Kennisruimte
Image default
Zakelijk

De vier kleuren persoonlijkheidstest maakt persoonlijke voorkeur inzichtelijk

Om het beste uit elke medewerker te halen moet je begrijpen hoe je met medewerkers om moet gaan. De vier kleuren persoonlijkheidstest geeft snel inzicht in de persoonlijkheid van een medewerker waardoor je beter met hen kunt communiceren. De Bridge Personality is een persoonlijkheidsvragenlijst die specifiek is gericht op werksituaties. Hierdoor kun je de test goed gebruiken voor het versterken van het team of het maken van een efficiënt ontwikkelingsplan.

The Bridge Personality vier kleuren persoonlijkheidstest

The Bridge Personality persoonlijkheidstest is specifiek gericht op werksituaties. De persoonlijkheidsvragenlijst zorgt met behulp van een sterk algoritme voor een eerlijke uitslag. Als de kandidaat de vragen bijvoorbeeld probeert te sturen door wenselijke antwoorden te geven, dan pikt het programma dit op. Hierdoor krijgen werkgevers en managers een beter idee van wie de persoon die de test invult echt is.

De vier kleuren persoonlijkheidstest geeft inzicht in gedragsvoorkeuren. De uitslag van de test kun je als concrete tool gebruiken voor de ontwikkelen van personeel. De test is geschikt voor individuele medewerkers, teams en volledige organisaties. De test brengt in feite haarscherp in kaart waar de kracht van een medewerker ligt. Je kunt de vier kleuren persoonlijkheidstest daarom goed gebruiken voor persoonlijke groei, teamontwikkeling, het verbeteren van werkprocessen en leiderschapsontwikkeling.

Meer over de vier kleuren persoonlijkheidsvragenlijst

Met de Bridge Personality persoonlijkheidsvragenlijst krijg je inzicht in de persoonlijkheid en competenties van werknemers en sollicitanten. Deze competenties worden afgebeeld en gecategoriseerd in 4 kleuren: blauw, rood, groen en geel. De persoonlijkheidsvragenlijst is gebaseerd op de Big Five, de 16 Jung Types én het bekende vier kleuren model. De Bridge Personality vragenlijst is beschikbaar in 20 talen waardoor bijna iedereen gebruik kan maken van de persoonlijkheidsvragenlijst.

Onze Bridge Personality test is binnen 30 minuten gereed waardoor jij snel aan de slag kunt met het toetsen van de persoonlijkheid van een kandidaat of werknemer. Door een profiel te maken van de ideale werknemer kun je concreet op zoek naar de perfecte kandidaat met behulp van de vier kleuren persoonlijkheidsvragenlijst.

Bestel de vier kleuren persoonlijkheidstest

Het vier kleuren testrapport na de persoonlijkheidstest geeft scores op maar liefst 34 competenties. De uitslag bepaalt de kleurenvoorkeur van de kandidaat en geeft scores op 8 algemene competenties.

Tot slot zijn er 6 verschillende rapporten beschikbaar na de Bridge Personality persoonlijkheidsvragenlijst. Je kunt de vragenlijst gebruiken voor recruitment, coaching, sales en het versterken van het team. Als je behoefte hebt aan maatwerk dan kan The Bridge Personality ook uitkomst bieden. Hierin worden enkel competenties opgenomen die je zelf uitkiest waardoor de test volledig is afgestemd op jouw organisatie.

Voordelen van de vier kleuren persoonlijkheidstest:

  • Snel en eenvoudig te gebruiken; er is geen training nodig

  • Binnen 30 minuten door de kandidaat in te vullen

  • Na afronding is het rapport direct beschikbaar

  • Je kunt na de rest telefonisch door de uitslag lopen met een TestGroup-consultant

  • Er zijn voordelige abonnementen beschikbaar voor regelmatige afname van de vierkleuren persoonlijkheidstest.

Bestel de vier kleuren persoonlijkheidstest vandaag en ga aan de slag met het verbeteren van jouw team.