Kennisruimte
Image default
Meubels

Nieuwe ideeën voor tuinmeubelen: Waarom Borek Tuinmeubelen de Beste is

Nieuwe ideeën voor tuinmeubelen: Waarom Borek Tuinmeubelen de Beste is

 

Elk jaar ontstaan er nieuwe trends op het gebied van tuinmeubelen, die nieuwe manieren bieden om uw buitenruimte in te richten. Als u op zoek bent naar eigentijdse of vintage geïnspireerde stukken die uw persoonlijke stijl weerspiegelen en binnen uw budget passen, zult u een scala aan opties vinden, maar Borek tuinmeubelen zal er bovenuit springen. Of u nu een blikvanger wilt maken met een gazebo of kleine accentstukken zoals plantenbakken en banken wilt kopen, er zijn veel ideeën voor tuinmeubelen die bij uw smaak zullen passen.

Eigentijdse en moderne tuinmeubelen

Eigentijdse tuinmeubelen zijn ontworpen met strakke lijnen en gedurfde, moderne patronen, waarbij vaak felle kleuren worden gebruikt, zoals felrood en blauw. Ze zijn vaak alleen te vinden bij een groot tuincentrum, of je zou ze online moeten bestellen.

Zo kunt u bijvoorbeeld een felgeel-blauw gestreepte fauteuil of een groen-blauw gestreepte stoel kopen die prachtig zou staan op een terras of patio. U kunt ook een moderne bijzettafel of salontafel aan uw patio, terras of achtertuin toevoegen en er kleurrijke potten, planten en boeken op zetten.

Bekijk deze afbeeldingen voor meer moderne tuinmeubelideeën.

 

Rustieke en natuurlijk ogende meubels

Als u houdt van de uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout, rotan en rieten, kunt u rustieke meubels in uw buitenruimte opnemen. U kunt rustieke terrasmeubelen vinden die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, zodat u ze het hele jaar door kunt gebruiken.

Bijvoorbeeld, kunt u een patio tafel gemaakt van hout, met een natuurlijke vlek, en een metalen onderstel. U kunt houten schommelstoelen, houten ligstoelen met kussens, of een rotan bank met kussens toevoegen. U kunt zelfs een rieten boekenplank toevoegen aan uw achtertuin als een uniek en decoratief stuk.

Voor nog meer rustieke tuinmeubelideeën, bekijk deze afbeeldingen.

 

Vintage-geïnspireerde stukken

Als u uw buitenruimte in een traditionele stijl inricht, kunt u vintage meubels in uw tuin brengen. Vintage stukken kunnen charmant en decoratief zijn, maar ook comfortabel. Je vindt vintage-geïnspireerde meubels in verschillende stijlen, waaronder Frans, Toscaans en Aziatisch.

Naast de meer traditionele eettafels en stoelen, kunt u ook unieke en decoratieve stukken vinden zoals ijzeren gazebo’s en pergola’s, dagbedden in Franse stijl en plantenbakken. U kunt ook winkelen voor vintage-geïnspireerde decoratieve stukken zoals tuinbeelden of decoratieve potten.

Bekijk deze afbeeldingen voor nog meer vintage-geïnspireerde tuinmeubelideeën.

 

Tips voor het kopen van nieuwe tuinmeubelen

Bij het kopen van nieuwe tuinmeubelen zijn er een paar factoren om in gedachten te houden. Beslis eerst of u terrasmeubilair wilt of buitenmeubilair dat ook in andere delen van uw huis kan worden gebruikt. Denk vervolgens na over de soorten materialen die u in uw stukken wilt, zoals hout, riet, metaal of kunststof. U zult ook willen overwegen hoeveel u wilt uitgeven aan uw nieuwe stukken.

Ten slotte moet u rekening houden met de ruimte die u hebt en het algemene ontwerp van uw buitenruimte. Misschien wilt u een kleine ronde tafel en stoelen kopen voor uw patio, of misschien wilt u een grotere tafel en stoelen voor uw terras. U zult ook stukken willen kiezen die goed in uw buitenruimte passen en de juiste hoogte hebben.

http://www.eurofleur.nl