Voice over IP Reseller worden

Vrijwel iedereen die een eigen onderneming runt streeft ernaar om op zoveel mogelijk verschillende manieren de omzet te verhogen. Dit geldt natuurlijk ook voor de IT- en telecombranche.

Een interessante manier om extra euro’s aan uw zakelijke bankrekening toe te kunnen voegen is door uw klanten ook VoIP (Voice over IP) aan te bieden. Maar hoe kunt u dat het beste doen? Kiest u er in dat geval voor om volledig zelfstandig VoIP-oplossingen voor uw potentiële klanten te gaan ontwikkelen? Dan moet u rekening houden met een flinke investering met daarbij de vanzelfsprekende vraag of u het geïnvesteerde bedrag binnen een redelijke termijn terugverdient.

Voice over IP reseller worden zou daarom voor de meeste ondernemers uit financieel oogpunt een interessantere optie kunnen zijn. In plaats van u druk te maken over de benodigde soft- en hardware hoeft u dan alleen maar tijd en energie te steken in het daadwerkelijk werven van nieuwe VoIP-klanten.

 

Zorgeloos Voice over IP reseller worden

Pas wanneer uw VoIP-leverancier u en uw klanten een hoge kwaliteit aan dienstverlening kan bieden is Voice over IP reseller worden ook echt een prettige manier om extra omzet te scoren. Het draait per slot van rekening niet alleen maar om goed functionerende soft- en hardware, maar ook om het serviceapparaat op de achtergrond als er – ondanks alle voorzorgsmaatregelen – een storing in het VoIP-systeem van een klant optreedt. Kiest u echter voor Telador als VoIP-partner, dan hoeft u zich over dat soort zaken geen moment zorgen te maken.

Telador beschikt namelijk over een team van zeer ervaren telecomspecialisten, die uw klanten vlug van dienst zijn als er een storing optreedt. In de meeste gevallen is een snelle switch naar het altijd up-to-date zijnde back-up systeem al voldoende om te voorkomen dat belangrijke bedrijfsprocessen bij uw klanten langdurig worden verstoord.

 

White label oplossing

Een prettige bijkomstigheid van Voice over IP reseller worden bij Telador is dat u ook gebruik kunt maken van hun zogenoemde white label oplossing. Dit betekent concreet dat uw klanten tijdens het gebruik van VoIP altijd en overal uw bedrijfsnaam zullen zien en dus eigenlijk helemaal niet in de gaten hebben dat alle VoIP-activiteiten extern door een derde partij worden afgehandeld. Met andere woorden: Telador doet praktisch al het werk voor u en u strijkt er bij uw klanten de eer voor op.

 

Waarom zou u een marketingbureau inhuren?

Een geweldig ding als u een marketing bureau inhuurt is dat u er altijd op kunt rekenen dat de deadlines worden gehaald. Terwijl uw marketingmanager misschien geen tijd meer heeft om iets alleen af te ronden, kunnen bureaus altijd extra middelen naar het project sture om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u nodig hebt wanneer u het nodig hebt.

Een ander voordeel van het inhuren van een digitaal bureau is dat u over het algemeen meer voor uw geld krijgt.

Pensioenen, extra voordelen en salarissen zijn niet uw probleem meer. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is een vast maandelijks bedrag en of het bureau aan uw KPI’s voldoet.

Het is ook niet nodig om te benadrukken dat “het invullen van de gaten” ook niet nodig is – bureaus hebben de neiging om verschillende afdelingen met verschillende specialismen te hebben, vooral als u met een geïntegreerd bureau werkt. Eén account heeft meestal zo’n drie tot vier mensen die er aan werken, elk met een ander vakgebied. Dit betekent dat u in wezen een volledig marketingteam tot uw dienst hebt, maar voor minder dan de kosten van één fulltime marketeer.

In navolging hiervan hoeft u geen tijd of budget te investeren in het rekruteringsproces.

Terwijl u misschien maandenlang op zoek bent naar een marketingmanager met de specifieke vaardigheden die uw bedrijf nodig heeft, zou u geen probleem moeten hebben met het vinden van een marketingbureau met een bewezen staat van dienst op het gebied van de diensten die u zoekt. Het is nog steeds belangrijk om tijd te nemen met het proces om ervoor te zorgen dat u het juiste bureau voor u vindt.

