MCITP

Mcitp

De mcitp cursus van www.Decisco.nl, een van Nederlandse grootste onafhankelijke opleidingsinstituten op het gebied van de IT, is niets anders dan het leren beheren van de Microsoft software in uw kantoor. Een goede desktopbeheerder is van alle markten thuis en zal tijdens zijn werk doodgegooid worden met de makkelijkste vragen. “Waarom start mijn pc niet op?” “Zit de steker er wel in?”. Dit soort vragen zijn helaas schering en inslag. Maar soms komen er ook echt goede en moeilijke vragen en dan is het taak om te zijn uiterste best te doen in het beantwoorden van deze vraag. Wellicht moet er wel een pc worden gerepareerd. Ook hiervoor bent u bij de systeembeheerder of desktopbeheerder, deze twee woorden zijn synoniem, aan het goede adres. Zeker bij kantoorbanen waar er alleen maar met pc’s gewerkt wordt, dient alles in goede banen te verlopen. Dat gaat nog niet altijd even soepel. Een opfriscursus mcitp voor de systeembeheerder kan dan ook wonderen doen binnen het bedrijf. Wellicht lopen binnenkort al uw pc’s weer als zonnetjes en hebt u nooit meer problemen op het gebied van Microsoft. Waarom hebben we het in deze tekst dan nog over de training mcitp? Dat komt omdat Microsoft ook niet stil gaat zitten. Men moet vooruit en zo ook de software die men gebruikt. Computers worden steeds sneller en kunnen steeds meer. De software die komt kijken bij mcitp verandert door de jaren heen razendsnel. De uitbreidingen zijn er in overvloed en daardoor zien gebruikers soms door de bomen het bos niet meer. Iemand op het kantoor met een cursus mcitp in zijn broekzak komt dan ongetwijfeld zeer van pas. Nu is onlangs de zevende versie van het besturingssysteem Windows uitgebracht voor de commerciële sector, Windows loopt meestal achter in het ontwikkelen van deze zakelijke software. Zoals u weet is Windows 8 ook al op de markt maar dit type Windows is een stuk ingewikkelder dan de thuisedities dus nog niet te gebruiken voor kantoren en daarom zult u het nog met Windows 7 moeten stellen. Toch is het ook nog vrij nieuw en onderhevig aan veel updates. Dat maakt het gebruik soms onoverzichtelijk. Voor een simpele gebruiker is het prima te doen en lekker overzichtelijk, voor een systeembeheerder is dit anders. Een cursus mcitp is dan ook een zeer goed idee.

Mcitp training door Decisco

Met een mcitp certificaat staat u als systeembeheerder sterk in uw schoenen. U bent dan in staat om de nieuwste software helder en duidelijk uit te kunnen leggen aan uw collega’s en dat zal u zeker in dank worden afgenomen. Ook voor de technischere aspecten kunt u er alvast achter de schermen voor zorgen dat er geen problemen gaan ontstaan bij deze machines. Af en toe updaten en nieuwe software installeren wordt u aangeleerd zodat u dit vanuit uw eigen pc direct naar alle andere pc’s op het kantoor kunt verzenden. Dit kan dan bijvoorbeeld na werktijd worden uitgevoerd zodat het personeel hier geen last van heeft. Dat klinkt uw werkgever ongetwijfeld ook als muziek in de oren dus een overleg omtrent deze mcitp cursus met uw baas is wellicht een slim idee. Deze cursus is daarnaast helemaal niet duur. Decisco hanteert namelijk scherpe prijzen met groepskorting. Werken er dus meerdere beheerders bij u, dan kunt u hen allen tegelijkertijd naar een van de opleidingsinstituten van Decisco sturen voor deze vijfdaagse cursus mcitp. Dan bent u nadien verzekerd van een probleemloze werkplek waar eventuele mankementen snel en zorgvuldig uit de weg worden geruimd door een uitstekend IT-team. Het mooie aan de mcitp cursus is dat deze cursus klassikaal wordt gegeven. Zo kunnen er op grote schaal vele systeembeheerders in een klap slagen voor deze magnifieke mcitp training. Toch betekent dat niet dat u geen persoonlijke behandeling krijgt. Tijdens het vele oefenen lopen er zeker veel leraren door de klas om u te voorzien van persoonlijk advies. Een mcitp is dan ook voor iedereen die verstand heeft van informatica goed te volgen.

Waar wacht u nog op?

Een mcitp is goud waard, hopelijk is dat nu wel gebleken uit deze tekst. U kunt eerst nog een gratis proefles nemen als u toch liever een afwachtende houding aan wilt nemen. Dan kunt u daarna altijd nog kiezen om de gehele mcitp te gaan doen. U zult daar overigens geheel geen spijt van krijgen want de mcitp cursus is een winst voor later. Wilt u graag in contact komen met Decisco? Dan vindt u op hun site allerlei manieren om in contact met hen te komen. Zo is er hun:

  • telefoonnummer
  • adres
  • mailadres

te vinden op hun site. Stuurt u even een berichtje? Dan beantwoorden wij uw vragen altijd binnen een dag. Dat garanderen wij. Zo weet u snel waar u aan toe bent en kunt u zich gaan opmaken voor de mcitp training van Decisco. Wij werken trouwens alleen met de officiële software van Microsoft en dat is best een unicum in Nederland. We zijn dan ook een officieel opleidingsinstituut dat gesponsord wordt door Microsoft zelf. En daar zijn we best trots op. U krijgt dan ook de beste kwaliteit van ons tegen een lage prijsverhouding. Bekijkt u ook eens de vele klantenreviews van mensen die u al zijn voorgegaan in deze cursus of bij een van de vele andere computercursussen die Decisco aan te bieden heeft. U vindt op de site bij elke cursus een gedetailleerd overzicht. Mcitp zal uw kantoor verrijken.

http://www.decisco.nl/mcitp-enterprise-desktop-administrator-mcitp-support-technician/