Spoor 2 re-integratie en burn-out

Re-integratiebureau Werkcontact begeleidt mensen bij hun groei op het werk of privé en helpt bij het oplossen van belemmeringen die je verhinderen je eigen weg te bewandelen. Dat kan gaan om hooggevoeligheid, jonge en/of hoger opgeleide vrouwen en mannen, burn-out, angsten, depressies of andere thema’s.

Ieder mens is bijzonder en perfect zoals hij of zij is; helaas geloven we dat niet en wordt de invloed van anderen zo groot, dat we onszelf (dreigen te) verliezen; we doen niet meer wat goed is voor ons. Dat maakt lusteloos, verdrietig, gefrustreerd, afgesloten of bang.

 Ben je ook bezig alle schotels angstvallig in de lucht te houden? Vergeten dat je een innerlijk kompas hebt? Van plan om je werk weer met passie te doen? Op zoek naar de rol van gevoel en intuïtie in je leven? Leren ambitie en energiemanagement te combineren? Afhankelijk van anderen geworden? Je leven weer eenvoudig maken? Creativiteit naar boven laten komen?

Burn-out en re-integratie spoor 2

Mensen zijn voor dat ze worden getroffen door een burn-out vaak erg weg van zichzelf. Ze verzinnen vaak strategieën om niet te hoeven voelen wat ze aan het doen zijn, maar die begeven het op enig moment een keer en dan ga je onderuit. Na veel en intensieve spoor 2- of outplacementbegeleiding door Werkcontact, krijgen ze weer controle over hun eigen leven en weten ze dat alle zekerheid nog volledig in hunzelf zit. Hierdoor bepalen ze voortaan zelf weer hoe hun leven eruit ziet!

 Re-integratiebureau Werkcontact handelt bij outplacement of spoor 2 re-integratie altijd in het belang van de cliënt

Werkcontact geregistreerd en gecertificeerd door het International Coach Register (ICR) en conformeert zich uiteraard aan de gedragscode van het ICR.

Daarnaast hanteert Werkcontact Algemene Voorwaarden inzake de dienstverlening en houdt Werkcontact zich aan de gedragscode van OVAL. Deze gedragscodes zijn allen tijde van toepassing en worden bekend verondersteld indien de cliënt en de counsellor/coach van Werkcontact starten met de begeleiding.

 

https://www.spoor2reintegratiespecialist.nl

Emmer met deksel 5 liter

Op zoek naar een opbergsysteem?

Bent u op zoek naar een geschikte emmer om van allerlei dingen in op te bergen? Bent u die troep beu die overal in de lokalen van uw organisatie rondslingeren? Is uw organisatie op zoek naar passende verpakkingsmaterialen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Op verpakkingswebwinkel.nl vindt u een emmer met deksel 5 liter. Deze eemers bieden u de juiste oplossing voor al uw verpakkings- en opbergproblemen. Uw organisatie kan deze emmers goed gebruiken.

Een kwalitatieve en handige emmer met deksel 5 liter

De emmers met deksel met 5 liter inhoud zijn vervaardigd van stevige en duurzame materialen. Het handige handvat maakt het verplaatsen van de emmer kinderspel. Bovendien kan u de emmers op elkaar stapelen zodat u veel spullen op een kleine oppervlakte kunt opbergen. De emmers hebben een afsluitbaar deksel, daardoor zijn ze ook geschikt voor het opslaan van verf, water of andere vloeistoffen. Door de inhoud van vijf liter kunt u vele spullen hierin kwijt. Wat u ook wil opbergen, het blijft netje in deze eenvoudig te reinigen emmers. U zult versteld staan van de stevigheid en kwaliteit van deze emmers.

 

Eenvoudig bestellen

Dus wacht niet langer! Uw organisatie kan deze emmers immers goed gebruiken. De emmer met deksel 5 liter is eenvoudig te bestellen op verpakkingswebwinkel.nl. De tijd van rondslingerende troep is bijna voorbij. Surf naar de website en bestel vandaag nog de emmers met deksels met een inhoud van 5 liter en het opruimen kan beginnen.