Zelf op zoek naar marketing Nederland? Kijk eens op marketingkaart.nl

https://marketingkaart.nl/

Waarvoor wordt Python gebruikt?

De meest eenvoudige gebruikswijze voor Python is als een taal voor scripting en automatisering. Python is niet alleen een vervanging voor shell-scripts of batchbestanden, maar wordt ook gebruikt om interacties met webbrowsers of applicatie-GUI’s of systeem provisioning en -configuratie in hulpmiddelen zoals Ansible en Salt te automatiseren. Maar scripting en automatisering vormen slechts het topje van de ijsberg met Python. Wil jij graag python beheersen? Het is mogelijk om een cursus python te volgen!

Voor het programmeren van algemene applicaties

Zowel CLI- als platformonafhankelijke GUI-toepassingen kunnen met Python worden gemaakt en worden geïmplementeerd als zelfstandige uitvoerbare bestanden. Python heeft niet de oorspronkelijke mogelijkheid om een zelfstandig binair bestand uit een script te genereren, maar pakketten van derden zoals cx_Freeze of PyInstaller kunnen worden gebruikt om dat te bereiken.

Voor data science en machine learning

Geavanceerde data-analyse is uitgegroeid tot een van de snelst bewegende delen van IT en een van de Star-use-cases van Python. De overgrote meerderheid van de bibliotheken die worden gebruikt voor gegevens wetenschap of machine learning hebben Python-interfaces, waardoor de taal de populairste hoog-niveau opdracht interface is voor machine-leer bibliotheken en andere numerieke algoritmen.

Python wordt gebruikt voor webservices en RESTful API’s

De eigen bibliotheken van Python en web kaders van derden bieden snelle en handige manieren om alles te creëren, van eenvoudige REST-API’s in enkele regels code tot complete gegevensgestuurde sites. De nieuwste versies van Python hebben krachtige ondersteuning voor asynchrone operaties, waardoor sites tot tienduizenden verzoeken per seconde kunnen verwerken met de juiste bibliotheken.

Voor meta programmering

In Python is alles in de taal een object, inclusief Python-modules en -bibliotheken zelf. Hierdoor kan Python werken als een zeer efficiënte codegenerator, waardoor het mogelijk wordt om applicaties te schrijven die hun eigen functies manipuleren en het soort uitbreidbaarheid hebben dat moeilijk of onmogelijk is om in andere talen op te halen.

Als lijm code

Python wordt vaak omschreven als een “lijm taal”, wat betekent dat het verschillende codes (meestal bibliotheken met C-taal interfaces) mogelijk maakt om te interageren. Het gebruik ervan in data science en machine learning is in deze lijn, maar dat is maar één incarnatie van het algemene idee. Klik hier voor meer informatie over python.

 

Origineel cadeau? Wat dacht u van een kalender!

Kalender drukken 

Een kalender is een papieren agenda die door veel mensen in het toilet wordt opgehangen. Er zijn veel verschillende kalenders, kalenders met grote vakken waar je meer in kunt opschrijven, maar ook verjaardagskalenders, deze hebben vaak een lijntje waarop je de verjaardag van personen kunt schrijven. Maar ook kan een kalender zijn puur de datum zijn zonder dat je er iets bij kunt schrijven. Ieder jaar is er een nieuwe kalender nodig als je een hebt die alleen in het jaar 2017 klopt, de dagen van de week staan hier dan bij vaak verschuiven de dagen van de maand op per jaar. Koop je een kalender waar geen dag bij staat dan kun je deze ieder jaar gebruiken zonder in de war in te raken.

