Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

Cloud services van Fundaments

Toegang tot de nieuwste computerresources, grote gegevensopslag en unieke softwaretoepassingen; met de Cloud services tilt u de productiviteit van uw bedrijf naar een hoger niveau! Als sovereign Cloud-provider bieden we uw bedrijf alle tools om te groeien in flexibiliteit en productiviteit. Samen onderzoeken we wat uw bedrijf nodig heeft en welke behoeften er zijn. Van onmisbare gegevensopslag tot complexe Cloud vraagstukken, wij vertellen u alles over het ideale Cloud-platform. Ontvangt u graag strategisch, technisch en ongevraagd advies over de Cloud services van Fundaments? Plan nu uw Cloud Consultancy in en onze Cloud Experts denken graag met u mee.   

Waarom zakelijke cloud services? 

 

De populariteit van cloudservices groeit in rap tempo, en niet zonder reden. Of u nu werkzaam bent in een klein, middel of groot bedrijf; met cloud computing krijgt u snel en efficiënt toegang tot de meest geavanceerde tools voor dagelijkse bedrijfsvoering. Hiermee kunt u zich beter richten op kernactiviteiten en de productiviteit binnen uw bedrijf verhogen. Zakelijke cloud services bieden u de flexibiliteit om efficiënt op te schalen, op basis van veranderende behoeften van het bedrijf. Zo kunt u zich optimaal aanpassen aan fluctuerende marktomstandigheden en bespaart u op IT-infrastructuur en ondersteuningskosten. 

Met de zakelijke cloud services tilt u de beveiliging voor bedrijfsgegevens en -processen naar een hoger niveau dan traditionele oplossingen. Met de nieuw geïmplementeerde beveiligingsprotocollen en procedures zijn uw bedrijfsgegevens optimaal beschermd tegen cyberaanvallen, storing en overige externe bedreigingen. Met onze cloud services als opslag, back-up en overige tools vermindert u de kans op gegevensverlies en profiteert u van een betrouwbare en veilige off-site opslagomgeving. Deze zijn makkelijk toegankelijk vanaf elke locatie, waardoor u uw e-mail, agenda’s, contacten en resterende bedrijfsgegevens effectiever beheert. 

 

Cloud services providers

 

Optimaal de beste Cloud services benutten? Dan is de keuze voor de provider cruciaal! Om de beste provider te vinden, is het belangrijk een provider te zoeken die uw behoeften begrijpt en in kaart brengt. Laat uw keuze bepalen door de prijs, betrouwbaarheid, flexibiliteit, beveiliging en schaalbaarheid. Zo bouwt u samen aan een langetermijnrelatie en geeft u vertrouwd het beheer van de Cloud uit handen. Transparante Cloud services providers helpen u bij een succesvolle integratie van cloud computing in uw bedrijfsprocessen. 

 

MSP-diensten

 

Wij zijn toegewijd om Managed Service Providers te helpen slagen. Bij ons krijgt u mission critical IaaS, BaaS, DRaaS en Security in een volledig OPEX-model. Als partner kunt u de dienstverlening van uw bedrijf eenvoudig uitbreiden of zelfs volledig onderbrengen bij Fundaments. Wij borgen uiteenlopende MSP-diensten voor een snelle onboarding van uw klanten. Hiermee stellen wij u in staat om uw klanten een autonome dienst te verlenen. Daarbij zorgen wij ervoor dat u toegang krijgt tot gewenste en gepaste hulpmiddelen, om volledig autonoom te werk te gaan. 

 

 

ISV-diensten

Binnen de ISV-diensten van Fundaments bent u voorzien van compleet, geschaald maatwerk voor uw bedrijfsapplicatie. Volledig beheerd en nauwlettend gecontroleerd, betrouwbaar en snel. Met onze Security as a Service-diensten, zoals Backup as a Service, Disaster Recovery as a Service en Firewall as a Service, houdt u uw Cloud-omgeving veilig. Zo ontzorgen wij u 24/7 op gebied van patching, monitoring en beveiliging. 

 

Cloud services van Fundaments 

 

Op zoek naar een Cloud Service provider die past bij de zakelijke behoeften van uw bedrijf? Met onze cloud services maakt u een vertrouwde keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek alles over de clouddiensten van Fundaments. 

 

https://fundaments.nl/