Uw aanhangwagen laten keuren bij u in de buurt bij onverwachte defecten

Wel zo fijn als u met een kapotte aanhangwagen niet het halve land door hoeft. U heeft dan een onderhoudsbedrijf nodig dat landelijk werkt. TOSCON heeft 10 Service Centers door heel Nederland en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunnen aanhangwagens en voertuigen onderhouden en gerepareerd worden op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

 

Het jaarlijks keuren van een aanhanger voorkomt boetes en defecten

Aanhangwagen onderhoud is erg belangrijk aangezien het hier om een hulpmiddel gaat dat tegen een stootje moet kunnen. Laat uw aanhangwagen daarom ieder jaar keuren. Daardoor voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

 

Aanhanger keuren: 24 uur per dag en 7 dagen per week

Een aanhangwagen keuren kunt u vanaf nu laten doen op een moment dat het u uitkomt. Uw tijd is kostbaar en daarom komt TOSCON met de 24 uur service. Deze dienst is ideaal voor transporteurs die midden in de nacht of op een ander moeilijk tijdstip pech hebben. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

http://www.toscon.com/