Soorten kalenders

Een kalender drukken kan een persoonlijk cadeautje zijn voor iemand of misschien voor thuis. Bij een kalender drukken kun je zelf de indeling bepalen, foto’s toevoegen en andere effecten toevoegen waardoor je je eigen persoonlijke kalender in huis hebt hangen. Er zijn veel verschillende thema kalender te verkrijgen, denk aan voetbal, voor de mannen een kalender met mooie vrouwen en voor de vrouwen met mooie mannen en dieren kalenders. Maar veel leuker is natuurlijk een kalender drukken met al je persoonlijke herinneringen erop.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/kalenders

Kosten van een botoxbehandeling

De kosten bij een botoxbehandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid botox dat ingespoten wordt. Deze prijzen lopen dus nogal uiteen van elkaar. Er wordt veel gestunt met de prijzen door de vele aanbiedingen van de instituten. Een Goedkope Botox is dus na goed zoeken prima te vinden. De botox injecties zijn meestel pas effectief na een aantal dagen. Alleen bij het wegspuiten van rimpels zie je het beste effect na ongeveer twee weken verschijnen. Na ongeveer 2,5 a 3 maanden zal het effect verminderen en de spieren weer actiever worden. Het is wel zo dat hoe vaker je een behandeling laat uitvoeren, des te langer het effect zal aanblijven wat betekend dat je minder vaak een vervolgbehandeling hoeft uit te voeren. Kosten botox zullen dus minder worden naarmate je meer herhaalbehandelingen hebt uit laten voeren. Er kunnen echter na een behandeling wel enkele bijwerkingen optreden zoals blauwe plekjes, hoofdpijn en een grieperig gevoel. De risico’s van deze behandeling zijn wel gering. Vooral als deze wordt uitgevoerd door een deskundige. Een aantal jaar gelezen was er in het nieuws een bericht dat er een praktijk botox behandelingen had uitgevoerd met een middel dat helemaal niet tot de botox soorten behoorde. Dit heeft geleid tot lichamelijke klachten en ontstekingen. Controleer dus altijd eerst of de kliniek waar je een behandeling wilt uitvoeren veilig is en gespecialiseerde artsen bezit. De behandeling bestaat in bijna alle gevallen uit het injecteren van botuline toxine door middel van een aantal kleine ondiepe prikjes. Met als doel om op verschillende plaatsen in de spier een inactiviteit te veroorzaken. Van de behandeling zelf voel je niets tot nauwelijks. De gespecialiseerde arts onderzoekt eerst zorgvuldig waar de spier zich bevindt en markeet het gebied waar de prikjes gegeven moeten worden. Na twintig minuten sta je alweer buiten zonder te zien dat je een behandeling hebt ondergaan.

http://faceland.nl/

Lippen met volume

Vaak trekken de lippen de meeste aandacht bij het aankijken van een persoon, men vindt de lippen ook steeds belangrijker waardoor er meer aandacht aan gegeven wordt. Niet iedereen krijgt van natura mooie en volle lippen waarmee de aandacht wordt getrokken, sterker nog naar mate de leeftijd verstrijkt worden de lippen smaller en verliezen ze volume. Dit resulteert ook dat de jeugdigheid en frisheid langzaam zal verdwijnen, de ouderdom van de persoon is steeds meer zichtbaarder. Het is niet mogelijk om de ouderdom aan het lichaam te voorkomen maar er zijn wel een aantal manieren dat het wordt verminderd. Als er naar de laatste jaren wordt gekeken is er een toename in het aantal mensen die een behandeling door een cosmetische kliniek laten uitvoeren, een behandeling daarvan zijn de lippen. Bij een behandeling aan de lippen is kan je de bovenlip opvullen, het gevolg is dat de lippen meer aanwezig zijn en volume hebben. Dit betekent ook dat fris- en jeugdigheid voor een groot deel is terug gekeerd.

De lippen opvullen wordt door middel van fillers gedaan, dit zijn kleine injecties die de stof hyaluronzuur bevatten. Het resultaat is na een behandeling niet direct zichtbaar want er zijn een aantal behandelingen nodig om het resulteert te zien. De stof hyaluronzuur wordt door het lichaam zelf afgebroken, als je dus niet tevreden bent over het resultaat zal dit na een aantal maanden in oude staat verkeren.  

Veel mensen denken dat bij het opspuiten van de lippen dit in extreme mate te zien is en dit komt vanwege de celebraties die het overdreven hebben laten inspuiten. Dit heeft er voor gezorgd dat de lippen geen natuurlijke vorm meer hebben. Bij het uitvoeren van een behandeling is het verstandig om een cosmetische kliniek uit te kiezen, een behandeling kan met zekerheid bij Injectableklinieken worden uitgevoerd.

http://injectableklinieken.nl/nl/

Een brug te ver

In het verleden hebben bruggen altijd mensen met elkaar verbonden. Dankzij bruggen konden mensen van andere delen van de stad elkaar altijd ontmoeten. Een voorwaarde van een brug was natuurlijk wel dat deze stevig en betrouwbaar is. Zou u over een brug lopen die net uit de printer is gerold?

