Kennisruimte
Image default
Banen en opleidingen

Sales medewerker Samsung

Sales medewerker Samsung – Rotterdam

Ben je zakelijk georiënteerd en wil je sales verder ontwikkelen? Dan vinden wij een baan voor jou! We bieden een hoog salaris, auto + laptop + bedrijfstelefoon, enz. Lees en solliciteer snel!

Als junior on-site accountmanager bezoekt u meerdere retailers om hen te adviseren en Samsung volledig te begrijpen.Hierbij kunt u denken aan luxere elektronische producten, zoals Expert en EP Beerepoot. U wilt ervoor zorgen dat het promotiemateriaal is georganiseerd, dat alle artikelen in de winkel correct worden weergegeven en dat uw winkelmedewerkers zijn opgeleid zodat ze alle informatie over het product kennen. Daarnaast moet u ook een relatie opbouwen met de contacten in de winkel, afhankelijk van hoe u de Samsung-serie ‘een primaire overweging’ maakt.

Hoe jouw dag eruit kan zien

Je stapt ’s ochtends vroeg in de bus en arriveert op tijd op de eerste plek. Je bezoekt Hans, die zijn eigen expert runt. De ondernemer diep van binnen is gepassioneerd over zijn werk. Je komt aan in de winkel en loopt rond in de winkel. Je hebt veel dingen in de winkel gevonden, je kunt ze tijdens het gesprek meenemen!

Loop na voltooiing naar Hans-medewerkers om hen te informeren over het aankomende nieuwe product. Je bent ook benieuwd naar hun ervaring met line-ups van andere merken, dus je kunt deze informatie opnemen in vergaderingen met Samsung.

Na het bezoek maakt u een rapport met het proces van het bezoek, de prestaties en de ondersteuning die u mogelijk nodig heeft om uw doelen te bereiken. Vervolgens ga je verder naar de volgende positie.

je collega

Je hebt meerdere collega’s die elke dag door het land rijden om de beste vertegenwoordiging van Samsung te garanderen. Daarnaast heb je collega’s op het CPM-hoofdkantoor en ontmoet je veel mensen tijdens de tourmeetings bij jou in de buurt. Je reist veel, maar gelukkig ook je collega’s!Wanneer je bij Samsung gaat werken, ontvang je een auto met on-board tools, zodat je ook tussen bezoeken in contact kunt blijven met collega’s. Elk jaar wil je een paar goede teamuitjes kennen. Daarnaast onderhoud je nauw contact met de sitemanager, die je professionele en persoonlijke ontwikkeling ondersteunt.

Wat bieden wij jou?

Hoog salaris

De kans krijgen om voor Samsung te werken bij een van de grootste on-site marketing bureaus van Nederland;

Gaaf bedrijfsuitje en hele goede collega’s;

Bedrijfswagen kan privé rijden;

Zakelijke telefoon en laptop;

Loopbaanbegeleiding bieden in de vorm van gestructureerde counseling- en trainingsprogramma’s;

Structurele bonussen kunnen je verder uitdagen;

Wij vragen

Beschikken over minimaal een hbo-diploma;

Woont in Rotterdam en omgeving;

Ambitie en nieuwsgierigheid;

Vloeiend Nederlands, Engels, luisteren, spreken, lezen en schrijven;

Ervaring in retail / marketing heeft de voorkeur;

Durf het initiatief te nemen

Voor zakelijke doeleinden, klantgerichte empathie

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/auto.html