Kennisruimte
Image default
Aanbiedingen

3 populaire pc games die iedereen gespeeld moet hebben

De Sims, Call of Duty en FIFA zijn enkele namen van ontzettend populaire spellen die iedereen eens gespeeld zou moeten hebben op zijn of haar pc. In deze blog wordt een korte omschrijving gegeven van elk van deze spellen. Lees dus snel even verder wanneer je meer te weten wilt komen over deze drie populaire pc games.

 

De Sims

 

De Sims is een interactief levenssimulatiespel. Het spel is bedoeld voor één speler en heeft als doel het leven van de mens zo realistisch mogelijk na te bootsen. Wanneer je het spel opstart zul je allereerst een Sims-personage moeten aanmaken. Dit personage kun je helemaal aanpassen aan jouw wensen. Vervolgens kun je een huis bouwen, een gezin stichten en allerlei dagelijkse activiteiten uitvoeren waaronder eten, werken, slapen, douchen, schoonmaken, et cetera. Dit alles doe je door op een personage of voorwerp te klikken en de gewenste actie te selecteren. Er zijn ook enkele uitbreidingen te koop zodat je bijvoorbeeld een huisdier kunt adopteren.

 

Call of Duty

 

Call of Duty is een first-person shooter. Het is een schietspel dat zich afspeelt gedurende de oorlog en waarbij je het spel beleeft door de ogen van een soldaat. Dit is dus anders dan een top down shooter waarbij je de situatie waarneemt van bovenaf. De nieuwste spellen van Call of Duty kunnen zowel alleen alsook met meerdere mensen worden gespeeld. Dankzij de multiplayer modus kun je met vrienden spelen, maar je kunt er ook voor kiezen om online te spelen met onbekende mensen wereldwijd.

 

FIFA

 

FIFA is een franchise dat het nog steeds ontzettend goed doet. FIFA staat voor Fédération Internationale de Football Association en is een internationale organisatie binnen de voetbalsport. Voetbal wordt tegenwoordig niet alleen maar op het veld gespeeld, maar ook op pc’s, consoles en handhelds. Elk jaar verschijnt er wel een nieuwe FIFA game voor op de pc.

 

Game pc kopen?


Kun je niet wachten om bovenstaande games uit te proberen? Of heb je ze al wel eens gespeeld maar was dit op een oude, halfgare pc waardoor de games ontzettend stotterden en telkens vastliepen? Wil je een nieuwe game pc kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Azerty. Zij hebben een ruim aanbod aan kant-en-klare game pc’s alsook losse onderdelen en al het overige toebehoren. Neem snel een kijkje!

https://azerty.nl/