7 tips om donkere oksels lichter te maken met Skin light

Donkere oksels kunnen van zeer grote invloed zijn op ons zelfvertrouwen. Het is namelijk niet fijn om in de zomer in bikini rond te lopen terwijl we hier last van hebben. Uiteraard hoef je je daar niet over te schamen, heel veel mensen hebben last van donkere of zwarte oksels. Gelukkig zijn er een aantal tips of methodes om donkere oksels lichter maken mogelijk te maken. Zo kan jij dus nog met een goed gevoel de zomer in!

Scrubben

Een eerste belangrijke stap om zwarte oksels tegen te gaan is scrubben. Wanneer je nooit je huid scrubt dan stapelen de dode huidcellen zich op in onze huid. Hierdoor kan het zijn dat je oksels donkerder zullen gaan lijken. Wil je je huid bleken? Scrub daarom dus regelmatig. Het zal niet alleen je donkere oksels lichter maken maar je oksels zullen er ook egaler en verzorgder gaan uitzien.

 

Geen strakke kledij

Onze kleren zeggen vaak veel over onszelf. Echter kan het zijn dat onze kledij een rol speelt bij die donkere oksels. Bij het dragen van strakke kledij kan het zijn dat de wrijving van de stof met de oksels kan zorgen voor donkere plekken. Lossere kledij onder de oksels is dus aangeraden.

De juiste deodorant

De juiste deodorant gebruiken kan wonderen doen voor je oksels. Heel belangrijk is om een voedende deodorant te gebruiken waarin stoffen zitten zoals glycerol en zonnebloem zaadolie. Onze huid is ons grootste orgaan, daarom is het belangrijk om ook hier zorg voor te dragen.

 

Epileren

Scheer je vaak je oksels? Dan kan dit een oorzaak zijn van je donkere oksels. Bij het scheren scheer je namelijk de haartjes heel dicht tegen je huid weg maar de onderliggende wortels en haartjes blijven wel zitten. Daardoor kan het zijn dat je huid onder de oksels donkerder toont. Epileer daarom je oksels, dit neemt de wortels en onderliggende haartjes mee weg.

 

Skinlight review

Een crème tegen pigmentvlekken en donkere vlekken kan ook helpen. Skinlight is er zo eentje. Dagelijks tot 2 keer smeren onder de oksels kan ervoor zorgen dat de oksel na 2 weken gebleekt is. je komt er een zeer lange tijd mee toe omdat je telkens maar een kleine hoeveelheid Skinlight hoeft te gebruiken.

Komkommer

Bruine oksels kunnen ook een ophoping zijn van pigmentvlekjes. In komkommer zitten zuren en ontsmettende stoffen die de huid kunnen gaan bleken. Wrijf met een plakje komkommer over je oksel en laat even inwerken. Na een periode zal je merken dat je oksels langzaam bleker worden.

 

Huisarts of dermatoloog

Heb je al deze tips en middeltjes geprobeerd maar geraak je nog steeds niet af van je zwarte oksels? Dan kan er ook een medische oorzaak aan de basis liggen. Ga daarom eens langs bij je huisarts of maak een afspraak bij een dermatoloog.

 

Ook zo zat van die extra kilo’s?

Dan is het goed om te gaan afvallen Leiden. Wanneer je niet zo lekker in je vel zit omdat je je te zwaar vindt, kan het helpen om te gaan afvallen. Met afvallen Leiden is niets mis, maar je moet er wel volledig achter staan. Doe je dat niet, dan is het heel lastig om je uiteindelijke doel te behalen. Afvallen Leiden doe je natuurlijk voor jezelf en niet omdat iemand je toevallig ‘dik’ heeft genoemd. Daar moet je niet naar luisteren, je luistert naar jezelf. Afvallen hoef je niet alleen te doen, je kunt het samen doen met bijvoorbeeld je partner, vader, moeder, beste vriend of vriendin of met een diëtist. Wanneer je gaat afvallen Leiden met de hulp van een diëtist heb je altijd een stok achter de deur. En dat kan in veel gevallen goed uitpakken.

