Kennisruimte
Image default
Zakelijk

Tablethouders voor de zakelijke gebruiker

2021 is begonnen en daarmee ook de start om nieuwe investeringen te doen in uw bedrijf. In dit artikel leggen we u uit waar u op dient te letten bij de aankoop van een nieuwe tablethouder. We halen aan welke soorten tablethouders er verkrijgbaar zijn. Daarnaast kijken we naar de beste aanbieders voor deze accessoires, geconcentreerd op zakelijke inkopers en gebruikers. 

Handheld bescherming (beschermhoezen/cases)

Handheld bescherming, ook wel bekend als een tablethoes, beschermhoes of bescherm-case is de meest bekende soort bescherming voor uw tablet. Deze bestaat uit een vouwbare flap die over het beeldscherm van uw tablet heengaat. Veelal is deze flap ook aan de achterkan aanwezig voor dubbele kras bescherming maar budgetmodellen hebben vaak alleen bescherming aan de voorkant van uw tablet. Dit is de meest eenvoudige manier om uw tablet te beschermen tegen krassen, vuil, vocht, vallen en stoten. Kosten voor een tablethoes liggen afhankelijk de de mate van bescherming tussen de 20 en 100 euro. 

Bureauplaatsing (tafel/bureaustandaards)

Tijdens meetings worden tablets veelvuldig gebruikt om informatie te delen. Bureaustandaards maken het mogelijk om de tablet recht overeind te zetten zonder dat iemand deze hoeft vast te houden. Zo kan informatie op de tablet gemakkelijk naar de gehele groep gecommuniceerd worden terwijl iedereen zijn handen vrij heeft. Daarnaast zorgen tafelstandaards ervoor dat de tablet gemakkelijk draaibaar en bedienbaar is. Zo kan u de tablet naar uw gesprekspartner draaien en andersom. Veel van dit type standaards is in meerdere hoeken draaibaar, dus niet alleen horizontaal maar ook diagonaal en verticaal. 

Vloerplaatsing (vloerstandaards)

Vloerplaatsing is ideaal als u veel voetverkeer hebt in openbare gelegenheden. Een vloerstandaard kan tactisch midden in een mensenstroom geplaatst worden om extra aandacht te trekken waarna de tablet de taak als lead generator of als interactieve gids overneemt. Omdat vloerstandaards veelal in openbaar toegankelijke locaties gebruikt worden zijn anti diefstal maatregelen strikt aanbevolen om ontvreemding van uw apparatuur te voorkomen. 

Wandmontage (muur/wandhouders)

Wand- of muurmontage van tablets is een uitstekende methode om een tablet om een vaste plaats te hangen. Zo worden wandhouders veelal ingezet om tablets die als regelpaneel fungeren op een degelijke manier te monteren. Wandhouders kunnen eventueel voorzien worden van anti diefstal maatregelen zoals een slot. Industry leaders zoals Kensington en Maclocks hebben hier goed op ingespeeld . 

Specialistische montagematerialen

Voor alle andere gevallen zijn er specialistische niche producten om uw tablet te bevestigen, te plaatsen en optimaal te gebruiken. Zo kan u denken aan een tablet vloerstandaard met ingebouwd reservoir voor desinfectie-vloeistof. Deze plaatst u bijvoorbeeld bij de entree van uw kantoorgebouw of in de wachtruimte van uw praktijk. Zo kunnen al uw gasten hun handen direct desinfecteren voordat zij bijvoorbeeld de interactieve tour op uw tablet starten. 

Aanbevolen zakelijke verkooppunten

Zakelijke verkooppunten hebben over het algemeen aanzienlijk meer specialistische kennis en kunnen u beter helpen bij het realiseren van uw zakelijke doelstellingen. Aanbevolen verkooppunten voor specialistische tablet accessoires zijn ondermeer Tabletsolution, Computercenter en Centralpoint. Deze verkooppunten kunnen u voorzien van goed advies en kennen de zakelijke insteek.