Kennisruimte
Image default
Banen en opleidingen

JUNIOR ACCOUNTMANAGER BOUW

Internationaal Amerikaans bedrijf met sterke groeiambities in de EU

Jouw verantwoordelijkheden

Voor onze klanten is dit een internationale fabrikant van elektrisch gereedschap en zijn we op zoek naar een accountmanager in West-Vlaanderen.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het leveren van gereedschapsmerken in West-Vlaanderen. Je bezoekt dagelijks klanten (voornamelijk distributeurs) en potentiële klanten om behoeften te bepalen en het productassortiment te introduceren. Je geeft informatie over technische specificaties en houdt een demonstratie. Je doet ook mee aan verkiezingscampagnes.

Jouw profiel

De ideale kandidaat kan 3-5 jaar verkoopervaring hebben in een technologie / architectuur-gerelateerde omgeving. Ervaring in de verkoop van gereedschappen is zeker een groot voordeel. Naast het Nederlands heb je ook een goede kennis van het Engels, vooral in de interne communicatie. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en heb je ervaring met het geven van demonstraties en trainingen.

Onze aanbod

Uiteindelijk krijg je een groot, stabiel en internationaal bedrijf dat fors zal investeren in zijn ontwikkeling in Europa. In ruil daarvoor krijg je een competitief salaris op basis van je ervaring, met een volledige reeks secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder bedrijfswagens en jaarlijkse bonussen.

https://www.vindazo.be/vacatures/junior-accountmanager.html