Een geweldig mooi resultaat behalen

Wanneer je genoeg bent afgevallen en je je weer prettig voelt met je eigen lichaam kan je natuurlijk de hele wereld aan. Laat je vrienden en familie zien wat voor een prachtig lichaam je hebt en dat je er hartstikke trots op bent. Je mag natuurlijk zelfvertrouwen uitstralen, dat doet je alleen maar goed. Wanneer je gaat afvallen Leiden is het goed om voor jezelf ook doelen te stellen. Hoeveel wil je minimaal en maximaal afvallen? Wat is je streefgewicht? En niet te vergeten, wanneer wil je dit doel bereikt hebben? Wil je geleidelijk afvallen Leiden, dan is het samenwerken met een diëtist een goede basis. De diëtist maakt een schema wat in jouw leven past. In dit schema staat bijvoorbeeld wat je wel en niet mag eten en hoe vaak je kunt eten. Een sportschema kan er eventueel ook bij op komen te staan als je dit wilt. Afvallen Leiden kan tegenwoordig al snel door anders te eten.

Je houding verbeteren

Veel mensen hebben last van nek- en rugklachten en weten niet waar dit vandaan komt. Er zijn vele redenen voor dit soort klachten, maar vaak ligt de oorzaak bij een verkeerde houding. Als je de hele dag aan een bureau werkt voor een computer, dan is de kans groot dat jij ook een verkeerde houding hebt, want dit gebeurt heel snel. Het is niet makkelijk om dit aan te passen, omdat je er niet de hele dag mee bezig bent. Hier zijn enkele tips waarmee je toch aan je houding kunt werken.

Tip 1: Ga tegen een muur aan staan en kijk of je houding goed is. Je achterhoofd, schouders en achterwerk moeten de muur raken en je voeten moeten 2 tot 4 cm van de muur af staan. Als het goed is kun je vervolgens nog net met je hand achter je rug. Is de ruimte te groot of te klein, dan is je houding niet goed.

Tip 2: Er zijn veel oefeningen waarmee je je houding kunt verbeteren. Dit zijn oefeningen die zich voornamelijk richten op de rug-, buik- en bekkenspieren. Een oefening die je makkelijk even achter je bureau kunt doen is je schouderbladen samenpersen. Ga rechtop zitten en pers je schouders naar elkaar toe. Dit houd je een paar tellen vast en dan laat je weer los. Doe dit een paar keer per dag.

Tip 3: Ga trampolinespringen! Je zou het misschien niet denken, maar springen op een trampoline heeft heel veel voordelen voor je lichaam. Je traint bijna al je spieren tegelijk, je verbetert je evenwicht en je belast je gewrichten maar minimaal. Een ander voordeel is dat je houding verbetert door het aanspannen en vervolgens ontspannen van je spieren. Lijkt het je leuk? Zoek dan op internet naar de beste inground trampoline voor in je tuin.   

Dit waren de tips om je houding te verbeteren, veel succes!

   

https://www.trampolines.nl/

Een AED kopen doe je hier

Wilt u graag een goede en betrouwbare AED kopen, maar weet u niet zo goed waar u dit kunt doen? Voor het kopen van de meest uiteenlopende en meest betrouwbare AED’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkende dealer van onder andere beroemde merken onder de AED zoals Phillips, Science en Cardiac en beschikken zelfs sinds enige tijd over een webshop waar u de AED direct kunt aanschaffen. Naast het geven van cursussen, vinden wij het erg belangrijk dat wij ook de juiste producten kunnen leveren die aansluiten op de informatie die wij de mensen geven. Het kopen van een AED lijkt misschien heel simpel, maar er komt meer bij kijken dan alleen even een aankoopje doen in onze webshop. Bij het kopen van een AED dient u zich vooraf goed te laten inlichten en wij doen dat graag voor u. Hierbij zorgen wij dat u een AED aanschaft die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften en die het beste is voor uw situatie. Hoe belangrijk is een AED nou eigenlijk? Dit is een vraag waarbij het antwoord zeker voor de hand ligt, want het aanwezig zijn van een AED kan levensbepalend zijn.