Ons eigen Amsterdam gaat een brug krijgen die gemaakt is door een 3D printer, dat is het grote nieuws van afgelopen week. In 2017 zal in het centrum van Amsterdam een brug staan gemaakt door het bouwbedrijf Heijmans en start-up MX3D. Een waanzinnig project natuurlijk maar vooralsnog is het nog onbekend wat de locatie wordt van de brug. Dit zal later in gesprek met de gemeente Amsterdam vastgesteld worden door alle betrokken partijen. In 2015 en 2016 zullen het bouwbedrijf Heijmans en start-up MX3D het ontwerp voor de brug produceren en ook een soort van proefbrug maken. Een leuk feitje is ook nog is dat je als toeschouwer de ontwikkelingen zelf kunt volgen. Er wordt namelijk eind september een bezoekerscentrum geopend.

Het bovenstaande verhaal is natuurlijk een prachtig voorbeeld van verbeteringen dankzij printers. In de printwereld zijn er naast de 3D printer natuurlijk nog veel meer prachtige verbeteringen gemaakt. Denk maar is aan de stappen die er op het gebied van coding and marking gemaakt konden worden dankzij de QR code printer. De QR code heeft namelijk ook voor vele verbeteringen gezorgd. Doordat haast iedereen nu een smartphone heeft wordt het nut van QR codes steeds groter.

Vooralsnog zijn we vooral reuze benieuwd naar de ontwikkelingen met de brug. Is het over een jaar of tien volledig normaal dat bruggen geproduceerd worden door een 3D printer? Het ligt wel in de lijn der verwachting dat er steeds meer voorwerpen en attributen geproduceerd gaan worden door de 3D printer.

http://www.kba-metronic.com/nl/

Schijnconstructies

In het gehele leven bestaan er constructies die eigenlijk het daglicht niet kunnen verdragen. Zo werden er vroeger veel schijnhuwelijken voltrokken om aan een verblijfsvergunning te komen en ook in de werksfeer wordt er zo nu en dan gebruik gemaakt van constructies die het daglicht niet kunnen verdragen. Hier wordt nu eindelijk wat aan gedaan!

Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft namelijk recent een wet gemaakt die genoemd is Wet Aanpak Schijnconstructies. Afgelopen week is deze wet goedgekeurd door de Eerste Kamer waardoor deze wet praktisch gezien niet meer kan worden tegengehouden. De wet biedt de basis voor het bereiken van gelijk loon voor gelijk werk. Op de arbeidsmarkt is er zo nu en dan namelijk  nog is sprake van onderbetaling en uitbuiting. De regering hoopt dat er met deze wet een einde komt aan deze praktijk.

De wet heeft meerdere aspecten in zich die nu eindelijk is moeten worden aangepakt. Zo wordt het bijvoorbeeld verplicht om onkostenvergoedingen op de loonstrook te vermelden en komt er een verbod op verrekeningen met het wettelijk minimumloon. De wet zorgt er wel voor dat er meer verantwoordelijkheden en taken komen bij de werkgever. Dit is ook erg goed want er is jarenlang teveel misbruik gemaakt van eerlijke werknemers.

Weet je als werkgever nu niet precies hoe je wetmatig het personeel moet uitbetalen overweeg dan is contact op te nemen met een bedrijf die gespecialiseerd is in salarisverwerking. Er zijn genoeg professionele bedrijven die een goedkope salarisadministratie kunnen uitvoeren voor je.  Tevens zorgt dit ervoor dat er veel meer tijd vrij komt voor een werkgever voor dingen die hij/zij graag doet, zoals bijvoorbeeld ondernemen. Voor meer informatie neem is een kijkje op de website van CBBS. Dit is een bedrijf met veel kennis en ervaring, ze kunnen direct een salarispakket voor u samenstellen. 

http://www.cbbs.nl/