Kennisruimte
Gezondheid

Je wilt van je rimpels af maar wilt geen operatie ondergaan?

Velen mensen willen tegenwoordig een botox of filler behandeling ondergaan omdat ze van hun rimpels, wallen, migraine, overmatig zweten af willen komen.  De grootste reden dat mensen deze behandeling niet willen ondergaan is omdat ze schrik hebben voor de operatie.  Nu kan men een facelift ondergaan waardoor men geen operatie moet ondergaan, deze behandeling noemt men de Liquid Facelift.

Dit noemt men een natuurlijke facelift omdat je geen chirurgie moet ondergaan.  Een liquid facelift is een facelift zonder operatie, je gaat dus niet onder het mes zoals men zegt. Bij deze facelift maken ze gebruik van injectables. 

De populariteit van deze facelift komt doordat ze zoveel voordelen aanbieden. Via deze behandeling gebeurt deze facelift sneller dan bij een normale facelift en doet ook minder pijn voor de persoon in kwestie. Daarbij is hij ook nog goedkoper dan een normale facelift.  Het grote voordeel waarom mensen voor deze behandeling willen gaan is omdat, zoals hierboven reeds vermeld, is er geen operatie nodig en dat er dus niks gesneden gaat worden, hierdoor kan je er ook geen littekens aan overhouden.  Het laatste maar zeker niet het minst belangrijke voordeel is dat dit een behandeling op maat is.  een liquid facelift is voor iedereen anders, er moet rekening worden gehouden met de gezichtseigenschappen die verschillend zijn per persoon. 

De liquid facelift prijzen kunnen variëren en hangen net zoals de behandeling af van persoon tot persoon.   Een kliniek die wij aanraden is botox Amsterdam, zij zijn een injectable kliniek die gespecialiseerd zijn in cosmetische behandeling zoals botox behandeling, faceliften enzovoort. De prijs die injectable klinieken hanteert begint vanaf €600.  Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat botox maar een aantal maanden volhoud en daarna verdwijnt waardoor je dit moet blijven herhalen indien je dit wilt blijven zien.

http://injectableklinieken.nl/nl/