AED kopen

Op het moment dat er iemand in uw omgeving hartproblemen krijgt en er geen AED aanwezig is, kan het misschien al te laat zijn op het moment dat er medisch personeel aanwezig is. Een AED kopen doe je daarom niet zomaar, maar doe je om de veiligheid en gezondheid van je buurtbewoners, werknemers of klanten te willen waarborgen. Bij het verkopen van een AED vinden wij het niet alleen heel erg belangrijk dat wij onze klanten goed voorlichten over de mogelijkheden van verschillende AED’s, maar schenken wij ook veel aandacht aan het geven van informatie bij het gebruiken van de AED. Heeft u al een AED maar heeft u nog vragen over dit apparaat of is het apparaat kapot en heeft u nieuwe onderdelen nodig? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Voor bijna alle AED’s die zich in Nederland bevinden kunnen wij de juiste onderdelen leveren en daar waar nodig gebruiksinformatie verschaffen over het apparaat. U wilt toch ook levens redden? Koop daarom vandaag nog uw AED apparaat. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op onze website of webshop of kunt u bellen of mailen met onze klantenservice. Voor al het advies wordt u vanzelf doorverwezen naar onze professionals.

http://www.reanimerendoejezo.nl/aed-kopen/

De basics voor life-support

Een noodgeval waarbij eerste hulp nodig is kan uit het niets voorkomen. Het is altijd handig om hierop voorbereid te zijn, dus hebben we hier wat tips om je voor te bereiden!

Tijd is essentieel

Bij een hartstilstand is het van belang om binnen 5 minuten te beginnen met basic life support, ofwel reanimeren en beademen. In de situatie dat je iemand bewusteloos aantreft is de eerste stap om te controleren of de persoon reageert op prikkels. Spreek de persoon aan en indien geen reactie volgt pak dan de persoon bij de schouders en schud de persoon heen en weer. Reageert de persoon hier niet op, plaats dan je hoofd boven de mond van de persoon en kijk tegelijkertijd naar de borstkas om de adem te controleren. Ademt de persoon niet meer dan is er sprake van een situatie waarin zo snel mogelijk gestart moet worden met reanimeren.

De stappen

In het geval je zelf nooit een ehbo cursus hebt gevolgd is dit lastig. Daarom volgen nu de stappen die je dan zou kunnen nemen. Het is namelijk altijd beter om wel proberen te reanimeren, ook al heb je geen ehbo cursus gehad. Heb je bij de persoon bewusteloosheid en een ademstilstand vastgesteld, zorg dan voor een veilige werkomgeving en roep om hulp. Indien er geen hulp aanwezig is bel dan 112 en zet je telefoon op luidspreker. Vraag in het geval je met meer personen bent iemand anders om 112 te bellen. Zorg dat de persoon op een platte, zo mogelijk harde, ondergrond ligt op zijn/haar rug. Leg je handen op elkaar en plaats je onderste hand op het midden van de borstkas ter hoogte van de tepels. Duw met gestrekte armen de borstkas 5 cm naar beneden. Herhaal deze handeling 30 keer in 15 seconden, tel hardop de laatste van de 30 compressies. Hierna volgt de beademing. Vraag een ander persoon dit te doen indien mogelijk. Om te beademen lift je met 2 vingers de kin omhoog zodat het hoofd van de persoon wat naar achter kantelt. Hierdoor staat de luchtpijn zo goed mogelijk open. Plaats je lippen over de lippen van de persoon en blaas uit. Kijk wederom naar de borstkas of deze omhoog komt. Adem opnieuw in en blaas nogmaals uit. Mocht de borstkas niet omhoog komen stop dan met beademen als je alleen bent. Hierna ga je door met wederom 30 compressies in 15 seconden. Ga hiermee door totdat er professionele hulp arriveert. Er zijn twee redenen om eerder te stoppen namelijk de persoon begint weer met ademhalen of je raakt zelf uitgeput. Als je merkt zelf uitgeput te raken is het van belang om af te wisselen met een omstander. Met deze stappen is het dus mogelijk om echt iemands leven te (helpen) redden !

Een productief kind ontwikkelen

Buiten spelen is belangrijk voor kinderen. Naast dat het allerlei voordelen biedt in het kader van sociale vaardigheden, biedt het ook een heleboel voordelen in het kader van gezondheid. In dit artikel ga ik jullie vertellen welke voordelen buitenspelen heeft. Misschien kom je zo nog een heleboel dingen tegen die je niet wist of waar je niet aan dacht.

