Rijplaten huren: onmisbaar op de bouwplaats

Veel projecten in de bouw gebruiken rijplaten voor een stabiele ondergrond. Dit geldt ook voor evenementen en de utiliteitsbouw. Heeft u binnenkort bijvoorbeeld een concert op de planning staan? Dan wilt u uw bezoekers natuurlijk wel de nodige veiligheid bieden. En met het weer in Nederland weet u het immers nooit. Daarom is het verstandig om rijplaten op de grond te leggen zodat er een veilige ondergrond ontstaat voor uw bezoekers. Deze rijplaten en ook een stalen buis kunt u gemakkelijk huren door simpelweg een berichtje te sturen naar Swanenberg IJzer Groep.

Een stalen buis die aan de kwaliteitsnormen voldoet

Natuurlijk kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit van een stalen buis van Swanenberg IJzer Groep goed is. Daarom voldoen alle buizen van de specialist aan Europese kwaliteitsnormen, zoals S235, S275, waardoor de kwaliteit die u verwacht gewaarborgd kan worden. Andere normeringen zoals K52 en K56 zijn ook niet onbekend bij deze specialist. Naast dat de kwaliteit van de producten optimaal moeten zijn, is het voor de specialist ook belangrijk dat er alleen medewerkers werkzaam zijn die over de juiste certificeringen en normeringen beschikken. Zo bieden zij uitmuntende service en kwaliteit en kunt u bijvoorbeeld een stalen buis met staalkwaliteit volgens wettelijke normen of kunststof rijplaten huren.

Een stalen buis met een spiraalnaad of langsnaad

Waarin verschillen een spiraalnaad en een langsnaad eigenlijk? Een stalen buis die spiraalnaad gelast is, wordt meestal gemaakt van een coil. Of te wel een opgerolde staalplaat die spiraalwijs onder poederdek gelast wordt. Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden zodat er enorm lange buizen geproduceerd kunnen worden. Een langsnaad gelaste stalen buis kan onderverdeeld worden in twee groepen: LSAW en ERW. De LSAW is een buis die vervaardigd wordt uit een plaat die rond gezet wordt en onder poederdek wordt afgelast. Een ERW stalen buis wordt net als een spiraalnaad geproduceerd uit coils. Maar deze wordt rond gezet over de lengte en aan elkaar gelast. De specialisten van Swanenberg IJzer Groep geven u graag meer informatie over de verschillende buizen. Wist u dat u hier ook rijplaten kunt huren en kopen?