Heeft u een hond? Dan is een hondenkar beter geschikt dan een Johnny Loco bakfiets

Doordat er veel ruimte in de Johnny Loco bakfiets aanwezig is, is deze fiets ideaal wanneer u uw hond vaker wilt meenemen. Vooral als uw hond te klein of te oud is om goed naast de fiets te kunnen rennen. Ook is een speciale hondenkar misschien wel de oplossing. Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.

Lange afstanden met uw kind fietsen kan met een aanhangfiets of Johnny Loco bakfiets

Fiets u weleens met uw kind? De kans is groot dat u dit als een hectische en spannende ervaring ziet. U moet constant alert zijn want kinderen stoppen soms ineens of vallen plots omver. Het is vrijwel onmogelijk om lange afstanden te fietsen.. Misschien is een aanhangfiets wel de oplossing voor u. Een aanhangfiets is eenvoudig te bevestigen aan uw eigen fiets en maakt het makkelijker om ook langere afstanden te fietsen. Wanneer u twijfelt over de juiste grootte of welk merk het beste bij uw kind past, kunt u hulp inschakelen van een echte specialist, zoals Fietskar.nl. Zij verkopen al sinds 1982 fietskarren en aanhangfietsen. Mocht u een aanhangfiets nu toch niet zo handig vinden, dan kan u bij Fietskar.nl ook terecht voor bijvoorbeeld een Johnny Loco Bakfiets. Hierin kunt u uw kind ook eenvoudig vervoeren.

Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

Tegenwoordig zien we steeds meer bakfietsen. En dat is logisch ook, want het hebben van een bakfiets is hartstikke handig. U kunt er bijvoorbeeld makkelijk uw boodschappen in vervoeren. Ook kunt u uw kinderen een lift geven. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.

Trendy; de transportfiets voor heren

Een goede transportfiets voor heren, belangrijk voor elke fietser!

Fietsen is een hele goede sport. Er is tegenwoordig veel meer obesitas en dat is heel erg. Obesitas is namelijk een ernstige ziekte en mensen zullen snel overlijden aan hart en vaatziekten. Om dit te voorkomen is het belangrijk om genoeg in beweging te blijven en ook natuurlijk om gezond te gaan eten. Maar bewegen, veel mensen vinden dat nog al lastig omdat dit wel vaak veel tijd kost. Maar gelukkig hoeft dat helemaal niet; wanneer u onderweg bent naar uw werk of studie kunt u ondertussen ook meteen gaan sporten. Dat doet u namelijk als u aan het fietsen bent. Maar als u veel gaat fietsen dan heeft u natuurlijk wel een goede transportfiets voor heren nodig.

De aanschaf van een transportfiets voor heren

Wanneer u een transportfiets voor heren wilt aanschaffen dan is het belangrijk dat u zich goed oriënteert, dit kunt u bijvoorbeeld goed doen op het internet. Het voordeel is dat u thuis vanaf de bank rustig kunt kijken wat u een goede fiets vindt. Vervolgens kunt u de transportfiets voor heren ook heel erg eenvoudig gaan bestellen, zo heeft u er eigenlijk geen werk van! 

https://www.adobike.nl/transportfietsen/transportfietsen-28-inch-heren

Regelmatig onderhoud bij de fietsenwinkel in Tilburg zorgt voor een langere levensduur

Wanneer u een nieuwe fiets heeft aangeschaft in de fietsenwinkel in Tilburg, is het van belang dat u regelmatig onderhoud pleegt voor een langere levensduur. In veel gevallen kunt u hier niet alleen terecht voor de reparatie van uw fiets, maar kunt u hier ook uw fiets in onderhoud laten nemen. Zie het als een soort APK voor uw rijwiel. Een goede fietsenwinkel in Tilburg kan u hier een aantrekkelijk tarief voor bieden en het voorkomt grotere, en dus duurdere schade op de langere termijn. En als uw fiets dan alsnog een keer kapot gaat, dan wordt deze bij de fietsen winkel in Tilburg vaak binnen dag al voor u gerepareerd. Zo gaat uw fiets een stuk langer mee.

Een groot aanbod van tweedehands fietsen bij de fietsen winkel in Tilburg

Als student zijnde kunt u bijna niet zonder fiets. Uiteraard wilt u wel een fiets voor een zo’n laag mogelijke prijs aanschaffen. Maar ja, fiets reparatie in Tilburg is ook maar tot bepaalde hoogte een optie. U kunt geen pleisters blijven plakken. Bij de betere fietsenwinkel van Tilburg kunt u dan terecht voor een nette, opgeknapte tweedehands fiets. U heeft dan de keuze uit een groot aantal fietsen waarbij versleten onderdelen zijn vervangen en de fiets is onderworpen aan grondig onderhoud zodat bijvoorbeeld de ketting weer goed gesmeerd is en losse bouten en moeren weer strak zijn aangedraaid. Bij een goede fietsen winkel in Tilburg krijgt u hier zelfs nog 6 maanden BOVAG garantie bovenop. Als dat geen goede deal is!

