Kennisruimte
Image default
Huishoudelijk

Een koelkast magneet fleurt jouw koelkast op

Een koelkast magneet kan jouw koelkast een mooiere uitstraling geven. Een koelkast magneet is namelijk een extra toevoeging aan het interieur van jouw huis. Een koelkast magneet kan op een koelkast blijven plakken wanneer de koelkast over een magnetische buitenkant beschikt. Wanneer je bijvoorbeeld een inbouwkoelkast hebt welke als voorkant een kastdeur heeft, is de buitenkant van de koelkast niet magnetisch. Op dit soort koelkasten kun je dus geen koelkast magneet plakken. Vaak kun je de koelkast magneet wel op andere plekken kwijt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afzuigkap of het fornuis.

Een koelkast magneet van elke vakantiebestemming

Bij veel mensen hangt de gehele koelkast vol met magneten. Dit zijn vaak koelkast magneten die zij hebben gekocht op vakantie. Zo hebben zij aan elke vakantiebestemming een herinnering, namelijk een koelkast magneet. De koelkast magneten zijn op vakantiebestemmingen vaak te koop in toeristenwinkeltjes. De koelkast magneten zijn dan vaak maar enkele euro’s en je hebt vaak de keuze uit tientallen magneten. Daarnaast zijn deze magneten erg klein en kun je ze dus gemakkelijk meenemen bij de rest van je bagage.

Notities aan jouw koelkast hangen

Naast dat de koelkast magneten een mooie accessoire zijn voor jouw huis, kunnen ze ook erg praktisch zijn. Met behulp van koelkast magneten kun je namelijk notities hangen aan jouw koelkast. Denk bijvoorbeeld aan een boodschappenlijstje of een blaadje met een boodschap aan je partner, ouders of kinderen. Omdat je dagelijks vaak de koelkast openmaakt, zul je de notitie blaadjes geregeld zien hangen en zul je belangrijke dingen of boodschappen niet vergeten. Het is ook erg handig voor mensen die normaliter blaadjes kwijt raken.  Ze hoeven alleen maar even op de koelkast te kijken en het blaadje is weer gevonden. Geen gedoe dus meer met los slingerende blaadjes.