Je gewicht
De eerste is misschien redelijk voor de hand liggend. Door buiten te spelen ben je actief en dit zorgt ervoor dat je calorieën verbrandt. Dit heeft weer als gevolg dat je kind honger krijgt en het makkelijker wordt om hem normaal te laten eten. Als je de hele dag binnen zit heb je meer behoefte aan suikerhoudende producten zoals snoep, koekjes en frisdrank. Honger maakt rauwe bonen zoet en je kan er dus voor zorgen dat je kind gewoon een boterham met kaas eet en een glaasje water of melk erbij. Het zorgt ervoor dat het metabolisme (de stofwisseling) van je kind zich goed ontwikkelt en dit brengt ook weer voordelen met zich mee.

Gezonde lichamelijke ontwikkeling
Zowel geestelijk als lichamelijk zijn kinderen volledig in ontwikkeling. Door buiten te spelen ontwikkelen ze een probleem oplossend vermogen en krijgen ze een inzicht in bepaalde situaties die hun in latere fase in hun leven kan helpen. Hiernaast zorgt buitenspelen voor gezond immuunsysteem en goede ontwikkelingen in het hormonale stelsel. De neurotransmitters in je hoofd kunnen zo goede verbindingen maken en zorgen voor een goede geestelijke ontwikkeling. 

Zoals je leest heeft speeltoestellen hout zoals een schommel kopen een heleboel voordelen. Het zorgt ervoor dat je kind niet de hele dag op de bank hangt, maar ook iets nuttigs gaat doen. Door als ouder deze productiviteit te bevorderen zorg je ervoor dat je kind later ook graag dingen onderneemt. Je zorgt ervoor dat je kind niet lui wordt.

https://www.buitenspeelgoed.nl/

Diabetes en overgewicht

Binnen onze samenleving word overgewicht een steeds groter probleem. Gelukkig zijn de mensen zich er wel steeds meer van bewust dat dit ernstige gevolgen heeft voor de gezondheid van je lichaam. Je kunt makkelijk vaststellen bij je zelf of je overgewicht hebt. Om vast te stellen dan iemand overgewicht heeft wordt meestal het BMI gebruikt. Dit staat voor je Body Mass Index. Je doet je lichaamsgewicht delen door je lichaamslengte en dan in het kwadraat. Hier komt dan een getal uit en dan kun je zelf kijken of dit getal gezond is ja of nee. Een gezond BMI ligt tussen de 18,5 en de 25. Dit is nog een best grote marge. Zit je boven de 25 dan heb je dus overgewicht en zit je onder de 18,5 dan heb je ondergewicht. Beide zijn natuurlijk ongezond, maar in Nederland komt overgewicht vaker voor. Je kunt deze methode niet 100% vertrouwen omdat je spiermassa niet wordt meegerekend. Wanneer iemand heel gespierd is kan het zijn dat hij heel erg zwaar weegt waardoor er een te hoog BMI uitkomt. En dat terwijl diegene misschien helemaal niet veel vet op zijn lichaam heeft. Maar hier kun je zelf wel genoeg rekening mee houden. Voor normale mensen is het een hele eenvoudige en betrouwbare methode. Als je overgewicht hebt dan heeft dit gevolgen voor je gezondheid. Je hebt een grotere kans om diabetes type twee te ontwikkelen. Dat komt omdat overgewicht ervoor zorgt dat je cellen minder gevoelig worden voor insuline. De cellen worde dus soort van insuline resistent en daardoor blijft het suiker in het bloed rondstromen en die gaan weer andere cellen in het lichaam beschadigen. De bloedglucosewaarde is dan over een langere periode te hoog. Je kunt je bloedglucosewaarde meten met een bloedsuikermeter. Zo kan iemand met diabetes bijhouden of zijn waardes nog goed zijn. Een bloedsuikermeter kun je bestellen bij shopvoorgezondheid.

