Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Ondernemingsplan laten schrijven

Uw ondernemingsplan verzorgen wij voor u

Heeft u een sterk en visueel zeer aantrekkelijk bedrijfsplan snel nodig? We vervaardigen deze voor u snel op maat. Wacht uw huisbank of gevonden investeerder op uw ondernemingsplan? Dat is geen enkel probleem, wij zorgen dat u een uitstekend bedrijfsplan verkrijgt welke u direct kunt indienen.
    
Alle noodzakelijke cijfers waaronder balans, exploitatie- en liquiditeitsbegroting, zitten standaard in onze businessplannen naast de nodige theoretische analyses. Ook als u niet zeker bent van de de onderhandelingen tijdens het proces met de makelaar of investeerder, kunnen wij u begeleiden zodat ook u gefinancierd wordt.

Er zijn online veel schrijvers van ondernemersplannen te vinden, wat ons van hen onderscheidt is onze after sales en ondersteuning bij financiering. We zijn zeker niet de goedkoopste maar wel de voordeligste. U heeft namelijk niets aan een business plan als deze niet wordt beloond met een financiering.
    
Wij nemen het meeste werk uit handen en met onze kennis kunnen we u tevens ondersteunen bij de onderhandelingen met de pandeigenaar of investor. Bovendien hebben we een netwerk in borgstellers voor de financiering, vooral in de horeca.

Uw bsuiness plan wordt naar uw wensen en huisstijl van uw onderneming opgesteld. We bieden dus ook hulp na schrijven van het ondernemersplan. Wij zijn betaalbaar omdat we efficiënt werken met een klein team. Derhalve is het ook voor u mogelijk om een professioneel ondernemingsplan te laten maken door ons kantoor.

Realiseer uw ideeen en schakel ons in. We scoren altijd bij makelaars en bij financieringen voor 80%.  Met betrekking tot een horecazaak is de slagingskans nog hoger omdat pandeigenaren, microkredietinstelling Qredits en gemeenten graag een nieuw horeca concept zien omdat dat de buurt levendig maakt. Uiteraard zorgen wij voor het uitstekende onderliggende bedrijfsplan zodat u ook slaagt.

Bel of mail ons nu. Ook u kunt door ons kantoor uw ondernemingsplan laten maken. U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag voor advies bij een goed kopje koffie.

 

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl