Azure PaaS

Azure PaaS is een van veelgebruikte Cloudservice die Azure te bieden heeft. PaaS staat voor Platform as a Service, een ontwikkel- en implementatie omgeving in de Cloud. Azure heeft bronnen die het mogelijk maken alles te leveren; van Cloudtoepassingen tot zeer geavanceerde bedrijfstoepassingen.

Beveiligde internetverbinding

De bronnen die je nodig hebt, zijn verkrijgbaar bij een Cloud Serviceprovider. Je betaalt dan per gebruik. Uiteraard open je de bron altijd middels een beveiligde internetverbinding. Azure omvat onder meer servers, opslag, netwerken, middleware, BI-services, ontwikkelhulpprogramma’s en systemen voor het beheer van databases.

Elke fase van de webtoepassing

Onder meer, want in werkelijkheid omvat Azure nog heel veel meer. Azure biedt ondersteuning gedurende elke fase van de levenscyclus van de web toepassing. Dus zowel bij de ontwikkeling, het testen, de implementatie als ook bij het uitvoeren van belangrijke updates.

Jij de services en de toepassingen, de provider doet de rest

Azure PaaS bespaart je echt heel behoorlijk op je kosten, net zoals je niet te maken krijgt met de complexe aankoop- en ook het beheer van softwarelicenties. Nu werkt het gemakkelijk; jij staat voor de services en de toepassingen, de Cloud Serviceprovider doet de rest. Heerlijk werken dus met Azure.

 

Wasmachine reparatie Amsterdam over het waterpeil niveau in uw wasmachine

Wasmachine reparatie Amsterdam geeft uitleg over het waterpeil niveau in uw wasmachine

Is het waterpeil van uw wasmachine te laag? Er zijn verschillende redenen voor een laag waterniveau in wasmachines. In sommige gevallen maakt een laag waterniveau deel uit van het ontwerp van de machine, terwijl het in andere gevallen wijst op een storing in het systeem.

Waarom is uw wasmachine waterpeil laag?

Wasmachine reparatie Amsterdam over de hoog rendement wasmachine

Als u de eigenaar bent van een gloednieuwe hoogrendement, of HE, wasmachine, zult u merken dat het waterniveau van de wasmachine te laag is of lager dan u gewend bent. Dit is volkomen normaal voor HE-ringen. Ze zijn ontworpen om minder hulpbronnen te gebruiken dan een traditionele wasmachine, waardoor ze spaarzamer worden met water.

Er bestaat een algemene misvatting dat hoog rendement betekent dat deze wasmachines sneller werken, maar dat ze in werkelijkheid duurzamer en efficiënter zijn door alleen de middelen te gebruiken die nodig zijn voor elke lading. Waterniveau en cyclustijd worden bepaald door de grootte van de lading en het type weefsel dat aanwezig is.

Als dit het geval voor u is, dan is het probleem opgelost! Geniet van de lagere energie- en waterrekeningen van uw HE-wasmachine.

Wasmachine reparatie Amsterdam adviseert een aantal dingen eerst zelf te controleren

 

Waterinlaatklep

De waterinlaatklep is het deel van uw wasmachine dat ervoor zorgt dat het water uit uw huis in de wasmachine kan. Dit onderdeel is cruciaal voor het goed functioneren van uw wasmachine en is vaak de reden om het waterpeil te laag te maken.

U kunt de waterinlaatklep vinden door op de achterkant van uw wasmachine te kijken en de warme en koude slangen van de wateraansluiting te volgen. De klep is waar de twee slangen elkaar ontmoeten en zijn verbonden met de slang op de wasmachine.

Er zijn schermen in de waterinlaatklep om te voorkomen dat vuil uit de waterlijn de wasmachine binnengaat. Vaak zullen deze schermen verstopt raken en zal er geen water in de wasmachine komen wat resulteert in een laag waterniveau.

Je kunt deze schermen verwijderen en ze grondig opruimen, wat enorm zou moeten helpen. Zorg ervoor dat u het water uitschakelt voordat u slangen uit het ventiel verwijdert om toegang te krijgen tot de schermen.

