Vakantiehuis huren in Le Marche

Wij waren op zoek naar een bedrijf dat vakantiehuizen verhuurd in Le Marche, Italië. Natuurlijk kun je dat laten regelen bij een grote reisorganisatie. Maar dat kost dan al gauw erg veel geld. En krijg je er soms nog geen eens zo veel voor terug qua hoe de vakantiewoning eruit ziet. Zodoende zijn wij verder gaan zoeken op het internet. En al snel kwamen wij Casa Vacanza Italia tegen.

Waarom Le Marche?

Maar voordat wij op zoek waren naar een vakantiehuis in Le Marche, wisten wij nog niet eens naar welk gebied we dit jaar zouden gaan. Wij gaan altijd met een hele familie (drie gezinnen) in de zomervakantie een weekje ergens naartoe. En het liefst ieder jaar een ander land. Of in ieder geval een ander gebied. Zodoende dat een aantal uit zijn gaan zoeken welke plekken interessant zijn. Ook natuurlijk denkend aan onze kinderen. Al gauw kwamen ze met Le Marche. Op foto’s zag het er in ieder geval prachtig uit! Heel mooie natuur met een geweldig strand en zee. Zodoende, toen iedereen ermee instemde, hebben wij voor dat gebied gekozen. Toen op zoek naar een vakantiehuis. Zoals gezegd viel dat aan het begin nog niet mee, omdat we alleen maar uitkwamen bij grote vakantie organisaties. Terwijl wij uit ervaring weten dat er ook altijd wel een paar kleinere bedrijven zitten die voor een lagere prijs een vakantiewoning, in dit geval een in Le Marche, verhuren. En dan is het meestal ook nog veel groter!

Casa Vacanza Italia

Zodoende kwamen wij uit bij Casa Vacanza Italia. Daar zagen we een flink assortiment van beschikbare vakantiewoningen. En uiteindelijk vonden wij een mooi 12 persoons vakantiehuis. Die hebben wij dan ook gehuurd. Binnenkort breekt eindelijk de zomervakantie aan en kunnen wij daar, in de vakantiehuis in Le Marche, intrekken.

Vakantie doorbrengen op curacao

Een vakantie kunnen doorbrengen op Curacao is iets waar heel wat mensen van dromen. De tijd die ze hier beleven is er een om nooit te vergeten. Dit tropische eiland heeft namelijk heel wat meer te bieden dan enkel en alleen zon, zee en fraaie stranden. Ook de natuur is er adembenemend mooi. Verder valt heel wat rijke cultuur en geschiedenis te ontdekken, maar ook Nederlandse invloeden.

Wanneer u dan verblijft in ons vakantiehuis, zult u ervaren waarom wij zo van Curacao zijn gaan houden. We bieden u bovendien ook een scherpe prijs voor een aangenaam verblijf. Voor u het weet wilt u er niet meer weg!

Curacao ontdekken vanuit een tweede thuis
Curacao geeft vakantie een extra dimensie. Elk van de 3 delen van Curacao zal u bekoren met zijn eigen charme. U kunt Midden-Curaçao, Banda Ariba of Banda Abou in ware vakantiestijl ontdekken met een huurauto. Zo bepaalt u zelf hoe en wanneer u uw tijd doorbrengt. Dit alles is heel erg gemakkelijk vanuit ons vakantiehuis vlakbij Willemstad. Van hieruit kunt u eenvoudig en vlot alles bereiken waar u zin in hebt: zon, zee en strand of liever wat rust en natuur. Alle ingrediënten voor een ontspannen verblijf zijn aanwezig.

Het vakantiehuis Curacao
Onze tropische, vrijstaande vakantiewoning bij Willemstad is gezellig en comfortabel ingericht. Deze tropische woning is vergelijkbaar met een bungalow in Nederland: alles is op de begane grond. De woning is voorzien van een oprijlaan waar 3 wagens kunnen parkeren. De tuin rondom het huis is goed verzorgd en is voorzien van heel wat tropische bomen, bloemen en planten. Zo geniet u ook hier van de prachtige natuur die Curacao te bieden heeft.

Ook binnenin de woning is alles in het werk gesteld voor een comfortabel verblijf. Een praktische inrichting speelt hierin een grote rol. Alle ramen zijn voorzien van zonnewerend glas en horren tegen insecten. U kunt ook beschikken over voldoende gerei zoals kookpotten en -pannen, bestek, borden, etc. Ook bedden- en linnengoed wordt u ter beschikking gesteld. Net als het wassen en verversen ervan.

De goedkoopste wintersport locatie

Wanneer je hebt besloten, of samen met je partner of familie, om naar Oostenrijk te gaan voor je wintersport vakantie is het belangrijk goed af te spreken hoe en wie er gaat rijden. De bestuurder heeft namelijk een ontzettend belangrijke taak. Vooral als je bijvoorbeeld samen met je partner hebt besloten de hele rit in een dag te rijden. Dan zal er halverwege afgewisseld moeten worden om dit te kunnen realiseren. Natuurlijk is dit ontzettend zonde. Wintersportvakantie in Oostenrijk gaat niet alleen om Oostenrijk. Tijdens je rit je kom je door het mooie Duitsland. Het is daarom het wel waard om halverwege een nachtje te overnachten. Je kunt er dan voor kiezen om nog even wat dorpjes te bezoeken en te genieten van het landschap wat Duitsland te bieden. Je kunt ook ervoor kiezen enkele grote steden te bezoeken. Een andere optie voor je Wintersportvakantie Oostenrijk is om het openbaarvervoer te nemen. Het rijden met de trein maakt het mogelijk om te genieten van het uitzicht zonder dat er bestuurders met elkaar moeten afwisselen. Nu kan iedereen achterover leunen en genieten van de rit.

 

Eenmaal aangekomen in Oostenrijk dan is het eerste wat je natuurlijk wilt doen de piste op gaan. Gelijk gaan sporten en genieten van de omgeving. Oostenrijk heeft een lang wintersportseizoen waar je niet alleen kunt sporten. Oostenrijk heeft wat te bieden voor jong, oud, alleen of samen met een groep. Je hebt pistes voor elk niveau en voor elke leeftijd. De onervaren skiërs of snowboarders kunnen beginnen op een makkelijke pistes. De experts hoeven zich niet te vervelen en kunnen aan de slag op de uitdagendere pistes die Oostenrijk heeft te bieden. De meeste gasten die in Oostenrijk komen zijn op nummer een de Duitsers en op nummer twee de Nederlanders. De kans is dus groot dat je andere Nederlandse vakantiegangers tegenkomt.

http://wintersportoostenrijk.nl/