 

Hoe vind je een geschikte advocaat?

Je hoopt hem zo min mogelijk nodig te hebben, een advocaat. In sommige situaties kun je er echter niet onderuit komen. Gevallen waar je een advocaat moet inschakelen betreffen vaak belangrijke zaken. Je wil dan ook dat je een geschikte jurist vindt. Er zijn echter zoveel keuzes dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hier staan enkele tips op en rij om de meest geschikte wetgeleerde voor jou te vinden.

NOvA Registratie

Om oplichters eruit te filteren en te zorgen dat je een echte advocaat hebt gevonden, moet je nakijken of hij of zij geregistreerd is bij de Nederlands Orde van Advocaten (NOvA). Alle advocaten in Nederland zijn verplicht lid van de NOvA.

Advocatenzoekmachine

Om je te helpen bij het vinden van de juiste advocaat zijn er toegewijde zoekmachines ontwikkeld. Deze zoekmachine komt van de NOvA zelf en hiermee kun je zoeken binnen alle bij de NOvA geregistreerde advocaten. Voor het vinden van rechtsbijstand is deze zoekmachine dus veel geschikter dan algemenere zoekmachines.

De juiste specialisatie

Binnen een rechtenstudie kan een student veel specialisaties kiezen. Niet alle advocaten zijn dus overal even goed in. Je moet dus een jurist vinden die veel ervaring met het probleem dat jij hebt. Heb je rechtsbijstand nodig voor een echtscheiding? Neem dan een echtscheidingsadvocaat in de arm. Het is mogelijk om deze specialisaties te zoeken in de zoekmachine van de NOvA. Kijk op de website van een advocaat om direct te zien of hij jou verder kan helpen met dat wat jij nodig hebt.

Een goed gevoel

Niet alleen moet jouw jurist de juiste kennis hebben, hij of zij moet ook de juiste persoon zijn voor jou. Als je niet het gevoel hebt dat je jouw advocaat kan vertrouwen, zal de samenwerking stroef verlopen. Daarom is het ook aan te raden om een persoonlijke ontmoeting te hebben, voordat je enige toezeggingen doet. Net als bij andere grote aankopen, moet je ook veel verschillende opties bekijken. Ga dus gewoon bij meerdere kantoren langs en kijk of het klikt.

Doelgericht zoeken

Met de advocatenzoekmachine kun je heel specifiek advocaten in jouw omgeving vinden. Je kunt op woonplaats zoeken maar ook specifiek op je postcode. Van alle juristen die je vindt, kun je zien wanneer hij of zij beëdigd is, in welk arrondissement hij of zij zit en welke specialisaties de jurist heeft. Met de juiste zoektermen kun je een heel specifieke selectie aan advocaten vinden. Een andere tip is dus om te experimenteren met deze zoekmachine. Als je er goed mee overweg kan, is het makkelijker om de meest geschikte advocaat te vinden.

Dwcprint NL – visitekaartjes drukken

Visitekaartjes laten drukken, heel erg verstandig om te doen want u zult er veel mee bereiken!

Wanneer u een eigen bedrijf heeft dan weet u natuurlijk dat het belangrijk is om altijd bij de klant in het zicht te blijven. Wanneer u bijvoorbeeld een klant spreekt en u wilt iets achterlaten waardoor de klant u niet zal vergeten dan is een visitekaartje een heel goed item wat daarvoor gebruikt kan worden. Wanneer u visitekaartjes laat drukken dan zult u zeker zien dat de klanten toenemen, de klanten worden thuis weer aan u herinnerd en zo blijft u toch bij ze in het achterhoofd. Daarnaast is het ook heel makkelijk om visitekaartjes te laten drukken, ze zijn namelijk snel gemaakt en bijbestellen is ook heel erg gemakkelijk.

 

Hoe gaat visitekaartjes laten drukken in zijn werk?