Slechte waterdruk

Als u de schermen van uw waterinlaatklep reinigt en nog steeds merkt dat uw wasmachine niet genoeg vult, kan dit te wijten zijn aan onvoldoende waterdruk. De meeste waterinlaatkleppen hebben ten minste 20 psi nodig om correct te werken.

Controleer de waterdruk naar uw wasmachine om ervoor te zorgen dat deze voldoende druk krijgt om goed te vullen.

Slecht werkende vulsensor

Veel wasmachines zijn gebouwd met een sensor die aangeeft dat de machine stopt met vullen wanneer het water het gewenste niveau in de kom heeft bereikt. Als deze sensor niet goed werkt, stuurt hij mogelijk een constant signaal naar de besturingskaart om aan te geven dat de machine al vol met water is. Dit zal het probleem van het waterpeil van de wasmachine laag maken.

Als u hulp nodig hebt bij het vaststellen van de oorzaak van een te laag waspeil, neemt u contact op met een wasmachine reparatie Amstelveen.

https://witgoed-reparatie.net

Drone met camera voor film opnamen

Drone videos steeds vaker op festivals

Voor veel mensen is het maken films de ultieme manier van dronegebruik. Een drone kopen doen zij uitsluitend om de beste video’s te maken. Het is zelfs zo dat de films inmiddels zijn doorgedrongen tot de grote wereld van de filmindustrie. Er zijn steeds meer toepassingen van drones met camera terug te zien in films zoals een DJI Mavic 2 Zoom. Daardoor komen zij ook steeds vaker op festivals terug. Het is tegenwoordig zelfs zo dat de films die gemaakt zijn met drones hun eigen festivals hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval in New York waar al enkele jaren het dronefilmfestival hoge ogen gooit.

Drone films als inspiratie

Voor veel mensen is het ontstaan van het filmfestival een inspiratie gebleken. Ook zij willen namelijk graag eens met hun dronefilm op dit podium verschijnen. Dit kan dan ook een goede reden zijn om te beginnen met dronevliegen. Een goedkope drone kopen is dan vaak een goede eerste stap. Dit is een toestel waarmee geleerd kan worden. Dit kan dan vaak wel al direct een drone met camera zijn. Zo kunnen ook de eerste films en foto’s gemaakt worden. Zoals het vliegen geleerd moet worden, zo moet ook het maken van de beelden worden geleerd door mensen die nieuw zijn hierin.

Veel soorten

Het leuke van een filmfestival speciaal voor dronefilms is dat er veel te leren is over de mogelijkheden. Zo is er veel meer te zien dan alleen films met overzichtsbeelden. In New York zijn bijvoorbeeld verschillende categorieën waarin de films kunnen vallen. Onder de categorie Storytelling vallen zelfs films die een serieuze gooi doen naar het zijn van een speelfilm of korte film. Deze video’s zouden het ook goed kunnen doen op filmfestivals die niet alleen maar voor video’s die gemaakt zijn met drones zijn. Daar kan je als liefhebber veel van leren. Zo kan je nog meer uit je drone halen dan je al deed.

Een drone kopen

Het leren van het maken van films begint natuurlijk bij een drone kopen. Dit kunnen allerlei soorten drones zijn, maar direct beginnen met een drone met camera is natuurlijk wel aan te raden. Zo heb je meer zekerheid dat je de juiste weg inslaat. Wie echt goede films wil maken hoeft bovendien geen grote dure investeringen te doen. Vaak zijn een goedkope drone met een goede camera al genoeg om te beginnen. Je zal al snel versteld staan van de kwaliteit van de video’s die je maakt en dit zorgt er ook voor dat je alleen maar meer gemotiveerd raakt.

