Kennisruimte
Image default
Zakelijk

Welke vervoersmiddelen kan je leasen als zzp'er?

Als je freelancer bent, heb je de mogelijkheid om een auto, scooter, bestelwagen, vrachtwagen of zelfs een elektrische fiets te leasen. Afhankelijk van je budget en behoeften zijn er veel soorten voertuigen beschikbaar om te leasen. Als je bijvoorbeeld voor je bedrijf een betrouwbare manier nodig hebt om goederen van de ene plaats naar de andere te vervoeren, is het huren van een bestelwagen of vrachtwagen misschien wel de beste oplossing. 

 

Meer opties als vervoersmiddel

Aan de andere kant, als het alleen vervoer voor jezelf is dat je nodig hebt, dan kun je misschien beter gaan voor iets kleiners als een auto of scooter. En als je op zoek bent naar iets dat milieuvriendelijker en kosteneffectiever is, dan kan een elektrische fiets uitkomst bieden. Welk type voertuig je ook zoekt als zzp’er, er is waarschijnlijk een lease-optie beschikbaar voor je. Kijk rond om het juiste voertuig voor jouw behoeften en budget te vinden. Gelukkig leasen! Op de website van LeasLinq kan je allerlei informatie over leasen vinden, de website is te bereiken via: https://www.leaselinq.nl/auto-lease/alles-over-leasen/alles-over-bijtelling

Waarom leasen?

Leasen heeft zo zijn voordelen. Het geeft je de flexibiliteit om je niet vast te leggen op het bezit van een auto, terwijl je toch het gemak en de betrouwbaarheid hebt van je eigen vervoer. Bovendien, als je een voertuig least, valt het meestal onder de garantie voor eventuele reparaties of schade en hoef je je geen zorgen te maken over de afschrijving zoals je zou doen als je er een koopt. Bovendien zijn er, afhankelijk van je budget, veel lease-opties beschikbaar, zodat je iets kunt vinden dat het beste bij je financiën past. Al met al is leasen een prima optie voor freelancers die betrouwbaar vervoer nodig hebben zonder de verplichting van eigendom. Het is snel, handig en voordelig! Wat wil je nog meer?

 

https://www.leaselinq.nl/auto-lease/alles-over-leasen/alles-over-bijtelling