Iedere klantenservice bereikbaar via 0906-1850

Voor algemene vragen aan T Mobile kun je kijken op t-mobile. nl. Je vindt er nuttige info over onder meer: toestelmerken, sim only, prepaid, winkels en de klantenservice. Is je vraag specifieker of persoonlijk van aard? Dan is het verstandig een belletje te doen. Dit is het telefoonnummer van T Mobile: 06-24001200. Het nummer is voor klanten van T Mobile gratis.

In Bonn, Duitsland staat hoofdkantoor van dit internationale bedrijf. T Mobile bestaat sinds 1999 en geldt anno nu als grote speler op het terrein van mobiele telefonie en vaste aansluitingen. Zeker sinds de overname van Ben is het een speler van betekenis. Wereldwijd werken er bij T Mobile circa 228.000 mensen. In Nederland zijn dat er 1775. De landelijke omzet over 2017 wordt geschat op EUR 327 miljoen. Wereldwijd gaat het om tientallen miljarden euro’s. De huidige CEO van T Mobile is Søren Abildgaard.

Bellen met T-Mobile?

Wanneer kun je het beste met T Mobile bellen? Dit zijn de tijden waarop de klantenservice bereikbaar is: van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur. Zaterdag nemen de medewerkers van 09.00 tot 17.30 uur de telefoon op.

Dit is de eerste boodschap die je te horen krijgt: “Welkom bij T-mobile. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij uw mobiele T Mobile nummer nodig. Toets na de pieptoon uw mobiele T Mobile nummer in.” Het keuzemenu dat je vervolgens te horen krijgt, is vrij uitgebreid. Voor een werknemersabonnement luiden de eerste vier keuzes als volgt. “Voor vragen over je betalingen of je facturen kies 1. Voor vragen over ons netwerk je toestel of je simkaart kies 2. Voor het vernieuwen, wijzigen of beëindigen van je contract kies 3. Voor T Mobile Extra, voicemail of onze andere producten en diensten kies 4.” Bij de vijfde, laatste mogelijkheid wordt je doorverwezen naar de website van T Mobile.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Kies ook voor zakelijk internet en bellen

Bent u werkzaam in de bouw? Werkt u in de zorg? Of heeft u winkel? Wat voor bedrijf u ook heeft, goede communicatie is van groot belang. Voor bedrijven met een buitendienst is het zeker interessant om een gebruiksvriendelijke applicatie op de mobiele telefoons in te stellen waardoor zij 24/7 bereikbaar zijn voor andere medewerkers. Via WiFi, Bluetooth en GPS kan de centrale herkennen of de werknemer bereikbaar is en geeft een signaal door aan de werkgever. Binnen de zorg is het belangrijk dat noodsituaties snel gesignaleerd worden. Wanneer een toestel valt, gaat er een alarm af in de meldkamer waar snel op gereageerd kan worden door zakelijk internet en bellen. Via de locatiebepaling is het mogelijk om te zien welke medewerker het meest dichtbij is bij de noodsituatie. Internet bellen en zakelijk communiceren maakt het mogelijk om snel in te kunnen grijpen. 

Besparen op je infrastructuur door internet bellen en zakelijk communiceren

Sluit je communicatiecontracten af bij één partij. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een laag tarief. Denk hierbij aan internet bellen zakelijk en andere diensten. Hoe fijn zou het zijn om al je communicatiemogelijkheden via één professional kan laten lopen. ProDyne schakel je in als partner op het gebied van IT en (tele)communicatie. Zij staan voor no nonsens, respect, dynamiek en betrouwbaarheid. Dat is wat je zoekt in een bedrijf, toch? Daarbij sta jij als klant centraal en streven zij zo naar een hoge klanttevredenheid. Deze specialist is niet alleen de probleemoplosser voor internet bellen en zakelijk communiceren, maar ook de waardevolle kennispartner die je graag alles vertelt over zakelijk internet en bellen. 

Optimale bereikbaarheid met zakelijk internet en bellen

24 uur per dag bereikbaar zijn is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Ook uw klanten verwachten dit. Het is ook geen verplichting om altijd bereikbaar te zijn, maar toch kiezen hier wel veel mensen voor. De persoonlijke benadering door ProDyne biedt diverse mogelijkheden aan wanneer het aankomt op IT en Telecommunicatie. Zo bieden zij communicatieoplossingen aan op het gebied van telefonie, data en hosting. De producten van deze specialist maken het mogelijk dat je optimaal bereikbaar bent, klantcontact kan managen met zakelijk internet en bellen, videocommunicatie, eenvoudig verbinding met werkstations leggen door middel van internet bellen en zakelijk communiceren en nog veel meer.