https://www.dronekiezer.nl/

Waar jij xbox live gold 12 maanden goedkoopste koopt

Xbox is één van de meest gewilde spelcomputers van dit moment en xbox live gold 12 maanden goedkoopste kopen is dan ook een heel gewild iets. Dat is iets waar veel potentiële kopers de mist in gaan. Ze richten zich na een onderzoek via de zoekmachine tot een louche website waar ze een abonnement voor een spotprijsje denken af te sluiten. Na een paar maanden kom je dan tot de ontdekking dat de gegevens van jouw creditcard die je voor die gelegenheid had ingevoerd zijn misbruikt om andere dure aankopen mee te doen. Gratis is namelijk iets wat niet bestaat in de wereld van het online gamen. Vandaag of morgen betaal je er de rekening voor. Het is dan ook goed om vooruit te denken en te kijken waar jij tegen een aantrekkelijk tarief kan gamen zonder dat jouw veiligheid in het geding is.

Waar koop je goedkoop en snel

Ga jij jouw registratie voor Xbox live gold in orde maken, dan doe je er verstandig aan om eerst even naar de randvoorwaarden te kijken. Veel bedrijven zullen jou toevoegen aan het netwerk na een periode van een paar uur tot een paar dagen. Dat is kostbare tijd die verloren gaat aangezien jij uiteraard nu direct wil kunnen gamen en niet pas over een paar uur. Het is dan ook zaak om goed te kijken naar een winkel waar je boter bij de vis krijgt. Bij een winkel die game keys verkoopt is het doorgaans ook mogelijk om een Xbox live gold abonnement af te sluiten. Je kan er gelijk een nieuwe game key voor de meest recente release aanschaffen zodat jij jouw grote hobby, gamen, naar hartenlust kan uitvoeren. Met een link die je krijgt toegestuurd en in jouw mailbox ontvangt is het mogelijk om direct het wereldwijde netwerk van Xbox te betreden. Nog voordat de verzendtijd van een game voorbij zou zijn zit jij al te spelen met veel uitdagende medegamers.

Wat is performance testing?

Bij performance testing denken de meeste mensen waarschijnlijk aan een oersaai beroep, waarbij de tester de hele dag op een aantal knopjes ramt om zo maar een willekeurige uitslag op zijn scherm te krijgen. Niets is echter minder waar en als je dit leest zal je voortaan op verjaardagen aandachtig luisteren naar een ieder die iets doet met performance testing!Het vak performance testing is vrij uniek en dit komt mede voor het feit dat het een relatief nieuw beroep is en er een goede samenwerking wordt vereist tussen meerdere disciplines binnen een IT-organisatie. Dus je zit niet de hele dag opgesloten in een hok om maar wat voor je uit te staren, maar je bent eigenlijk heel erg sociaal vaardig met afdelingen, mensen en groepen. Er wordt vaker gebruikt gemaakt van performance testing dan men waarschijnlijk denkt. Alle afdelingen binnen een bedrijf maken er al gauw gebruik van.

Waarvoor dient performace testing?

Als er vragen zijn over responstijden van bepaalde programma’s of systemen, wordt de hulp van een performance tester al ingeschakeld. Je bent dus een belangrijk punt in een IT-organisatie. Vervolgens moet er natuurlijk ook echt worden getest en bij performance testing zorgt de tester ervoor dat er vooral nieuwe applicaties worden getest op hun ‘performance’ en gebruisgemak. Performance testing is voor elke IT-organisatie een ontzettend belangrijk aspect als het gaat om het testen van systemen en software. Met de benodigde testkennis zorg je er niet alleen voor dat alle software en systemen naar behoren draaien, maar ben je ook verantwoordelijk voor het neerzettend van een standaard bij performance testing. Je gaat wijzigingen of ingrijpende veranderingen na en gaat vervolgens testen of de systemen nog net zo werken als voorheen. Hierbij stel je het testontwerp, de testplanning en de testload samen en ga je het proces op een dusdanige manier inrichten dat het proces voor langere tijd bruikbaar is voor de testers.

