Kennisruimte
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar Gelderland en Overijssel

Bent u op zoek naar een regionale zorgverzekeraar? In de provincies Gelderland en Overijssel kunt u terecht bij zorgverzekeraar Salland. Al ruim anderhalve eeuw lang biedt Salland een kwalitatieve zorgverzekering voor iedereen die in deze regio woont. Ons doel is om goede zorg laagdrempelig te maken voor iedereen. Ook voor mensen die het financieel minder breed hebben. We steunen diverse zorginitiatieven en houden de kwaliteit en de kosten van de zorg in de gaten. Daarnaast helpen we u graag met het vinden van de juiste zorgaanbieder bij u in de buurt, zonder dat u op een lange wachtlijst komt te staan.

Collectiviteit zorgverzekering bij Salland

Een zorgverzekering van Salland kunt u collectief afsluiten. Dit gaat via uw werkgever of uw (sport)vereniging. Salland moet hiermee dan wel een contract hebben. Met een collectiviteit zorgverzekering profiteert u van korting op uw premie, maar ook van andere leuke voordelen. Dit geldt ook voor eventueel meeverzekerde gezinsleden. Wilt u gebruik maken van de collectiviteitskorting op uw Salland zorgverzekering? Geef dit dan aan tijdens het afsluiten ervan. U kunt direct zien of uw werkgever of vereniging een contract heeft met ons.

Wel of geen tandartsverzekering?

Kosten voor de tandarts worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Verwacht u hoge tandartskosten, dan kunt u het beste een tandartsverzekering afsluiten. Bij Salland heeft u de keuze uit drie verschillende, met een lage, middelhoge of hoge dekking per kalenderjaar. Moet er een kroon of brug geplaatst worden, of heeft u een andere kostbare behandeling voor de boeg? Of wilt u gewoon wat meer zekerheid voor het geval uw tandartskosten onverwachts gaan oplopen? Dan is een tandartsverzekering zeker aan te raden. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste verzekering. Neem dus gerust contact op.

https://www.salland.nl/