Kennisruimte
Image default
Dienstverlening

Een staalconstructie op maat laten maken? Dit is het hele proces

Met een staalconstructie op maat kunt u veel kanten op. U kunt bijvoorbeeld nieuwe staalbouw woningen of bedrijfshallen bouwen. Met een stalen basis heeft u veel mogelijkheden en geniet u van veel voordelen. Daarnaast is een staalconstructie niet duurder dan andere soorten bouwconstructies. Bij R.E.M. techniek kunt u een staalconstructie op maat laten maken. Dit bedrijf voert dan het gehele proces uit: vanaf de eerste tekeningen tot de afwerking van de constructie. Hier leest u hoe dit bedrijf te werk gaat.

Een ontwerp maken

Iedere constructie begint met een ontwerp. Hier wordt er gekeken wat er mogelijk is voor uw constructieplan. Hierbij wordt er gekeken naar de grootte van het project en het budget. Ook kunt u al uw wensen verwoorden. Op basis van uw wensen wordt er dan een ontwerp gemaakt. Hierbij worden er ook constructieberekeningen gemaakt. Dit zijn de voorbereidingen voor het fysieke werk. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, kunnen de voorbereidingen beginnen.

Voorbereidend werk

Staalbouw woningen bestaat uit een stalen skelet. Tijdens de werkvoorbereidingen worden onderdelen van het skelet geproduceerd. Dit bedrijf beschikt over een productie- en materialenpark waar deze voorbereidingen plaatsvinden. Door een efficiënte manier van werken kunnen alle onderdelen van de staalconstructie op maat snel geproduceerd worden. Deze voorbereidingen hoeven dus niet meer op locatie uitgevoerd te worden.

Laat de staalconstructie plaatsen

Uiteindelijk wordt de staalconstructie op maat in elkaar gezet op uw locatie. Hierbij worden alle stalen onderdelen van de werkplaats naar de locatie vervoerd. R.E.M. techniek heeft gecertificeerde hijsbegeleiders is dienst. Deze hijsbegeleiders zorgen ervoor dat de constructie soepel verloopt en dat er geen problemen ontstaan. Een staalbouw woning wordt redelijk snel gemonteerd. Staal is een droog materiaal, waardoor u geen rekening hoeft te houden met droogtijden. Het skelet kan hierdoor dus meteen in elkaar gezet worden. Voor zowel grotere als kleinere staalbouw woningen is dit ideaal.