Bij performance testing is het ook zaak dat je continue bezig bent met het innoveren van software, systemen en testcases. De testscripts die bestaan laat je dus niet voor wat te zijn: je probeert constant om deze scripts te verbeteren op punten waarvan jij denkt dat het een stuk beter kan. Bij performance testing is het immers ook de bedoeling om de lat elke keer weer een stukje hoger te leggen. Daarnaast dien je ook communicatief goed vaardig te zijn, omdat je met veel verschillende soorten mensen en afdelingen in aanraking komt.

Meer weten over performance testing? Kijk op de website van Praegus voor meer informatie.

https://praegus.nl/load-testing/

De laagste en beste prijs voor een NEN 3140 tester

Vaak proberen leveranciers zo goedkoop mogelijk hun producten aan te leveren, maar bent u dan wel verzekerd van juiste kwaliteit? Dan moet u toch kijken bij een professional. Leveranciers van meetmiddelen- en apparatuur proberen vaak hun producten zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Maar waar kunt u nu gegarandeerd een NEN 3140 tester of warmtebeeldcamera van FLIR kopen voor de laagste prijs? Dan zoekt u een leverancier die een laagste prijsgarantie heeft. Als u een NEN 3140 tester of warmtebeeldcamera van FLIR ergens anders goedkoper kunt kopen, kunt u dat doorgeven. Vervolgens zal de prijs meteen worden aangepast. U krijgt direct een betere aanbieding. Op deze manier betaalt u nooit te veel voor een NEN 3140 tester of warmtebeeldcamera van FLIR. De laagste prijs is gegarandeerd!

Snel en eenvoudig warmtebeeldcamera van FLIR of NEN 3140 tester kopen in webshop

U bent van plan om een bepaald product aan te schaffen, denk hierbij aan een warmtebeeldcamera van FLIR of NEN 3140 tester wilt kopen, doet u dit natuurlijk bij een specialist. Zij kunnen u op maat helpen met diverse producten, denk bijvoorbeeld aan meetinstrumenten, gereedschappen en veiligheidsmiddelen en kan u daardoor goed adviseren over de geschikte warmtebeeldcamera van FLIR of NEN 3140 tester. Als u geen tijd heeft om naar de winkel gaan, kunt u een warmtebeeldcamera van FLIR of NEN 3140 apparatentester bestellen. U bezoekt daarvoor de webshop van de specialist. U selecteert een product naar keuze, vult uw gegevens in en kiest de gewenste betaalmethode. Daarna zal de warmtebeeldcamera van FLIR of NEN 3140 tester bij u thuis worden bezorgd.

Houd u aan de NEN 3140 norm met behulp van kwalitatieve tester

Bedrijven die aan de NEN 3140 norm willen houden maken vaak gebruik van bepaalde producten om dit te testen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een NEN 3140 tester, deze wordt dan ook gebruikt door bedrijven die zich aan de NEN 3140 norm willen houden. Deze norm heeft betrekken op veilige bedrijfsvoering bij werkzaamheden aan of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied. Kortom, het schrijft voor hoe men moet werken met elektrische installaties, machines en gereedschappen. Een NEN 3140 tester kan worden gebruikt voor NEN 3140 inspecties. Een dergelijke tester test elektrische installaties op hun veiligheid. Zo meet het onder andere de isolatieweerstand, aardingsweerstand, lustweerstand en fasesequentie. Een specialist in meetinstrumenten verkoopt diverse NEN 3140 testers. Daarnaast zult u hier vaak ook andere handige meetmiddelen, zoals een infrarood thermometer of thermografische warmtebeeldcamera van FLIR, kunnen kopen.

Narrowcasting voor led schermen buiten

Steeds vaker kom je tegenwoordig led schermen tegen in de buitenlucht voor een bedrijfslocatie als de IKEA, Mediamarkt of Intratuin. Deze digitale reclameborden zijn eigenlijk enorme displays die ingebouwd worden in een verstevigd frame. Dit alles om de wisselende weersomstandigheden in Nederland goed te kunnen weerstaan. De displays worden via narrowcasting gekoppeld en op deze manier kan er verschillende reclame soorten worden aangestuurd. Modern en zeer informatief en aantrekkelijk. We zien de outdoor led schermen steeds vaker in het beeld van industrieterreinen komen.

