Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

Alles over tribunes: De verschillende soorten stadionstoelen

Alles over tribunes: De verschillende soorten stadionstoelen 

Als het gaat om het kijken naar een voetbalwedstrijd zijn er veel verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Je kunt aan de zijlijn staan, je kunt op de tribune zitten, of je kunt zelfs vanuit je auto kijken. Maar als je echt de volledige ervaring wilt krijgen, is er maar één manier: door op de tribune te gaan zitten.

 

Overdekte tribunes

Overdekte tribunes zijn tribunes met een dak of een ander soort bedekking eroverheen. Dit wordt meestal gedaan om toeschouwers te beschermen tegen de elementen, zoals de zon of de regen. Overdekte tribunes kunnen permanent of tijdelijk zijn, en ze hebben meestal een soort reling eromheen om te voorkomen dat mensen eraf vallen.

 

Niet overdekte tribunes

Onoverdekte tribunes zijn tribunes zonder dak of bedekking. Dit betekent dat ze zijn blootgesteld aan de elementen, wat zowel goed als slecht kan zijn. Aan de ene kant krijg je een beter zicht op de wedstrijd omdat niets je zicht belemmert. Aan de andere kant ben je gevoeliger voor de weersomstandigheden. Onoverdekte tribunes zijn meestal te vinden in kleinere zalen, zoals stadions van middelbare scholen.

 

Tribune zitplaatsen

Een tribune is een soort stadionstoel die lijkt op een tribune, maar meestal in grotere zalen voorkomt, zoals professionele sportstadions. Tribunes hebben meestal meer dan één niveau, en kunnen zowel overdekt als onoverdekt zijn. Tribunes hebben vaak ook luxe loges of club seats.

 

Conclusie 

Naar welk type voetbalwedstrijd je ook gaat, tribunes zijn altijd een goede optie. Je kunt de wedstrijd goed zien en je wordt omringd door andere fans die net zo gepassioneerd zijn over het spel als jij. Dus als je de volgende keer van plan bent naar een voetbalwedstrijd te gaan, zorg er dan voor dat je de verschillende soorten tribunes bekijkt die er zijn, zodat je de perfecte plek voor jou kunt kiezen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website van SKOR en ontdek het assortiment aan tribunestoeltjes en stadionstoelen.

 

https://skor.nl/