Kennisruimte
Image default
Woningen

Dit is alles wat je moet weten over een perilex aansluiting

In je woning zijn er zeker heel veel stopcontacten. Dat mag ook wel want er zijn tegenwoordig heel veel elektrische apparaten bijgekomen. De meeste van deze apparaten worden aangesloten op een normale groep< maar voor sommige apparaten heb je een speciale aansluiting nodig. Dit noem je een perilex aansluiting. Een perilex aansluiting wordt gebruikt voor apparaten die veel stroom gebruiken. Zoals een inductiekookplaat die je niet op een normale stopcontact kan aansluiten. Elektricien in de buurt installeert deze perilex aansluitingen dagelijks, Dus als jij een perilex aansluiting nodig hebt schakel dan Elektricien in de buurt in. Elektricien in de buurt is beschikbaar in heel Nederland en ook in jouw regio. Elektricien in de buurt installeert dagelex perilex, en ze werken ook met elektriciens die een jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Het aansluiten van perilex is geen makkelijke klus. het is namelijk niet alleen het aansluiten van een stopcontact. Een perilex aansluiting moet namelijk een eigen groep krijgen in de meterkast. Vaak zijn dit zelfs 2 groepen, zodat de grote stroomvraag makkelijk verwerkt kan worden. Perilex vraagt dus veel kennis. Als je die kennis niet hebt schakel dan Elektricien in de buurt in. 

 

Het verschil tussen een gewone stopcontact 

Het verschil tussen perilex en een gewone stopcontact zit hem vooral in de toevoer van het stroom. Een perilex aansluiting kan namelijk veel meer stroom leveren dan een gewone stopcontact. Dit komt doordat perilex over 3 fase beschikt. Een gewone stopcontact beschikt maar over 2 fase. Het is ook niet mogelijk om een normale stekker in een perilex aansluiting te doen. Dit komt omdat een perilex aansluiting niet 2 maar 4 openingen heeft.

 

Waarom je het beste Elektricien in de buurt kunt inschakelen

Elektricien in de buurt is beschikbaar door heel nederland. Dus ook in jouw regio. Zo hoef je nooit dagen lang te wachten op een elektricien die niet beschikbaar is. Elektricien in de buurt heeft elektriciens die precies weten hoe ze de klus moeten klaren, dit is zo omdat ze dagelijks perilex aansluiten voor mensen. Als je zo een klus dagelijks doet dan bouw je er veel ervaring mee op. Elektricien in de buurt is ook nog eens 24/7 beschikbaar. Als je dus een keer een probleem hebt in de nacht of in de avond dan kan je gerust naar Elektricien in de buurt bellen. Elektricien in de buurt staat altijd voor je klaar.