Een circulaire omgeving: de beste werkplek! Lees de blog.

Zoekt je een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een super locatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor jouw! 

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

U kunt niet alleen bij ons terecht voor grote bijeenkomsten maar ook voor een kleine vergadering. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam die bij u past. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of voor de hele dag.U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes die ten goede komen voor inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zo hebben we ruimte waar 150-200 gasten in kunnen. Maar ook hebben we een evenementenruimte voor maar een paar gasten. De unieke locatie is omringt door een grote tuin waar ook verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. 

Ontdek onze evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd de unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij u. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van  presentaties en workshops. het is geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Ook kunt u kiezen voor onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. 

Bijzondere en flexibele werkplekken

Bij ons wordt de levensduur van producten verlengt zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders en onderzoekers. Een flexibele werkplek bij ons is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. 

http://c-beta.nl/