Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Waar is een slotenmaker zoal mee bezig?

Iedereen weet natuurlijk over het algemeen wel wat een slotenmaker doet. De naam zegt het al. Wanneer je niet meer bij jouw sleutels kunt doordat jij jezelf hebt buitengesloten of je sleutels kwijt bent, kan een slotenmaker jouw kapotte slot vervangen of repareren. Een slotenmaker is gespecialiseerd in meer werkzaamheden dan je zou denken. In deze blog vertellen we je wat een slotenmaker in Geleen nog meer doet.

De activiteiten van een slotenmaker

Een slotenmaker kan je niet alleen helpen met het maken of vervangen van een kapot slot, maar kan ook hulp bieden bij het beschermen tegen diefstal of inbraak bij uw woning. Een slotenmaker is gespecialiseerd in alles op het gebied van sluit- en hangwerk. Daar hoort ook diefstal of inbraak bij. Dat je niet wilt dat er ingebroken wordt in jouw woning is niet meer dan logisch, en een slotenmaker in Geleen kan jou hierbij helpen.

Een anti inbraakstrip

Wist je dat een slotenmaker in Geleen een anti inbraakstrip kan aanbrengen? Een anti inbraakstrip is een effectieve manier om extra beveiliging te hebben op de deuren en ramen van jouw woning. Wij leggen jou uit hoe een anti inbraakstrip werkt. Het bestaat uit twee op de deur/het raam en kozijnen geplaatste metalen, die in elkaar worden gehaakt. Wanneer je strippen van een anti inbraakstrip in elkaar haakt, voorkom je dat een inbreker met een schroevendraaier of breekijzer kan inbreken. De anti inbraakstrip zorgt ervoor dat gereedschap niet tussen de deur of ramen kan worden gestoken. Een anti inbraakstrip maakt het flipperen, ofwel het wegduwen van de dagschoot met behulp van een pas, ook onmogelijk.

Het SKG-keurmerk

Bij het SKG-keurmerk kun je kiezen voor sloten van één tot drie sterren. Hoe meer sterren jouw sloten met het SKG-keurmerk hebben, des te meer zij een vertragende functie hebben tijdens een inbraak. Hoe meer tijd een inbreker nodig heeft om sloten open te breken, des te groter de kans is dat de inbraak door jouzelf of je buren wordt opgemerkt. Een SKG-keurmerk kan ervoor zorgen dat de politie op tijd wordt ingeschakeld en er geen spullen worden gestolen. Het is goed om te weten dat het uitsluiten van een inbraak in een huis erg moeilijk is.

Hoe vind je een goede slotenmaker?

Slotenmakers vind je tegenwoordig overal, ook in Geleen. Via het internet kun je veel goede slotenmakers in jouw buurt vinden. Er zijn veel slotenmakers met een 24 uurse service, ook in het weekend. Ook zijn ze meestal al binnen een halfuur bij jou op locatie. Wil jij meteen in contact komen met een slotenmaker in Geleen? Ga dan snel achter jouw computer of mobiel, typ slotenmaker Geleen in en bel direct het spoednummer of laat je gegevens bij hun achter.

Slotenmakers in Geleen

In de stad Geleen woonde in 2018 zo een 1626 mensen. Het is een stad in het zuiden van Limburg  en behoort tot de gemeente Sittard-Geleen. Om de aantal dagen is er een woninginbraak of poging tot woninginbraak in Geleen. De slotenmakers in Geleen hebben het dan ook erg druk met het helpen van bewoners om hun huizen te beveiligen. Kies de beste slotenmaker in Geleen om jouw woning te beveiligen tegen inbrekers.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-geleen/