Kennisruimte

Mijn verhaal over Libido verhogende middelen

Dit is mijn verhaal over Libido verhogende middelen

Ze zeggen dat er heel wat voedsel bestaat wat je libido verhoogd. Een van de bekendste zijn oesters dit schijnt rijk aan fosfor te zijn en die staan bekend als een natuurlijke pil. Ook kreeft is een bekende libido verhoger. In het vlees van de kreeft zou namelijk een stofje zitten die de lust energie stimuleert. Ook truffels is een delicatesse die net als oesters rijk aan eiwitten is.  Eigenlijk kan je in deze lijst zeggen dat de wat duurdere proeverijtjes een hoog libido geven. Maar ook honing, noten en zaden en haver zijn voedingsmiddelen waarvan bewezen is dat het een bepaald stofje bevat waardoor het libido omhoog gaat.

Vanmorgen kreeg ik een berichtje in de bus van de overbuurman. Hij schrijft mij dat hij al enige tijd erg verliefd op mij is. Enigszins merkte ik dat wel, altijd als ik buiten liep en we troffen elkaar hield hij mij zolang aan de praat. De laatste paar dagen ging het zelfs wat verder dan alleen maar praten. Kleine aanrakingen waar ik eigenlijk niet van gediend ben. Ook kwam ik er achter dat hij wel wat vaak heen en weer voor mijn huis liep. Ik begon het zelfs een beetje eng te vinden. En nu dan dit briefje in de bus. Wat moet ik hier nu weer mee. Ik ben best wel bang voor de eerstvolgende keer dat ik hem tegenkom. Misschien gaat hij dan wel vragen of ik het briefje heb gelezen en wat het antwoord daarop is. Ik ben best bang om hem af te wijzen. Wat moet ik nu toch?

Als je nou op de gezonde toer wil gaan dan moet je vooral perziken gaan eten die hebben daar ook effect op. Dus wat voeding betreft kan je alle kanten op gaan om je libido te verhogen. Rennen naar de supermarkt dus!

http://www.libidoverhogen.nl/