Totaalinstallateur voor uw woning of bedrijfspand

MRO Elektrotechniek is een totaalinstallateur in diverse elektrotechnische vakgebieden en richt zich op de particuliere en zakelijke markt. Bent u op zoek naar de totaalinstallateur in elektrotechniek voor uw bedrijfspand? Of wilt u juist voor uw woning een specialist inschakelen? Hiervoor kunt u dus terecht bij deze totaalinstallateur! Zij kunnen u van dienst zijn bij elektrotechniek, maar ook bij klimaatbeheersing en sanitair- en loodgieterswerk. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie, waardoor ze ledverlichting, oplaadpunten en zonnepanelen kunnen installeren. U kunt dus echt rekenen op een totaalpakket bij deze specialist uit het Brabantse Raamsdonkveer en u vindt alle disciplines onder één dak. Handig hierbij is dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft voor al uw werkzaamheden.

Kies voor een totaalinstallateur die thuis is in alle klimaatbeheersingsinstallaties

Wilt u een totaalinstallateur inschakelen die thuis is in alle klimaat installaties en alles wat daarbij komt kijken? Kies dan voor een ervaren bedrijf als MRO Elektrotechniek uit Raamsdonksveer. Zij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij alles wat met klimaat installaties te maken heeft. Ze kunnen u helpen bij zonne-energie, klimaatbeheersing, lage tempratuur verwarming, airco-installaties, warmteterugwinning, mechanische ventilatie, warmtepomp systemen, cv-aanleg en ketelvervanging. Ze zijn op de hoogte van de eisen die gelden in de utiliteitsbouw voor verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties. Daarom houdt deze totaalinstallateur in de utiliteit zich altijd aan de geselde NEN-normen en kiezen ze niet automatisch voor de standaardoplossing, maar leveren ze maatwerk. Hierdoor weet u zeker dat u de klimaatbeheersing heeft die bij uw bedrijfspand of woning past!

Ook voor sanitair en loodgieterswerk kunt u terecht bij de totaalinstallateur

Bent u op zoek naar een totaalinstallateur voor sanitair en loodgieterswerk? Kies dan voor een ervaren bedrijf! Want er worden steeds strengere eisen gesteld aan een totaalinstallateur bij werkzaamheden aan sanitaire-, water- en gastechnische installaties. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is MRO Elektrotechniek BV uit Raamsdonkveer. Zij passen de nieuwste technieken toe waardoor u verzekerd bent van een veilige en duurzame installatie. De totaalinstallateur is gespecialiseerd in cv-installaties, gas, riool en sanitair, ventilatie en water. Daarnaast verzorgen ze deze disciplines voor zowel zakelijke als particuliere partners. Bij de werkzaamheden staat comfort en gezondheid voorop en wordt er rekening gehouden met de geldende NEN-normen. U kunt er dus van op aan dat de werkzaamheden veilig verlopen.