Kennisruimte
Dienstverlening

Een arbodienst nodig

Mijn bazen hebben mij gevraagd om voor ons bedrijf een vaste arbodienst uit te zoeken. Ze willen dat ik een selectie maak zodat ze de beste voor het bedrijf uit kunnen zoeken. Ik ging dus meteen aan de slag aangezien ik voor mijn bazen er goed werk wilde leveren aangezien ik kans maakte op promotie. De nieuwe baan was echt een kans voor mij aangezien ik zo meer aanzien kreeg binnen het bedrijf en het stond ook een stuk beter op mijn CV. Ook een leuke bijkomstigheid is dat ik een stuk meer ging verdienen en dat ik dan ook kans maakt op een aantal leuke bonussen als ik goed werk leverde. Ik werkte hier nu al 7 jaar en dit was mijn kans om te laten zien wat ik in huis had en de promotie niet meer uit mijn handen te laten glippen. Ik ging dus op zoek naar een arbodienst voor mijn bazen en wat ik toen zag was helemaal ideaal.

De Arbomakelaar

Ik had nog nooit van zoiets gehoord maar het leek me wel echt een goed idee. Ik kwam namelijk op de website van arbomakelaar.nl. Wat dit bedrijf doet is verschillende arbodiensten  voor je vergelijken zodat jij weet wat het beste is voor je bedrijf. Dit leek mij een goede keuze aangezien de arbomakelaar toch wel veel meer verstand heeft van arbodiensten dan dat ik doe. Ik vroeg een gratis offerte aan en kreeg goedkeuring van mijn bazen hiervoor. Ik liet de arbodiensten vergelijken en kreeg het verslag opgestuurd.

Promotie

Mijn bazen waren erg tevreden want ik had een aantal goede arbodiensten naar voren getoverd en ook was ik er zelf niet veel tijd aan kwijt geweest en had het niet veel geld gekost. Ze vonden dat ik het goed had geregeld en ze hadden nog beter nieuws voor me. Ik kreeg namelijk de promotie waar veel mensen toch wel op zaten te azen. Ik was erg blij. Heel erg bedankt voor alle hulp Arbomakelaar!