Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

Deze basics mogen niet ontbreken in de kledingkast van jouw dochter

Deze basics mogen niet ontbreken in de kledingkast van jouw dochter

Houdt jouw dochter van drukke prints en vrolijke kleuren? Dan is het waarschijnlijk lastig om alle verschillende prints met elkaar te combineren. Om deze vrolijke prints zo mooi mogelijk uit te laten komen, kun je ze het beste combineren met goede basics. En met deze basics kun je nog meer verschillende outfits maken! Ben je benieuwd welke basics echt niet mogen ontbreken in haar kast? Lees dan verder en kom erachter!

 

Een spijkerbroek

Hoewel de pasvormen ervan door de jaren heen veranderen, is de spijkerbroek nog nooit uit het straatbeeld verdwenen. Dit iconische kledingstuk kun je bij alles combineren. Daarom is het belangrijk om een goede spijkerbroek in de kast te hebben. Er zijn veel verschillende modellen, dus vraag eerst aan je dochter welke zij het mooiste vindt. Zij moet hem immers dragen!

 

Shirt

Kledingstukken met drukke prints kun je het beste combineren met een basic shirt. Als je een zwart en wit shirt aanschaft, zal ze daar het hele jaar plezier van hebben. In de zomer kun ze het aan op een mooie rok en in de winter kan ze het dragen onder een gekleurd vest. Je kunt kiezen voor shirts met korte mouwen of lange mouwen. Een shirt met lange mouwen is ideaal om onder andere kleding te dragen, als ze het snel koud heeft. 

 

Ontdek het ruime aanbod 

Een spijkerbroek en een basic shirt zijn de basis. Met deze basics kun je namelijk alle kledingstukken combineren. Wil je graag een paar basics aanschaffen? Neem dan een kijkje op de website van hippemensjes en ontdek het ruime aanbod aan meisjeskleding. Heb je een vraag over de maat van het kledingstuk? Neem dan contact op en laat je adviseren, zodat je het artikel niet terug hoeft te sturen.  

 

https://www.hippemensjes.nl/