Kennisruimte
Image default
Banen en opleidingen

Toewijding aan veiligheid: De missie van Kompas Veiligheidsgroep

De toename van onvoorziene noodsituaties maakt het cruciaal voor individuen en organisaties om adequaat te zijn uitgerust en getraind. Kompas Veiligheidsgroep staat in de frontlinie van dit streven. Wij zijn een vooraanstaand opleidingsinstituut dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van bhv cursussen, EHBO, VCA en meer. Onze visie is niet alleen om Nederland veiliger te maken, maar ook om dit te realiseren met een diepgaande toewijding aan veiligheid en innovatieve leeroplossingen.

Een nieuwe standaard in BHV opleidingen

Als pionier op het gebied van bhv cursussen, is kwaliteit voor ons geen keuze maar een plicht. We gaan daarom verder dan standaardvereisten. Alle bhv cursussen worden in eigen beheer ontwikkeld en geüpdatet om te zorgen dat ze actueel blijven en voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving. Dit garandeert dat elke cursist niet alleen leert, maar daadwerkelijk wordt voorbereid op real-life noodsituaties. Of je nu kiest voor onze basis BHV cursus van één dag of een halve dag besteedt aan een herhalingscursus, efficiëntie en effectiviteit zijn gegarandeerd. Verder dan BHV, zorgen onze EHBO- en VCA-cursussen ervoor dat cursisten adequaat kunnen reageren op diverse medische noodsituaties en veilig werken door het herkennen van risico’s.

Geweldige opleidingen

Onze toewijding aan veiligheid gaat verder dan alleen opleidingen. Onze ervaren veiligheidsexperts bieden bedrijven deskundig veiligheidsadvies, assisteren bij het formuleren van robuuste veiligheidsplannen en voeren risico-inventarisaties uit. Hiermee waarborgen bedrijven niet alleen een veilige werkomgeving voor hun werknemers, maar garanderen ze ook naleving van relevante wet- en regelgeving. Bovendien, met onze online webshop gevuld met een assortiment van veiligheidsproducten zoals EHBO-koffers en brandblussers, streven we ernaar om een holistische veiligheidsoplossing te bieden.