Kennisruimte
Image default
Zakelijk

Kantoor huren, waar moet je op letten?

Wanneer je van plan bent een kantoor te huren is het belangrijk om een aantal punten voor jezelf op een rij te zetten. Iedereen heeft een ander wensenlijstje omdat een kantoorpand een plek is waar een eerste toon wordt gezet. Je ontvangt daar potentiële werknemers en klanten. Bedenk daarom goed wat je wilt en wat de juiste uitstraling hoort te zijn.

Kantoor huren in een duurzame omgeving

Werken in een inspirerende ruimte is erg belangrijk, dit verbetert de productiviteit en creativiteit. Dit telt niet alleen voor je werknemers, maar ook voor je potentiële klanten. Het is een plek waar meeting, events, pauzes en borrels worden gehouden. Het is daarom belangrijk een leuke ruimte uit te kiezen.  

Een compleet ontzorgde kantoor huren

Een werkplek hoort voor iedereen toegankelijk te zijn. Een echte all-in kantoor zorgt ervoor dat jij je nergens over druk hoeft te maken en je kan focussen op het laten groeien van je eigen bedrijf.  

 

Een goede kantoorpand is voorzien van water, stroom en internet.  Maar ook van een goede koffie corner wanneer je trek hebt in een goede kop cappuccino. Ook voor een lekkere trek moet er een restaurant aanwezig zijn voor een goede lunch.

Goed bereikbare kantoor huren

Een goed pand is makkelijk te bereiken voor iedereen. Je wilt dicht bij de snelwegen zitten, maar het moet ook goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Voor de autorijders moet een pand over genoeg parkeergelegenheden beschikken zodat de werknemers geen tijd kwijt zijn aan het onbenullig zoeken naar een parkeerplek.

 

Wanneer er wordt gesproken over echte luxe, hebben we het over panden die beschikken over een eigen fietsplan. Hierdoor kunnen werknemers en klanten zich gemakkelijk en verantwoord van het één naar het ander punt verplaatsen buiten het kantoor om.