Als u visitekaartjes wilt laten drukken dan doet u dat online. U voert uw ontwerp in en in korte tijd zijn de kaartjes al klaar en worden ze bezorgd. Het is ook niet prijzig om visitekaartjes te laten drukken, hoe meer u besteld hoe goedkoper de kaartjes vaak worden dus dat is wel heel erg slim. Wanneer u vragen heeft helpen de medewerkers u ook graag.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/visitekaartjes-drukken

Digitale handtekeningen zijn duurzaam inzetbaar

Wat is er veel veranderd in verhouding tot 100 jaar geleden. Van rond rijden op een paard en wagen naar virtual reality brillen en treinen die zich voortbewegen op niks anders dan natuurlijk opgewekte energie zoals windenergie. De ene vernieuwing brengt ook de ander met zich mee. De virtual reality bril had niet kunnen bestaand zonder opkomsten van de mobiele telefoon, de game console of het internet. Nu zijn niet alle vernieuwing zo branche veranderend als deze onderwerpen. Dit wil niet zeggen dat andere vormen van modernisering minder belangrijk zijn. Tegenwoordig gaan vrijwel alle bedrijfsprocessen digitaal. De markt wordt geanalyseerd op basis van Google Analytics. Reclame wordt gemaakt doormiddel van banners en berichten op Facebook. Post wordt steeds minder gebruikt en is vrijwel helemaal vervangen door email. Dit zijn natuurlijk nog maar enkele voorbeeld van wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Om bepaalde bedrijfsprocessen digitaal te laten verlopen is het van cruciaal belang om een eenheid te creëren. Je kan namelijk niet enkele processen wel en andere niet digitaal doen. Hierdoor wordt het een onoverzichtelijk zooitje. Het is ook van belang om bijvoorbeeld de Handtekening digitaal te zetten. Dit klinkt heel logisch maar wordt nog niet door iedereen gebruikt. Digitaal ondertekenen brengt een heleboel voordelen met zich mee. Stel nou dat je een contract moet ondertekenen. Naast dat het vaak in twee of – drievoud moet, moet je het ook eerst uitprinten voor je het kan ondertekenen. Eigenlijk is dit heel onlogisch want het wordt hierna vaak weer gescand en digitaal opgeslagen. Je print het dus alleen maar uit voor de handtekening. Hoewel dit effectief is, is het verre weg van efficiënt. Hiernaast gebruik je een heleboel papier voor het uitprinten dat eigenlijk overbodig is. In het kader van het milieu brengt het dus ook nog een redelijk groot voordeel met zich mee. Het bespaart aardig wat papier als iedereen op deze manier papier zou besparen.

https://www.mysolution.nl/

Een zieke werknemer

U heeft een eigen bedrijf en uw werknemer is al lange tijd van de rails door langdurige ziekte. Dit is voor u als werkgever en voor uw werknemer uiteraard niet fijn. U wilt graag duidelijkheid over de periode van de ziekte, en of de werknemer hierna nog werkzaam kan zijn binnen uw bedrijf. Dan komt een arbeidsdeskundig onderzoek goed van pas! Wij van Adxpert kunnen u daarbij helpen!

Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek?

Een arbeidsdeskundig onderzoek is een onderzoek dat duidelijkheid geeft. Zoals u net al heeft kunnen lezen geeft dit antwoord op vele vragen, zoals de periode van de ziekte en of uw werknemer na de ziekteperiode nog werkzaam kan zijn binnen uw bedrijf of dat er een andere functie is binnen uw bedrijf die de werknemer kan vervullen. Als na aanleiding van het onderzoek uitkomt dat de werknemer niks meer binnen uw bedrijf kan betekenen, is dit natuurlijk voor beide partijen niet fijn. Daarom gaan wij dan samen met jullie op zoek naar een geschikte functie bij een ander bedrijf zodat beide partijen tevreden verder kunnen gaan. Dit traject noemen we dan het tweede spoortraject.

