Kennisruimte
Image default
Verbouwen

Bij Kuiper en Zonen BV wordt er veel aandacht besteed aan ketels

Het bedrijf Kuiper en Zonen BV gaat voor je aan de slag met het installeren en onderhouden van de ketels die je bij hen aanschaft. Hierbij kan je een keuze maken uit diverse ketels die allemaal weer zo hun eigen specialiteiten hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heetwaterketel die wordt geplaatst door de vakmannen. Deze bereiken maar liefst een temperatuur van 205 graden of hoger. Is dit niet wat je nodig hebt en is deze temperatuur te hoog? Dan kan je ook kiezen voor een warmwaterketel die 205 graden of lagere temperaturen aantikt. Als je niet goed weet welke ketel bij jou past, dan is het nog aan te raden om hierover advies in te winnen bij een van de vele specialisten die hier werkzaam zijn en je van een duidelijk en passend advies kunnen voorzien en niet alleen maar een verkoop willen realiseren, maar daadwerkelijk met je meedenken om de juiste oplossing te vinden en de beste ketel voor jouw doeleind aan je te kunnen leveren.

Veiligheid

De ketels die door Kuiper en Zonen BV worden verkocht zijn allemaal nieuw en gereviseerd. Hierdoor mag je niet alleen maar uitgaan van een zeer goede kwaliteit, maar ook de veiligheid hiervan voldoet volledig aan de daarvoor gestelde eisen. Naast de aanschaf en de installatie hiervan, word je daarnaast door Kuiper en Zonen BV (zoals eerder vermeld) ook geholpen met de onderhoud en eventuele reparaties van de ketels. Je kunt dus bij hen terecht met alle vragen en ongemakken en gemakken die ontstaan rondom het bezit van je ketel, zij zijn er voor om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Inspectie

Een heetwaterketel wordt aangevoerd op olie of op gas. Dit kan nogal wat problemen veroorzaken als je geen goede aansluiting hiervoor hebt. De vakmannen doen daarvoor eerst een goede en grondige check op de locatie waar de ketel gaat worden geplaatst, zodat hier geen problemen bij kunnen ontstaan en alles vlekkeloos kan worden verlopen. Dat geldt niet alleen voor dit type ketel, maar de inspectie is bij alle ketels inbegrepen.