 

Beelkwaliteit bepalend voor het beste resultaat

Wanneer u ook een led scherm buiten wilt gaan gebruiken is et belangrijk om ook het juiste model te kiezen. Er zijn natuurlijk verschillende formaten maar ook juist de scherpte van het beeld zal uiteindelijk een perfect beeld en optimale leesbaarheid verzorgen. Wanneer u dus een dergelijk digibord gaat bekijken zorg er dan altijd voor dat u verschillende soorten schermen naast elkaar vergelijkt. U zult zien dat een hogere beeldkwaliteit vaak ook veel scherper is en dus uw boodschap opvallender kan presenteren. Hou ook rekening met de mogelijkheden van het verwarmen van het bord wanneer het buiten gaat vriezen. Ook een optimaal sterk glas die breek en slagvast is zorgt ervoor dat het bord ijzersterk blijft.

 

Waar kun je deze led schermen kopen

Er zijn in Nederland niet veel leveranciers waar je deze led schermen voor buiten even kunt bekijken. De kosten voor een dergelijk scherm zorgen ervoor dat de demonstratie vaak wordt uitgevoerd vanuit referenties naar bestaande bedrijven. Bekijk dan dus vooral ook de referenties van een erkende specialist als Faas Audiovisuele dienstverlening BV. Deze organisatie is gespecialiseerd in dit type van product. Bovendien is het gebruik van narrowcasting voor de realtime streaming van beeld en geluid een vak specialisme. De Specialist is hierbij raadzaam u goed te laten informeren over het juiste Les scherm voor buiten.

Onmisbare printers

Printers zijn er in alle soorten en maten. De meest gebruikte printers zijn de normale printers die iedereen wel in huis heeft. Ook is elke schoolgebouw er wel van voorzien. Ja, je raad het al. Vroeger kon je alleen nog pagina’s uitprinten met zo’n huis printer. Tegenwoordig heb je all-in-one printers die al het werk voor je doen. Je kan namelijk naast het printen ook boeken gaan scannen. En dit alles in één printermachine. Tegenwoordig worden er ook steeds meer printers op de markt gebracht die met wifi werken en geheel draadloos zijn. Er is zelfs een mogelijkheid om iets vanuit je mobiele telefoon uit te printen. Kan je dat geloven? Wanneer je op school zit, is een printer onmisbaar voor al de opdrachten die ingeleverd moeten worden. Helaas is inkt en papier niet goedkoop waardoor niet iedereen graag een persoonlijke printer aanschaft. Eigenlijk zouden scholen de printers gratis moeten aanbieden of een maximaal aantal printjes per maand. Op media markt kan je diverse printers bekijken en aanschaffen. 

Naast de normale printers zijn er natuurlijk ook wat grotere printers die door bedrijven worden gebruikt. Laten we als voorbeeld de continuous inkjet printer nemen. Dit klinkt echt als een mond vol en ook heel gewikkeld. Makkelijk gezegd is dit een printer voor een optimale printkwaliteit voor houdbaarheidsdata, logo’s en tekst op producten. Je kent het wel een houdbaarheidsdatum op een pak melk. Met deze inkjet printer wordt er snel en veelvuldig tekst op de producten geprint. Er zijn zoveel producten op de markt en ze moeten allemaal worden voorzien van bijvoorbeeld een houdbaarheid datum of een logo. Het inkjet printer maakt het mogelijk om snel te produceren zodat ze snel in de supermarkten kunnen liggen. Op www.kba-metronic.com kan je diverse codeersystemen bekijken om er een beeld bij te creëren

