Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

Een grote vergadering houdt u eenvoudig bij deze zaalverhuur in Breda

Of u nu van vergaderen houdt of niet; soms moet het gewoon gebeuren. Op zo’n moment is het wel fijn om te kunnen vergaderen in een zaal die groot genoeg is en bij een lange zit is het fijn als er catering voor u en uw collega’s is. Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Princeville heeft u alles wat u nodig heeft. Dit hotel heeft namelijk een zaalverhuur in Breda waar uw gezelschap gegarandeerd in past. Komen uw collega’s speciaal uit het buitenland om deze vergadering bij te wonen? Dan kunnen zij daarna zelfs meteen hun hotelkamer induiken en eten in het restaurant van dit hotel. Van der Valk Hotel Princeville is een van de hotels in Breda waar u alles-in-één heeft en waar u van alle gemakken wordt voorzien. Bekijk het ruime aanbod aan diverse suites die zo luxe zijn als u dat zelf maar wilt en geniet na het gebruik van deze zaalverhuur in Breda ook van het lekker verwarmde zwembad! Zowel voor jong als oud, voor zakelijk of particulier en voor zowel de zomer als de winter is dit hotel een van de hotels in Breda waar u echt het liefste wilt zijn!

Keuze uit ruim 24 verschillende vergaderzalen

Als u een vergadering wilt organiseren door de zaalverhuur bij dit hotel in Breda, kiest u uit ruim 24 verschillende zalen. Bent u met een kleine groep? Dan heeft u waarschijnlijk geen zaal nodig waar 300 man in past. Afhankelijk van wat u nodig heeft en met hoeveel mensen u bent, bekijkt u samen met het personeel van dit hotel wat mogelijk is. De vergaderzalen zijn voorzien van een computer, een beamer en een bord waar u op kunt schrijven en de stoelen zijn comfortabel, waardoor u het makkelijk een aantal uur volhoudt. Tevens komen er de beste hapjes uit het restaurant van het hotel en wordt iedereen voorzien van voldoende koffie, thee, water en andere sapjes. Zoek dus niet verder naar hotels in Breda waar u uw vergaderingen kunt organiseren, want Van der Valk Hotel Princeville is het antwoord.

Informeer naar alle opties voor uw gewenste datum

Heeft u behoefte aan meer informatie voordat u aan de slag gaat met deze zaalverhuur in Breda? Dan kunt u dit hotel eenvoudig bereiken via de contactgegevens op hun website. De medewerkers staan u graag te woord en denken met u mee.