 

http://www.shopvoorgezondheid.nl

Een origineel bedrijfsuitje: BHV cursus in Den Haag

Een origineel bedrijfsuitje én iets leren? Het kan met een BHV cursus in de regio Den Haag. BHV Zuid-Holland beschikt over professionele hulpverleners die kennis met u willen delen. Op een dynamische manier worden BHV- en EHBO incidenten voorgelegd aan de werknemers die zij in een team moeten oplossen. Naast dat het trainingscentrum gebruikt kan worden om verschillende scenario’s na te spelen, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van het nabijgelegen park. De dag kan afgesloten worden met een barbecue of een buffet. Het volgen van een BHV cursus is enorm van belang. Iemand die in het bezit is van een EHBO- diploma kan namelijk het verschil betekenen tussen leven en dood.  

Als bedrijf is naast een BHV cursus in omgeving Den Haag ook een ontruimingsoefening van belang

Om het jaar een ontruimingsoefening doen is verplicht volgens de Arbowet. Een BHV- ontruimingsoefening kan bij BHV Zuid-Holland zowel kleinschalig als groot opgezet worden. Om het zo realistisch mogelijk te laten lijken, zijn er naast brandinstructeurs ook ambulanceverpleegkundigen aanwezig. Een ontruimingsoefening verzorgd door BHV Zuid-Holland wordt altijd op maat gemaakt. Gaat het om een zorginstelling, kantoor of hoogbouw? En wat zijn de te verwachte risico’s? Bij een ontruiming dienen alle aanwezigen in het gebouw binnen 5 minuten buiten te staan. Na de oefening ontvangt u als bedrijf uitgebreid verslag van BHV Zuid-Holland waar zaken worden besproken zoals de omgang met de communicatiemiddelen, het gebruik van de vluchtwegen, de rol van de leidinggevende en uiteraard of de ontruiming op een juiste manier gecoördineerd is. Volg naast een ontruimingsoefening ook een BHV cursus in omgeving Den Haag om te allen tijde goed te kunnen handelen in cruciale situaties.

BHV cursus speciaal voor VIP chauffeurs in omgeving Den Haag  

Chauffeurs hebben vaak weinig kennis over het handelen in een acute situatie. Om onjuiste beslissingen met negatieve gevolgen te voorkomen, is het aan te raden om een BHV cursus in omgeving Den Haag speciaal voor chauffeurs te volgen als u vaak op de weg te vinden bent. Deze cursus is geheel gericht op praktijksituaties. Bij BHV Zuid-Holland wordt deze cursus verzorgd door professionele Ambulance hulpverleners die beschikken over veel ervaring langs de weg. Tijdens de cursus wordt de veiligheid in en rond de auto besproken, onwel wording van de persoon, wat te doen in het geval van een hartinfarct of beroerte, verwondingen, breuken en kneuzingen, een onwel persoon uit een auto halen, reanimatie, verslikking en benauwdheid. Naast deze handelingen wordt er ook besproken wanneer het wel of niet verstandig is om door te rijden naar een ziekenhuis en de alarmering van de hulpdiensten. U vindt bij BHV Zuid Holland een ruim aanbod BHV opleidingen.

Laat uzelf adviseren voer veiligheidsmaatregelen en EHBO binnen uw bedrijf in Tilburg

Het volgen van een EHBO cursus is belangrijk voor elk bedrijf in de buurt van Tilburg. Dit is een onderdeel, maar lang niet alles van wat belangrijk is voor het bedrijfshulpverleningsplan. Met dit plan zorgt u ervoor dat u een gezonde werkomgeving creëert voor uw medewerkers. Maar hoe doet u dat precies? Daarvoor kunt u advies inwinnen bij een specialist als Calm Veiligheidsadviesbureau. Deze specialist voorziet u van advies over bedrijfsnoodplannen, zoals een ontruimingsplan, vluchtwegenplan en aanvalsplan, maar ook over veiligheidsartikelen die u in uw bedrijf kunt installeren. Met instructielessen kunnen noodsituaties ook worden geoefend. Wilt u uw medewerkers een EHBO cursus in Tilburg laten volgen? Of wilt u zelf een EHBO cursus in Tilburg volgen? Bij de specialist kunt u terecht.