http://www.kba-metronic.com/

Ken je klant en de loyaliteit

Zonder klanten geen winkel! Dat is wel een bekende spreuk binnen de winkeliers wereld en is pure waarheid. Klanten zijn ontzettend belangrijk voor winkels, aangezien er anders niks verkocht wordt en de zaak niet kan blijven bestaan. Een inzicht in jouw klanten is daarbij heel erg handig en zeker de moeite waard om te overwegen om achter te komen. Verkopen kunnen stijgen als je goed weet waar jouw (potentiele) klanten naar op zoek zijn en wat de interesses zijn. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel personen dagelijks jouw winkel bezoeken en hoeveel jouw winkel overslaan. Het onderzoeken hiernaar heet retail analytics. Dit is een erg handige manier om achter bepaalde gegevens te komen van jouw klanten in de wereld van retail.

Op deze manier is het gedrag van de klanten te zien en dat kan dan onderzocht worden. Een bedrijf die deze diensten aanbiedt is Crumbbase. Crumbbase heeft speciale systemen ontwikkelt om (potentiele) klanten te kunnen volgen en het eventuele gedrag te herkennen. De looplijnen, de tijd dat ze aanwezig zijn in een winkel en of er werkelijk een aankoop wordt gedaan valt te zien met het systeem van Crumbbase. Het systeem werkt door middel van Wi-Fi sensoren die het signaal oppakken van smartphones van klanten. De Wi-Fi van de klant moet wel ingeschakeld zijn om daadwerkelijk onderzoeken te kunnen doen, dus dat blijft het enigste wat het onderzoek niet valide kan maken.

Met deze techniek valt ook de winkel loyaliteit te meten van de klanten. Komen ze terug? Doen ze vaak aankopen bij jou of de concurrent? Dit is natuurlijk een erg fijne manier om inzicht te krijgen in de belevingswereld van de bezoekers en kan van groot belang zijn voor jouw toekomstige verkopen!

Dit is een erg handig systeem, aangezien je een goed overzicht krijgt in de bezoekers en passanten. Als winkelier zijnde is dit erg belangrijk, dus ken je klanten en overweeg deze optie!

 

http://www.crumbbase.nl/

Is 3D printen de derde industriële revolutie?

Er is geen twijfel over mogelijk dat 3D printen een revolutionaire uitvinding is, maar wordt dit ook, zoals veel mensen zeggen, de derde industriële revolutie? Misschien bent u wel bekend met de eerste en tweede van dit rijtje van revoluties. Om uw geheugen even helemaal op te frissen zetten we het hier toch even puntsgewijs neer.

  • De eerste revolutie: onder de eerste van de drie vallen het gietijzer en de stoommachines. Deze zorgden in Europa voor een ware opleving in de industriewereld. De eerste fabrieken werden gevestigd, mijnen en textielindustrie bereidden zich enorm uit en veel trekdieren werden vervangen door machines
  • De tweede revolutie: als tweede waren er staal, elektriciteit, turbines, verbrandingsmotoren en aardolie. Zoals u kunt zien veranderde er rond deze tijd enorm veel. Transport werd een stuk uitgebreider en sneller en door de uitgevonden elektriciteit werd het een stuk gemakkelijker en goedkoper om dingen te doen dan door middel van stoom

Wordt 3D printen ook deel van dit rijtje met grootste veranderingen? Inmiddels begint het er wel sterk op te lijken dat 3D printen dit waar gaat maken. Steeds meer mensen raken bekend met het concept van 3D printen en het is ook al een tijdje mogelijk om zelf een eigen printertje in huis te hebben. Hierdoor kunt u zelfstandig, voordeliger en vaker gebruik maken van het 3D printen. Als u nog niet bekend bent met 3D printen en alles wat daarbij komt kijken, dan is het u zeker aan te raden om u eens verder te gaan verdiepen in dit inspirerende onderwerp. U zult zien dat er echt een geheel nieuwe wereld voor u open zal gedaan, zodra u zich begint te oriënteren op de mogelijkheden die deze ontwikkeling met zich mee kan brengen. Het enige wat u hoeft te doen is de zoekwoorden intypen in de zoekmachine en u zult gelijk een overvloed aan informatie vinden.

