De integratie tussen mobiele apps en hardware

Benut hardware optimaal met mobiele apps

Met de komst van mobiele apps is er een geheel nieuw toegang gecreëerd tot de hardware van (mobiele) apparaten. De groei naar steeds meer rekenkracht en slimme efficiënte oplossingen ( lees: compactere chips ) is een vervolg geweest van de razendsnelle groei van mobiele slimme apparaten. De kunst is het kunnen aansturen van deze krachtige hardware via mobiele apps die het mogelijk maken hardware op afstand te bedienen en mogelijkheden bieden voor meer toegankelijkheid. De applicatie en maatwerk software specialisten van Appelit staat klaar om je te overtuigen met de juiste technische knowhow voor het bouwen van mobiele apps die naadloos aansluiten aan jouw hardware.

Hardware-engineers met verstand van zaken

In de markt voor apps, software makers en applicatie ontwikkelaars zijn er veel cowbows die de wereld beloven, maar wanneer puntje bij paaltje komt de beloofde resultaten niet kunnen beloven. Teleurstellend en totaal onnodig vinden wij van Appelit. Onze toegewijde team van software ontwikkelaars hebben de juiste ervaring om systemen wél te begrijpen, zodat we een duidelijke strategie kunnen bieden met als eindresultaat een rots-solide app! Hierbij ons stappenplan duidelijk;

  • Inventarisatie datasets die geëxtraheerd moeten worden uit de harde
  • Analyse van het verbruik om mobiele telefoon of tablet
  • Bouwen van een gebruiksvriendelijk en flexibel backend of CMS systeem met een dashboard om data te beheren

Om het maximale rendement te halen uit de hardware, vragen wij altijd de hardware op om een pilot test te doen waarbij we tenminste 2 weken test draaien om de haalbaarheid te testen van de gewenste functionaliteiten op de hardware. Zo kunnen we mogelijke risico’s uitsluiten en garanties bieden voor een betrouwbare werking in de toekomst.

Twijfels? Laat je software door Appelit testen

Zekerheid hebben in de werking van je software als altijd prettig. Twijfel je daarom of je huidige softwareprogramma of toepassing naar behoren werkt. Laat het door Appelit testen. Zo checken we of de software;

  • Voldoet aan de zakelijke en technische vereisten die tot het ontwerp en de ontwikkeling ervan hebben geleid;
  • Werkt zoals verwacht;
  • Kan met dezelfde eigenschap worden geïmplementeerd

Door business software te laten testen op prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid krijg je een beter inzicht in de mogelijke valkuilen en risico’s van je software. Met name het beschermen en voorkomen van ongewenste toegang voor privacy gevoelige informatie is tegenwoordig een heet hangijzer. In navolging van de AVG wetgeving van 25 mei 2018 dient ieder bedrijf grote verantwoordelijkheid en zorg te dragen voor de bescherming van persoonsdata. Meer weten over het proces van software testing, klik hier.

https://www.appelit.com/