxere uitstraling te geven zijn er veel verschillende dingen die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld speciale glas mozaïek tegels plaatsen die er voor zorgen dat je badkamer een mooie luxe look en feel krijgt. In deze blog hebben wij enkele tips en tricks verzameld hoe jij er voor kunt zorgen dat je badkamer er top uit zal zien. Interesse? Lees dan vooral verder.

Glas mozaïek in je badkamer

Een van de beste manieren om je badkamer een nieuwe verse look te geven is door nieuwe tegels te plaatsen. Er zijn veel verschillende soorten tegels maar wellicht enkele van de beste zijn glas mozaïek tegels. Deze tegels zijn gemaakt door kleine stukjes glas op een tegel te plaatsen om zo een patroon of afbeelding te maken. Glas mozaïek is normaalgezien erg duur aangezien het moeilijk is om het te plaatsen en het erg lang duurt om het op een muur te plaatsen. Gelukkig bestaat er een goedkope oplossing. Door het glas mozaïek op tegels te plaatsen in een fabriek kan het op een centraal punt worden gefabriceerd en kan het op locatie net zoals een normale tegel geïnstalleerd worden. Deze methode bespaart een hoop kosten en je badkamer ziet er uiteindelijk super uit.

Andere tips voor je badkamer

Behalve glas mozaïek tegels zijn er nog wel wat andere tips die je kunt toepassen om je badkamer wat op te leuken. Zo heb je bijvoorbeeld veel mensen die al hun badkamer spullen rond laten slingeren tandenborstels en verschillende soorten crèmes laten je badkamer er niet goed uit zien. Onze tip is dan ook zorg dat je al je rondslingerende spullen in een speciale plek neer zet. Als je niet genoeg plek hebt plaats dan speciale kast voor al je spullen.

https://www.topmozaiek24.nl/product-categorie/mozaiek-tegels/mozaiek-tegels-glas/