Wat kunt u met 3D printen?

Het klinkt natuurlijk heel mooi dat 3D printen de nieuwste revolutie is, maar wat kan deze ontwikkeling eigenlijk betekenen voor uzelf? In de eerste plaats zal het waarschijnlijk handig zijn om eerst goed uit te leggen hoe 3D printen eigenlijk in zijn werk gaat. Het apparaat waarmee u kunt 3D printen maakt op basis van digitale bouwtekeningen, die in de vorm van computerbestanden gebruikt worden, driedimensionale objecten. De wijze waarop dit gebeurt, is door het object laag voor laag helemaal op te bouwen. Dit proces wordt tegenwoordig ook wel rapid prototyping genoemd. Om nog meer over 3D printen te weten, kan het misschien ook leuk zijn om een korte geschiedenis van deze uitvinding te weten. Wist u bijvoorbeeld dat men al bezig was met het 3D printen in 2000? Dit concept is namelijk ontstaan uit een aantal projecten van MIT uit 2000. Het doel was bij deze projecten vooral om zo snel mogelijk prototypemodellen te maken. Nadat de werking van het 3D printen helemaal succesvol was, heeft MIT licenties overgedragen aan een zestal bedrijven, die vervolgens verder gingen met het commercieel produceren en gebruiken van deze technologie. Tegenwoordig worden er ook lessen aangeboden die geheel in het teken staan van de vooruitstrevende technologie. Zo wordt een grotere groep mensen bekend met het fenomeen. Op deze manier wordt er ook naar gestreefd om dit concept steeds bekender te maken onder iedereen die er interesse voor zou kunnen hebben. Als u echt precies wilt weten hoe u deze methode zou kunnen gebruiken en als u er bijvoorbeeld voor uw werk ook gebruik van zou willen maken, dan zou u natuurlijk ook kunnen overwegen om uit te zoeken hoe u een van deze revolutionaire lessen zou kunnen volgen.

Wie gebruiken deze methode al?

Het zou natuurlijk ook kunnen dat u nog nooit van het 3D printen hebt gehoord. Of misschien vraagt u zich wel eens af waar deze technologie eigenlijk zoal voor gebruikt wordt. De voornaamste plek waar 3D printen gebruikt wordt is in de bedrijvenwereld als er hier concepten nodig zijn, maar er geen tijd is voor een langdurig proces, waarbij deze concepten worden gemaakt. Branches zoals de medische, wetenschap, architectuur, mode en design de entertainmentindustrie, maar ook kunstenaars gebruiken 3D printen om deze reden. Bij de entertainmentindustrie zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan de game industrie en de filmindustrie. Aan het bovenstaande rijtje is wel te zien dat de methode van 3D printen echt multi-inzetbaar is. In dit opzicht zou het zeker niet gek zijn als dit daadwerkelijk de derde revolutie wordt; er is nu al veel vraag naar en die vraag wordt alleen maar groter. Ook het aantal bedrijven dat zich specialiseert in de technologie van 3D printen blijft alsmaar groeien. Deze ondernemingen richten zich op het ontwerpen en produceren van 3D-modellen, die vervolgens door andere bedrijven weer gebruikt kunnen worden. Het is ook zeer eenvoudig om gewoon een bouwtekening te bestellen als een bedrijf een geprint model nodig zou hebben. Een printbedrijf print vervolgens het gewenste model en levert dit dan weer aan de klant. Dit jaar, het jaar 2014, bewijst nu al een zeer belangrijk jaar te worden in de ontwikkeling van het 3D printen. Ook grote bedrijven durven zich te wagen aan de revolutionaire productiemanier en nu dergelijke ondernemingen als Siemens AG dit doen, willen kleinere bedrijven uiteraard niet achterblijven. Het spreekt voor zich dat deze zeer nieuwe technologie nog in ontwikkeling is, maar het is al hard op weg om onvervangbaar te worden.

http://www.llowlab.nl/3d-printing/wat-is-3d-printen/