Kennisruimte
Zakelijk

Lippen met volume

Vaak trekken de lippen de meeste aandacht bij het aankijken van een persoon, men vindt de lippen ook steeds belangrijker waardoor er meer aandacht aan gegeven wordt. Niet iedereen krijgt van natura mooie en volle lippen waarmee de aandacht wordt getrokken, sterker nog naar mate de leeftijd verstrijkt worden de lippen smaller en verliezen ze volume. Dit resulteert ook dat de jeugdigheid en frisheid langzaam zal verdwijnen, de ouderdom van de persoon is steeds meer zichtbaarder. Het is niet mogelijk om de ouderdom aan het lichaam te voorkomen maar er zijn wel een aantal manieren dat het wordt verminderd. Als er naar de laatste jaren wordt gekeken is er een toename in het aantal mensen die een behandeling door een cosmetische kliniek laten uitvoeren, een behandeling daarvan zijn de lippen. Bij een behandeling aan de lippen is kan je de bovenlip opvullen, het gevolg is dat de lippen meer aanwezig zijn en volume hebben. Dit betekent ook dat fris- en jeugdigheid voor een groot deel is terug gekeerd.

De lippen opvullen wordt door middel van fillers gedaan, dit zijn kleine injecties die de stof hyaluronzuur bevatten. Het resultaat is na een behandeling niet direct zichtbaar want er zijn een aantal behandelingen nodig om het resulteert te zien. De stof hyaluronzuur wordt door het lichaam zelf afgebroken, als je dus niet tevreden bent over het resultaat zal dit na een aantal maanden in oude staat verkeren.  

Veel mensen denken dat bij het opspuiten van de lippen dit in extreme mate te zien is en dit komt vanwege de celebraties die het overdreven hebben laten inspuiten. Dit heeft er voor gezorgd dat de lippen geen natuurlijke vorm meer hebben. Bij het uitvoeren van een behandeling is het verstandig om een cosmetische kliniek uit te kiezen, een behandeling kan met zekerheid bij Injectableklinieken worden uitgevoerd.

http://injectableklinieken.nl/nl/