Totaalleverancier in brandbeveiliging biedt ook mogelijkheid tot volgen van EHBO cursus in Tilburg

Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om een totaalleverancier op het gebied van brandbeveiliging inschakelen. Dankzij deze specialist kunt u namelijk goede veiligheidsmaatregelen opstellen voor het geval er zich calamiteiten voordoen. Hierbij gaat het niet alleen om brandbeveiliging, maar ook om het snel kunnen ingrijpen bij ongevallen, bommeldingen, stroomstoringen of wateroverlast. De specialist geeft u concrete en praktische informatie over de manier waarop u deze situaties kunt aanpakken. Dit doet de specialist volgens theorie, maar het is ook mogelijk om diverse praktijklessen te volgen. Maar waar vindt u zo’n specialist? Calm Veiligheidsadviesbureau is een totaalleverancier van brandbeveiliging in Tilburg, waar u zelfs de mogelijkheid heeft om een EHBO cursus te volgen.

Veiligheidsadviesbureau in Tilburg ook leverancier van diverse EHBO en BHV materialen

Er zijn verschillende diensten waarvoor u een professioneel veiligheidsbureau kunt inschakelen. Natuurlijk kiest u in de eerste plaats voor een veiligheidsbureau wanneer u goede veiligheidsmaatregelen wilt opstellen voor uw bedrijf. U kunt de specialist ook inschakelen voor diverse EHBO en BHV materialen. Dat is natuurlijk zeer handig in geval van noodsituaties. De producten die u wellicht nodig heeft, zijn dan al gewoon binnen uw bedrijf aanwezig. Daarnaast kunt u bij de specialist ook terecht voor het volgen van een cursus op het gebied van EHBO in Tilburg. Calm Veiligheidsadviesbureau in Tilburg biedt diverse trainingen omtrent veiligheid, zoals de EHBO cursus. Met de hulp van de specialist bent u te allen tijde goed voorbereid op een eventuele calamiteit en kunt u snel en goed handelen.

Zal er een rookverbod op terassen komen?

Worden na het restaurant en de kroeg rokers ook verbannen van het terras? Er komen steeds meer stemmen om het terras rookvrij te maken.

Als je net eenmaal aan je burger wilt bginnen, steekt de persoon een tafel verderop net een sigaret op, voor een niet-roker is dat uiteraard zeer storend. Maar voor rokers is het terras nog de enige plek binnen de horeca waar ze ongestraft kunnen genieten van een sigaret. Dan resteerd alleen de vrag nog: voor hoelang? Steeds meer mensen gaan pleiten voor een rookvrij terras. Volgens horecakenner Wouter Verkerk gaat het niet lang meer duren, voor dat dit verbod ingevoerd zal worden.

“Vies”

Steeds meer mensen beklagen zich erover om op het terras in de vieze rookwalm van een ander te moeten zitten en vinden dat het terras versierd moet worden met een verboden te roken bord. Op het terras roken is teeds moeilijker houdbaar. In New York is het al ingevoerd, daar mag je niet eens naast het terras, in het park en op het strand geen niet meer roken.

Handhaving

Niet iedereen wordt warm van het idee voor een rookvrij terras. Horeca bazen kijken er zeer tegenop. Die zien dat idee totaal niet zitten, omdat het terras nog de eigde plek is die ze aan rokers kunnen aanbieden, dit is natuurlijk ook een kwestie van potentiele omzet die je misloopt. Bovendien zou handhaving van een rookverbod op het terras erg lastig te organiseren zijn. Dit is vrijwel hoe alle horeca bazen kijken naar deze regeling.

Spanning

Tom Wurtz van stichting Rokersbelangen vindt het jammer dat rokers steeds meer worden verbannen uit het straatbeeld. Rokers orden buiten steeds vreemder aangekeken als zij een sigaret opsteken. Dit leidt uiteindelijk tot spanning tussen de roker en niet-rokers. Uiteindelijk zal je het beste resultaat behalen als vertegenwoordigers van beide belangengroepen om de tafel zouden gaan en proberen er samen uit te komen.

Koninklijke Horeca Nederland

Het Koninklijke Horeca Nederland ziet het niet ziten. Woordvoerder Cees den Bakker: “We zijn een gastvrije sector, we bieden plek aan rokers en niet-rokers. Binnen is het nu verboden, de roker moest naar buiten. Wij vinden dat er daar een plek moet zijn om te roken. Als een ondernemer besluit om dat niet te willen dan is dat zijn eigen overweging.”