Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

Detacheringsbureau inschakelen

Voor een bedrijf is het een noodzaak om de beschikbare vacatures te vullen met de juiste mensen. Hierbij kan een detacheringsbureau helpen. Door een detacheringsbureau in te schakelen kun je een goede kandidaat vinden voor jouw openstaande vacatures. Want een detacheringsbureau kent de markt vaak als geen ander, waardoor de speld in hooiberg gevonden kan worden. Etmaal is een detacheringsbureau dat jou kan helpen binnen de techniek, infra en andere branches. Daardoor kun je gespecialiseerd personeel vinden. Etmaal staat voor kwaliteit en zorgt voor de beste kandidaat voor jouw vacature. Daarbij zoeken ze niet alleen voor een passende functie, maar zorgen ze ook voor de nodige uitdagingen in de werkzaamheden voor de (toekomstige) collega van Etmaal. Want de werknemer komt in dienst van Etmaal en zal werkzaam zijn bij jou als opdrachtgever. Ben jij op zoek naar personeel in de techniek of infra? Etmaal kan je helpen!

Detachering techniek en infra

Zoekt u personeel in de techniek en dan vooral in de energietechniek of installatietechniek? Dan is Etmaal dé partij voor jou. Voor detachering techniek kun je jouw wensen doorgeven aan Etmaal en dan gaan zij op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor de vacatures. Hierdoor heb jij binnenkort een geschikte kandidaat die de benodigde ervaring, kennis en drijfkracht heeft. Daarnaast is het niet nodig dat jezelf op zoek gaat, maar zal Etmaal het gehele proces uitvoeren en de meest geschikte kandidaat/kandidaten voordragen. 

Naast techniek kan Etmaal ook helpen bij het vinden van de juiste mensen binnen de infra branche. Voor detachering infra wordt er bij Etmaal onderscheid gemaakt tussen boven- en ondergrondse infra. Hierbij horen naast de kabels en leidingen ook de openbare verlichting en verkeersinstallaties. Wanneer je bij Etmaal aan de slag gaat, dan wordt je binnen afzienbare tijd opgeleid en gecertificeerd volgende de richtlijnen. Daardoor is er altijd een geschikte baan voor je te vinden! 

Persoonlijke ontwikkeling en goede begeleiding

Tijdens de werkzaamheden die jij uitvoert voor de opdrachtgevers voor Etmaal wordt je altijd goed begeleidt. Daarnaast is het ook mogelijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Er wordt niet alleen geïnvesteerd in het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures, maar ook worden deze kandidaten begeleidt en wordt de kans op ontwikkeling aangeboden. Hierdoor kan de werknemer zich blijven ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf of binnen Etmaal. Daarnaast is het ook mogelijk dat potentiële kandidaten een combinatie van werken en leren aangaan. Hierbij kunnen schoolverlaters ervaring opdoen terwijl ze ook nog verder leren. Daarbij wordt de opleiding volledig betaalt en worden zelfs de scholingsuren uitbetaald. Etmaal is daarom meer dan alleen een detacheringsbureau! Wil jij goed geschoold personeel of een langdurige samenwerking aangaan? Neem dan contact op met Etmaal!

Gerelateerde artikelen

De zakelijke stomerij

De elektrische transitie bij Kia

O Welke slotenmaker te kiezen als U er één nodig heeft.