Fiets reparatie in Tilburg, makkelijk, snel en voordelig

Vervelend dat uw fiets kapot is. Maar maakt u zich geen zorgen. Een fiets in Tilburg kunt u binnen één werkdag laten repareren. Gelukkig kunt u dan bij een fietsenwinkel in Tilburg terecht voor de reparatie. In veel gevallen gaat het om een slap hangende ketting, een kapotte binnen- of buitenband, of een beschadiging aan de verlichting. Een professionele fietsenmaker kan de fiets reparatie in die gevallen snel uitvoeren en dat scheelt u ook in de kosten. En mocht de reparatie onverhoopt toch wat langer duren, kies dan voor een fietsen winkel in Tilburg die een leenfiets voor u ter beschikking heeft. Zo gaat uw dag gewoon door en hoeft u nooit te laat te komen.

Een goed ART 3 schijfremslot goedkoop online bestellen

In het woord “goedkoop” zit ook het woord “goed”. Toch blijkt goedkoop maar al te vaak duurkoop, zeker wanneer je online een nieuw schijfremslot wilt aanschaffen weet je vooraf niet precies wat je zult ontvangen. Dan is het goed om te weten dat scooteronderdelenshop.com een betrouwbare webwinkel is met een adres in Nederland, hier worden alleen kwaliteit sloten verkocht. Daarnaast vind je hier ook ART gekeurde sloten, dit zijn onafhankelijk gekeurde sloten waardoor je direct kunt zien hoe veilig het schijfremslot is. Met een rating van ART 3 of hoger kun je ook een diefstalverzekering afsluiten. Je ziet het, online via de webshop een schijfremslot aanschaffen hoeft niet moeilijk te zijn. Op deze pagina geven we je nog wat meer informatie over het juiste schijfremslot voor jouw scooter.

 

Direct een nieuw schijfremslot bestellen? Ga meteen naar scooteronderdelenshop.com voor het complete assortiment.

 

Online een schijfremslot kopen is goedkoop

Je weet vast al dat online kopen vaak een stuk goedkoper is dan in de winkel. Je weet ook dat sommige webwinkels goedkope import artikelen leveren met een mooie productfoto. Op zich is dat niet zo erg, uiteindelijk heb je in Europa een zichttermijn van 14 dagen om jouw bestelling retour te sturen. Helaas doen buitenlandse webshops daar soms moeilijk over, of ze vragen hoge retourkosten waarmee het terugsturen van jouw nieuwe schijfremslot een dure grap wordt. Scooteronderdelenshop.com is een Nederlandse webwinkel met echte product foto’s en goede producten. Dat hoef je niet aan te nemen van de winkel, en ook niet van ons, daar heb je bij sloten een heel betrouwbaar middel voor; het ART keurmerk.

 

Let op het ART 3 keurmerk

ART is een Nederlandse stichting die diefstal van tweewielers wil terugdringen. Het keuren van sloten is daar een effectief middel voor. Een fabrikant kan vrijwillig een slot aanbieden ter keuring, het slot wordt getest op bestendigheid tegen kraken en krijgt vervolgens een ART keurmerk op een schaal van 1 tot 5. Een ART 2 keurmerk is meestal voldoende voor een fiets, een ART 4 keurmerk is geschikt voor een motorfiets en ART 3 is ideaal voor scooters. Je kunt daarmee ook een diefstalverzekering afsluiten.

 

Waarom mensen kiezen voor een schijfremslot

Je zult niet snel een kabelslot vinden met een ART 3 keurmerk, die zijn redelijk eenvoudig te kraken. Beugelsloten zijn heel sterk, maar wel groot en zwaar. Kettingsloten kunnen ook enorm sterk zijn, maar zijn wederom behoorlijk zwaar. Een nieuw schijfremslot kopen met ART 3 rating maakt het slot lichter, kleiner en toch net zo veilig. Daarom kiezen veel mensen voor een nieuw schijfremslot aanschaffen. Er zijn zelfs modellen met een alarmsysteem voor optimale veiligheid.

 

Controleer of een schijfremslot past op jouw scooter

Er zijn scooters waar je geen schijfremslot op kunt bevestigen, controleer eerst goed of het mogelijk is, en informeer eventueel even bij de helpdesk van scooteronderdelenshop.com. Je kunt in dat geval kiezen voor een nieuw beugelslot of kettingslot met een ART 3 keurmerk of hoger. In elk geval zul je via de online webshop goed én goedkoop uit zijn, met alle garanties en voorwaarden die je van een betrouwbare webshop mag verwachten.

 

Ga nu naar scooteronderdelenshop.com en zoek jouw slot uit!