Kennisruimte
Verbouwen

Dankzij advies kiest u voor het beste zinken of leien dak

Het plaatsen van een zinken dak of leien dak op uw woning gebeurt compleet anders dan op andere woningen. Dat heeft te maken met het feit dat elke woning weer anders is dan een andere woning. Hegeraat Leidekkersbedrijf weet alles van het maken, reinigen en repareren van alle soorten dakbedekking. Wist u dat een dak vol mos en aanslag kan leiden tot allerlei vervelende mankementen? Laat uw zinken of leien dak dus regelmatig controleren door Hegeraat Leidekkersbedrijf. Wanneer u kiest voor een van de diensten van dit gerenommeerde bedrijf, dat ook voor de overheid, Monumentenzorg en Bisdommen werkt, bent u verzekerd van het beste, vrijblijvende advies. Al uw wensen worden besproken en een passende oplossing aangeleverd door de specialisten.

Een nieuw dak laten plaatsen? Kies voor een zinken of leien dak!

Is het dak van uw woning aan vervanging toe en wilt u daarom een nieuw dak laten plaatsen? Of bent u misschien een nieuw gebouw aan het ontwerpen en zoekt u een goed idee voor het dak? Het zinkwerk van een zinken dak heeft een zeer mooie look. Daarom wordt het veel gekozen op rustieke gebouwen zoals kerken, boerderijen en monumenten. Het leien dak vindt u terug op boerderijen, maar ook steeds meer op woonhuizen, gevels en andere gebouwen. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn ze de experts op het gebied van daken. Dat houdt in dat wanneer u uw dak wilt laten plaatsen, vernieuwen of reinigen, zij het bedrijf zijn dat u als eerste belt. Door de expertise van dit jonge bedrijf krijgt u, buiten een perfect eindresultaat, ook een service van hoogstaande kwaliteit.

Heeft u een vies zinken of leien dak? Laat het schoonmaken en beschermen!

Het reinigen van een zinken of leien dak doet u niet zomaar even. Het is verstandig om voor dit klusje een ervaren specialist in te schakelen. Alleen dan ziet het zinken dak voor op uw woning er weer uit als nieuw. Hegeraat Leidekkers bedrijf is een jong bedrijf dat gebruikmaakt van werkprocessen van vroeger en dit uitvoert met moderne technieken en materialen. Die combinatie zorgt voor een goede reiniging, onderhoud en plaatsing van een dakkapel. Dit vakmanschap laat zich zien door het oogverblindende eindproduct. Veel andere bedrijf lopen over het dak, maar dat kan voor scheurtjes zorgen in leisteen die in de winter zorgen voor gebroken leien. Daarom gebruiken ze bij Hegeraat Leidekkersbedrijf speciale houten leidekkersladders om deze beschadigingen te voorkomen en toch een goede reparatie, reiniging of plaatsing te leveren.