Lees de volgende blog als je geïnteresseerd bent in linnen gordijnen

Door Linnen gordijnen verhoogt u de sfeer in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Maar wij gaan nog een stapje verder dan dat. Wist u  namelijk ook dat  onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Wij stoppen niet bij linnen gordijnen

Wij stoppen niet bij linnen gordijnen, wij bieden namelijk ook een ruim assortiment linnenlook en  transparante grodijnen aan. De gordijnen zijn gemaakt van verschillende stoffen en hebben daraom ook allemaal andere eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Wel hebben ze alsnog de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Dus, wat past er nou eigenlijk echt bij jou? Voor gratis advies staan wij ook voor u klaar.

Reinigen van linnen gordijnen

Omdat linnen een natuurproduct is, is de stof erg gevoelig voor krimp. Niemand wil dat de gordijnen krimpen, daarom raden we u af om ze zelf te reinigen. Ons advies is om linnen gordijnen  dan dus ook professioneel te laten reinigen. Dit kan bijvoorbeeld bij een stomerij. Kies hier dan vervolgens voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wél zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. `een extra tip: vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe. Doe hier vervolgens een panty of waszak omheen. Deze kunt u dichtknopen met een schoenveter. Zo kunt u de gordijnen eenvoudig wassen, zonder dat de haken uw wasmachine beschadigen. twijfeld u  of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op.

Uiteenlopende kleuren linnen gordijnen

Wanneer u kiest voor linnen gordijnen, heeft u keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren. Zo is er voldoende keus om iets te kiezen dat bij u past. Van maagdelijk wit tot stoer donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke naturel kleur tot het warme taupe.  Bent u op zoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de juiste kleur voor u. Ook leuk voor een stoere jongens slaapkamer of voor op kantoor. WIlt u weten welke gordijnen passen bij bijvoorbeeld een warme uitstraling? Neem dan contact met ons op voor gratis advies.

 De mogelijkheden voor linnen gordijnen zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan contact met ons op!

https://www.linnengordijnenshop.nl/gordijnen