Arbeidsdeskundig onderzoek, verplicht of niet?

Nog een goede reden om het arbeidsdeskundig onderzoek op tijd uit te laten voeren is dat dit wordt verplicht. De ‘Wet Verbetering Poortwachter’ verplicht de werkgever om een arbeidsdeskundig onderzoek te laten uitvoeren. Dit wordt dan ook streng gecontroleerd door het UWV. Ziet de UWV dat het arbeidsdeskundig onderzoek niet- of te laat is ingezet, dan wordt er een loonsanctie op gelegd. Daarom is het voor beide partijen slim om het arbeidsdeskundig onderzoek zo snel mogelijk uit te laten voeren!

Een arbeidsdeskundig onderzoek bij Adxpert

Nu u inmiddels heeft gelezen dat een arbeidsdeskundig onderzoek op tijd uitgevoerd moet worden, vraagt u u misschien af: maar waarom dan het arbeidsdeskundig onderzoek bij Adxpert laten uitvoeren? Wij noemen u één van de redenen: als u het arbeidsdeskundig onderzoek heeft aangevraagd, hebben wij dit al binnen 5 dagen voor u uitgevoerd! Vervolgens heeft u dan het conceptrapport al binnen 5 dagen in uw bezit!

Op onze site ( www.adxpert.nl) kunt u nog vele voordelen vinden van Adxpert. Ook kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Taalcursus Engels

Verpakkingstape

De wereld wordt door de opkomst van de Social Media en de huidige technologie steeds compacter gemaakt. Dit houdt in dat ook het contact met het buitenland steeds meer nauwer wordt. Dit gebeurd op persoonlijk niveau maar ook onder de bedrijven. Daarom is het goed om de voertaal Engels goed te begrijpen. Daarnaast zijn er nog 2 talen die ook een belangrijke rol spelen in de wereldeconomie. Namelijk Duits en Spaans. Het ligt er maar net aan waar uw contacten zitten. Engels is de grootste voertaal en daarom is het goed om daar mee te beginnen. Aanbod

Op de middelbare scholen is Engels al een verplicht vak in het vakkenpakket. In de onderbouw wordt er geoefend op grammatica, spelling, spreken, luisteren en woordenschat. Toch is er meer nodig om deze taal goed te begrijpen. Ieder land heeft namelijk zijn eigen cultuur. Nauw verbonden aan de cultuur is de literatuur. Dit is een belangrijk aspect om te leren aangezien de opvatting van uitspraken in het Engels anders kunnen zijn dan dat u ze bedoelt.

De taalcursus Engels kan u hierbij helpen. Tijdens de taalcursus Engels leer je over de cultuur en de invloed van de Franse cultuur op de Engelse in de geschiedenis. Binnen Europa zijn er in het verleden veel opstanden en burgeroorlogen geweest. De Engelsen hebben hier mee te maken gehad door hulp te bieden aan bondgenoten maar ook werden de Engelsen zelf getroffen door godsdienstige conflicten. Dit zorgt er voor dat mensen een andere cultuur hebben en dus ook een andere vorm van spraak, humor en literatuur. De taalcursus Engels traint je eerst naar een redelijk niveau spreken, kijken en luisteren en gaat vervolgens in op de literatuur en de Engelse geschiedenis. Dit alles moet een duidelijk beeld geven van alles wat betreft het Engels.

De cursus wordt op verschillende manieren aangeboden. Er kan gekozen worden tussen een zakelijk pakket, groepslessen en individuele lessen. In elke vorm wordt rekening gehouden met u als individu. De cursus wordt op uw niveau begonnen en ook het tempo wordt bepaald naar aanleiding van uw prestaties.

Om de taal echt goed te leren en vloeiend te leren spreken is het uiteraard verstandig om in het diepe gegooid te worden. Daarom is het maken van een trip naar Engeland geen gek idee. Het is zeker een aanrader want u leert dan meteen wat u geleerd heeft toe te passen.

https://mpack.nl/producten/verpakkingstape/